Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Titova-Juga » 18 jun 2012, 23:59

Jako mi je drago vidjeti bilo koju reprezentaciju na svijetu da se onako trudi i bori za sveti dres, a pogotovo onu koju i sam podrzavam. Svaka cast na srcanosti Bilic Boysi, mogu podignute glave nazad u Hrvatsku. Steta da su se nasli u ovako teskoj grupi, ali Italija ipak zasluzeno ide dalje mada bi isto bilo i da je Hrvatska prosla.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 jun 2012, 00:14

Znate sta je najgore, sad kad je Bilic opet zadobio postovanje cijele nacije on odlazi ca. Uvijek sam mu zamjera njegovo ponasanje, djelovao je kao mimoza ali ova momcad je njegovih ruku djelo,pretvorio je ekipu koja je bila na ponoru u ratnike, igrace koji 80 minuta drze x sa Spanjolcima, koji rutinski okinu Irce i izvuku se iz provalije protiv jednih Talijana. Vidi se da je sazrio do kraja i da je spreman na jedan dobar rezultat kao trener.

Sad treba trpit majstora Stimca :roll: blago nam se.

Sutra ocekujem paprenu kaznu od Uefe, cak ako i dobijemo uvjetnu kaznu kao Rusi nasi navijace ce se ubrzo pobrinuti da ta kazna postane stvarna.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 19 jun 2012, 00:35

ciganija je prošla pomognuta sudijama. momcima kapa do poda, borbenost, trka, fizička sprema i želja kao ni jedna druga reprezentacija. nema kajanja momci su dali sve od sebe, nije sramota izgubiti od svjetskih i europskih šampiona i to i nisu nešto nadigrali hrvatsku. svaka biliću i co začepili su usta kritičarima večerašnjim performansom, idemo dalje!
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 19 jun 2012, 00:48

Kad vidim Srnu da 50 metara trči da ukliže i spriječi šut ka golu, kad vidim Mandžukića kako viče "mogu mogu" dok šepajući izlazi, kad vidim Šidenfelda kako rutinski kao netko tko iza sebe ima 150 utakmica raščišćava loptu, kad vidim ekipu koja se do zadnjeg trenutka bori, lomi, gine, ne predaje, diše za jednoga, mogu reći da sam ponosan! A iako je poraz, iako smo (rijetko pišem MI, a ovaj put moram i hoću) ispali, ponosan sam i sretan jer su dali sve od sebe!!

Bravo dečki!!
Ne želim ispasti patetičan niti poraz veličati kao pobjedu, ali ovo što su pokazali u ove tri utakmice sa svojom borbenošću i zalaganjem prema nacionalnom dresu čini me PONOSNIM!!

A kritike nekom drugom prilikom..

p.s. znam da sam ga često kritizirao (pa i omalovažavao), ali vatreno srce ovog Eura je đilkoš, Mario Mandžukić! Svaka čast, majstore! 8-)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 19 jun 2012, 00:51

Kakav zal ostaje, igrali smo bolje nego u Austriji i Svicarskoj kad smo prosli skupinu. Nevjerovatna borbenost, al sreca se uvjek priziva, ovaj put je nije bilo. Svaka cast igracima, borili su se, al jbg, falilo je samo ono malo za prolazak dalje. Da smo igrali drugo kolo sa Spanjolskom i trece sa Italijom ja sam uvjeren da bi prosli. Spanjolska nas je dobila samo iz razloga sto smo mi jurnuli naprijed, uveli 3 napadaca sto malo tko radi i kad mu treba rezultat i primili gol, inace Spanjolska nebi ni opucala po golu posteno. Italiju bi sigurno dobili u ovakvoj utakmici, oni bi zivcanili vec nakon poluvremena, al dzabe pricat, ispali smo, kvalifikacije su pred nama i to cekamo, nasim nek je sa srecom.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 jun 2012, 01:00

Zamalo, ali nema veze.

Bar sam, prvi put nakon ispadanja, zadovoljan.
Hayley <3

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 jun 2012, 01:02

badblueboylivno je napisao/la:Zamalo, ali nema veze.

Bar sam, prvi put nakon ispadanja, zadovoljan.

Itekako.

Kritike na Bilica i nisu bile toliko opravdane iako se desio odredjeni pad u igri Vatreni gdje su tesko dolazili do sansi i igrali bezidejno, pogotovo mislim na onu utakmicu sa Grcima. Ali ovaj covjek je stvarno dokazao u ove tri utakmice da je veliki motivator. Kakva borba, kakva srcanost, pogotovo Mandze, (iako je vecinom takav), ali ovaj je put povukao i sve ostale za sobom.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 19 jun 2012, 01:06

dubrava je napisao/la:Kad vidim Srnu da 50 metara trči da ukliže i spriječi šut ka golu, kad vidim Mandžukića kako viče "mogu mogu" dok šepajući izlazi, kad vidim Šidenfelda kako rutinski kao netko tko iza sebe ima 150 utakmica raščišćava loptu, kad vidim ekipu koja se do zadnjeg trenutka bori, lomi, gine, ne predaje, diše za jednoga, mogu reći da sam ponosan! A iako je poraz, iako smo (rijetko pišem MI, a ovaj put moram i hoću) ispali, ponosan sam i sretan jer su dali sve od sebe!!

Bravo dečki!!
Ne želim ispasti patetičan niti poraz veličati kao pobjedu, ali ovo što su pokazali u ove tri utakmice sa svojom borbenošću i zalaganjem prema nacionalnom dresu čini me PONOSNIM!!

A kritike nekom drugom prilikom..

p.s. znam da sam ga često kritizirao (pa i omalovažavao), ali vatreno srce ovog Eura je đilkoš, Mario Mandžukić! Svaka čast, majstore! 8-)
Ovoj hrvatskoj je trebao samo Kranjčar i Olić u onoj formi od prije par godina...rasturili bi Italiju i ne bi bilo brige, ali šta se može
za mene su najbolji! Držati x sa špancima koji drže primat u svijetu je fantastična stvar!
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 19 jun 2012, 08:24

Svaka čast momci što ste nas učinili ponosnima. Španjolci ne bi dali gol do jutra da se nismo morali otvoriti. Španjolac Juan Andujar Oliver koji analizira suđenje za Španjolce priznao je da nam je Stark trebao svirati dva penala , al teško je očekivati da će bilo koji sudac pokazati na bijelu točku Španjolcima u zadnjim minutama susreta. Isto tako pasivno zaleđe je najgluplje nogometno pravilo, Navas je bio u zaleđu najmanje metar i stekao je prednost nad odbranom, mada mi je i Iniestina pozicija sumnjiva, al nebitan je gol koji smo primili jer bi bilo svejedno da je i završilo 0:0. Na kraju pohvale za Bilića i stručni stožer koji je prefektno vodio sve tri utakmice.
Audere est Facere

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 19 jun 2012, 10:29

evo sta kazu ovi s Marce o suđenju:

Stark nos perdonó dos penaltis

Dos jugadas para la polémica en las áreas y el árbitro alemán Stark se ha equivocado al no pitar sendos penaltis.

En la primera parte se tragó uno de Sergio Ramos a Mandzukic. El central sevillano puso la plancha cuando iba a rematar el croata y debió señalar la pena máxima.

Luego, en los minutos finales, no vio un agarrón de Busquets a la salida de un córner cuando iba a rematar Corluka.

svaka čast na igri,falilo je malo srece koja je potrebna u ovakvim utakmicama.

Modrić je sinoć pokazao da je ekstra klasa,mislim da je obezbjedio sebi transfer u neki veliki klub.

P.S. Šifo je zvijer :o

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 19 jun 2012, 10:39

maximusdecimus je napisao/la:evo sta kazu ovi s Marce o suđenju:

Stark nos perdonó dos penaltis

Dos jugadas para la polémica en las áreas y el árbitro alemán Stark se ha equivocado al no pitar sendos penaltis.

En la primera parte se tragó uno de Sergio Ramos a Mandzukic. El central sevillano puso la plancha cuando iba a rematar el croata y debió señalar la pena máxima.

Luego, en los minutos finales, no vio un agarrón de Busquets a la salida de un córner cuando iba a rematar Corluka.

svaka čast na igri,falilo je malo srece koja je potrebna u ovakvim utakmicama.

Modrić je sinoć pokazao da je ekstra klasa,mislim da je obezbjedio sebi transfer u neki veliki klub.

P.S. Šifo je zvijer :o
Šifo je odigrao ekstra sinoć kao i Strinić, ja sam ih prvi osporavao sada vidim da sam pogrješio i da su u ovom trenutku najbolje rješenje za pozicije koje igraju.
Audere est Facere

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 19 jun 2012, 13:50

slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 jun 2012, 14:18

Platini je, namjerno ili ne, u svom istupu spomenuo samo hrvatske navijače. Kad se sjetimo što su sve poljski i ruski huligani izvodili na ovom Euru, gotovo je nevjerojatno čuti Platinijeve riječi.

''Svi su navijači na Euru simpatični. Izuzev nekolicine Hrvata'', rekao je nekad ponajbolji svjetski nogometaš nastavivši rezolutnim, gotovo prijetećim tonom:

''Bio sam prije godinu dana u Hrvatskoj. Osobno sam zamolio predsjednika države Ivu Josipovića da se pozabavi problemom huliganizma među nogometnim navijačima. Zaprijetio sam drastičnom mjerom: izbacivanjem hrvatskih klubova i reprezentacije iz međunarodnih natjecanja. Ništa se nije promijenilo'', prenosi agencija Totalsport.

''Nisam sretan ovime što se događa u Poljskoj kad su Hrvati u pitanju. Imaju momčad koja igra jako dobar nogomet, ali imati nekoliko stotina 'šupčina' na stadionu jednostavno nije prihvatljivo.''

Hrvatski su navijači tijekom prvih dvaju nastupa Bilićevih reprezentativaca u Poznanju palili pirotehnička sredstva i bacali ih na travnjak te rasistički vrijeđali Marija Balotellija u suparničkim momčadima.

Podsjetimo, i rusku su navijači divljali, napadali redare, hukali češkom braniču Gebre Selassieu, no Rusija je ipak preveliki igrač da bi im se čovjek poput Platinija zamjerio. (TS)

A pjesma ide ovako:A TI ,A TI ,JEDI G O VNA PLATINI x100000000000000...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 19 jun 2012, 14:29

mala napomena baklju je sinoć bacio 36 godišnji Rus koji je nakon utakmice uhićen.
Zadnja izmjena: M. Scofield, dana/u 19 jun 2012, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Audere est Facere

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 jun 2012, 14:31

Nisu mi jasne ove stegovne mjere prema Rusima,Poljacima na kraju i prema nama.

Zar nebi Poljaci i Uefa kao glavni organizatori trebali biti krivi za sve propuste i sranja, naravno i nasi snose dio krivnje ali meni nije normalno da ti likovi sa lakocom prolaze pored zastitara i unose baklje i sta ti ja znam. Nije ovo HNL ili neka znj liga, ovo je najvece nogometno takmicenje na svijetu i da se takvi propusti događaju je meni nezamislivo.

Kako su Rusi uspjeli donit onaj trans "This is Russia"??? Kako je on uspio proc nezapazeno pokraj toliko zastitara i ostalih radnika na tribinama.

Neka prvo kazne sami sebe pa nama salju kazne. Inace ocekujem uskoro da se neki Hrvatski klub ili repka na neko vrijeme izbace sa nekog natjecanja, a predviđam da ce se to dogodit u sljedecim kvalama za sp.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 19 jun 2012, 14:33

Tritolone je napisao/la:Nisu mi jasne ove stegovne mjere prema Rusima,Poljacima na kraju i prema nama.

Zar nebi Poljaci i Uefa kao glavni organizatori trebali biti krivi za sve propuste i sranja, naravno i nasi snose dio krivnje ali meni nije normalno da ti likovi sa lakocom prolaze pored zastitara i unose baklje i sta ti ja znam. Nije ovo HNL ili neka znj liga, ovo je najvece nogometno takmicenje na svijetu i da se takvi propusti događaju je meni nezamislivo.

Kako su Rusi uspjeli donit onaj trans "This is Russia"??? Kako je on uspio proc nezapazeno pokraj toliko zastitara i ostalih radnika na tribinama.

Neka prvo kazne sami sebe pa nama salju kazne. Inace ocekujem uskoro da se neki Hrvatski klub ili repka na neko vrijeme izbace sa nekog natjecanja, a predviđam da ce se to dogodit u sljedecim kvalama za sp.
Dinamo je spasio bojkot BBB, a neznam šta će spasiti repku od ovih par idiota, jedino da se pravi navijači sa njima obračunaju
Audere est Facere

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 19 jun 2012, 16:39

samo mogu napisat bravo momci,srce ste ostavili na terenu,vi ste nasi junaci
i spanjolska je drhtala pred nama zadnjih 10 min... ;)

VOLIM TE HRVATSKOOOOOOOOO
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 19 jun 2012, 17:34

Super ste igrali,mislim super koliko se to protiv Spanije moze,ali malo vam je nedostajalo.
Trebali bi biti ponosni na vase igrace. :)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 jun 2012, 18:38

Najvise mi je zao zbog Slavena Bilica sto Hrvatska nije izborila 1/4 finale samo da onim kriticarima zacepi usta za sva vremena. I pored ogromnog uspjeha sta je covjek sve morao trpiti za vrijeme svog mandata...
Ubjedjen sam da ce ti tzv. eksperti pocetkom naredne godine traziti njegov povratak.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 19 jun 2012, 19:56

@amerosm svaka čast.Je gospodin čovjek,jednostavan,vrlo pametan,sposoban.
Sad šta će doć vidjet ćemo i tko će igrat i kako će se to posložit , bojim se malo rasapad sistema vidjet ćemo.Naravno igrače imaju ,talenata omladinski pogon....samo da Maminjo i njegovi menađžeri ne dominiraju ;)
Ode on u Moskvu Lokomotivu sebi stvarat uvijete i igrače jačat klub...a ostalo svaka čast , čovjek puno napravio i dokazo može se.Pratila sam sve izjave komentare nemam riječi ;)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []