Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
imamo odlicne mlade igrace i zalog za buducnost,tko god dodje za izbornika,imat ce super pripremljenu momcad za kvalifikacije
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
ah šta reći....igrači su se borili i igrali su solidno,s obzirom da su mnogi predviđali da nećemo osvojit ni bod nakon loših kvalifikacija...ali da bi pobjedio kvalitetniju ekipu treba te pomazit i sreća...nije nas htjelo jučer....ne zamaram se sucima...puno više me peče ona šansa rakitića...e moj ivane,crni ivane....
sad treba ovo prebolit i odlučno krenut u sljedeće kvalifikacije..ipak je SP još veće od EP..ne smijemo ga opet propustit...tko god bio izbornik nadam se da se neće previše pravit pametan...držimo fige nekim mlađim igračima da napreduju umjesto da pljujemo po njima...ako se sve bude pravilno razvijalo na SP bi trebali imat još jaču momčad
nego još nešto...bilić je imao problema u kvalifikacijama i zasluženo ga se pljuvalo,ali mora mu se priznat da je odlično pripremio ekipu za dva prvenstva na kojima smo bili...fizički,psihički,taktički...vidjet ćemo da li će sljedeći izbornik to znati ponovit
sad treba ovo prebolit i odlučno krenut u sljedeće kvalifikacije..ipak je SP još veće od EP..ne smijemo ga opet propustit...tko god bio izbornik nadam se da se neće previše pravit pametan...držimo fige nekim mlađim igračima da napreduju umjesto da pljujemo po njima...ako se sve bude pravilno razvijalo na SP bi trebali imat još jaču momčad
nego još nešto...bilić je imao problema u kvalifikacijama i zasluženo ga se pljuvalo,ali mora mu se priznat da je odlično pripremio ekipu za dva prvenstva na kojima smo bili...fizički,psihički,taktički...vidjet ćemo da li će sljedeći izbornik to znati ponovit
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
+1amerosm je napisao/la:Najvise mi je zao zbog Slavena Bilica sto Hrvatska nije izborila 1/4 finale samo da onim kriticarima zacepi usta za sva vremena. I pored ogromnog uspjeha sta je covjek sve morao trpiti za vrijeme svog mandata...
Ubjedjen sam da ce ti tzv. eksperti pocetkom naredne godine traziti njegov povratak.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- Jack777Pott
- Kontakt:
Mali sudac iz Njemacke, Hrvatima radi spacke. Jucer je u kasni sat turnir isa zaje*at, pa je Hrvat izvadio PAM PAM PAM PAM! Mali sudac sada zivi na Lovrincu, na Lovrincu, na Lovrincu

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
[youtube][/youtube]
Mali Štark radio je noćnu smjenu, pa je kumu je.ba ženu...pam,pam..
Mali Štark radio je noćnu smjenu, pa je kumu je.ba ženu...pam,pam..
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Malo srece i bolji sudac i sad bi se borili za polufinale.Al nema veze,imamo dobru ekipu i igrače koji ce sada otici u jos jace klubove tako da nam je buducnost osigurana!!Čestitke momcima na borbenosti!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cemu laganje? I da jel vi sebe lazete ili druge? Kakav sudija? taj isti je ostetio i Spaniju, a ocigledno svi Hrvati zaboravili utakmicu protiv Italije.ŠB.TRN je napisao/la:Malo srece i bolji sudac i sad bi se borili za polufinale.Al nema veze,imamo dobru ekipu i igrače koji ce sada otici u jos jace klubove tako da nam je buducnost osigurana!!Čestitke momcima na borbenosti!!
Celik!3,2,2.
ljudi iz cijele europe uključujuči i španjolsku priznaju da hrvatskoj nije svirano dva penala..u takvoj utakmici to je veliki problemAllGunsBlazing je napisao/la:Cemu laganje? I da jel vi sebe lazete ili druge? Kakav sudija? taj isti je ostetio i Spaniju, a ocigledno svi Hrvati zaboravili utakmicu protiv Italije.ŠB.TRN je napisao/la:Malo srece i bolji sudac i sad bi se borili za polufinale.Al nema veze,imamo dobru ekipu i igrače koji ce sada otici u jos jace klubove tako da nam je buducnost osigurana!!Čestitke momcima na borbenosti!!
šta je bilo protiv italije?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Teo Beusan kaze da Spanija nije dobila jedan penal i da Hrvatska nije dobila jedan penal, ko je pratio ovog covjeka uvjerio se u njegovo znanje, a i jos vas covjek znaci ne bi lagao. Onaj drugi start izvan 16 metara faul da penal ne.
Sto se tice Italije, prica se o nekakvom zasluzenom prolazu, a Italija je rasula Hrvatsku u prvom poluvremenu, i zasluzila dati bar tri gola.
Sto se tice Italije, prica se o nekakvom zasluzenom prolazu, a Italija je rasula Hrvatsku u prvom poluvremenu, i zasluzila dati bar tri gola.
Celik!3,2,2.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Slažem se s korisnikom iz Zenice.
I Španjolcima nije sviran penal, a Talijanima, di Nataleu, je sviran ofsajd gdje ga nije bilo, a situacija idealna.
Nemojte više o sucima, nema smisa, budite sretni da se otišlo na Euro i što se kvalitetnim igrama zaintrigiralo svjetsku nogometnu javnost, i molite Boga da ono ljudsko dno, ono ono ljudsko smeće, ne preuzme reprezentaciju.
I Španjolcima nije sviran penal, a Talijanima, di Nataleu, je sviran ofsajd gdje ga nije bilo, a situacija idealna.
Nemojte više o sucima, nema smisa, budite sretni da se otišlo na Euro i što se kvalitetnim igrama zaintrigiralo svjetsku nogometnu javnost, i molite Boga da ono ljudsko dno, ono ono ljudsko smeće, ne preuzme reprezentaciju.
Hayley <3
Bezze molis kad je to gotova stvar
iskreno nije me briga sta je on ljudski olos, mafijas, razbojnik, mene zabrinjava sta je on nogometni amater, on nema pojma, sta se lako da zakljucit iz njegovih komentara na ovom Euru (a i prije). Vec je poceo pricat kako bi Sammir mogao zaigrati u ovim kvalama. Bilic je "otjeran" samo zbog jedne sitnice, a to je ne pozivanje Sammira, ovaj je dosa kao covjek na zadatku i ocekujte Sammira vec na prvoj prijateljskoj utakmici u momcadi.
Malo veselije vijesti, izgleda da je Charlie potpisa sa Lokomotivom, najvaznije je da igra ali ja sam se nekako nada da ce ostat u Njemackoj. Ionako je sklon ozljedama a znamo svi kakvi su tereni po Rusiji.
Malo veselije vijesti, izgleda da je Charlie potpisa sa Lokomotivom, najvaznije je da igra ali ja sam se nekako nada da ce ostat u Njemackoj. Ionako je sklon ozljedama a znamo svi kakvi su tereni po Rusiji.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Jack777Pott
- Kontakt:
Nije bitno to sta si pisao, dal je bio il nije, al ovo podebljano me bas nasmijaloAllGunsBlazing je napisao/la:Teo Beusan kaze da Spanija nije dobila jedan penal i da Hrvatska nije dobila jedan penal, ko je pratio ovog covjeka uvjerio se u njegovo znanje, a i jos vas covjek znaci ne bi lagao. Onaj drugi start izvan 16 metara faul da penal ne.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sta te ima nasmijavati. I. poluvrijeme jeste Italija trebala dati minimum 2 ili 3 gola. Jedino zadnjih 30-ak minuta je Hrvatska pocela igrati a ovi se povukli. A da ne pricam o dva-tri nepostojeca zaledja u toj utakmici protiv Italije u korist Hrvatske.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Kad svi Španjolski i svjetski mediji kazu da je Hrvatska uskraćena za dva penala zasto im ne vjerovati??Al ne ,vjerovat cemo tipu iz Zenice i Ist.Mostara koji su poznati po svojoj objektivnosti.Suci su nam uskratili borbu za polufinale,al sto je tu je.Sad su kvalifikacije za svjetsko i trebamo potvrditi da smo najbolja repka u regiji!!
Godina dana bez šjor Ivana. Neka ti je laka zemlja Trenercino.
Sama cinjenica da ga Mourinho vidi kao jednog od uzora govori dovoljno.

Sama cinjenica da ga Mourinho vidi kao jednog od uzora govori dovoljno.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Jack777Pott
- Kontakt:
Kad ga vec spominjes
'Trofej Tomislav Ivić' dobivat će najbolji treneri Prve HNL
Poseban žiri, sastavljen od novinara, predstavnika oba splitska prvoligaša, te bivših izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, odlučivat će o dobitniku trofeja
U povodu prve godišnjice smrti legendarnog hrvatskog nogometnog trenera Tomislava Ivića, Hrvatski zbor sportskih novinara - sekcija Split, u suradnji s prvoligaškim nogometnim klubovima Hajdukom i Splitom, te pod pokroviteljstvom Splitsko-dalmatinske županije, ustanovila je nagradu 'Trofej Tomislav Ivić', kojim će se u budućnosti nagrađivati najboljeg trenera Prve HNL.
- Pokretanjem akcije želimo očuvati sjećanje na najtrofejnijeg hrvatskog nogometnog trenera. Poseban žiri, sastavljen od novinara, predstavnika oba splitska prvoligaša, te bivših izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, odlučivat će o dobitniku Trofeja - kažu Zboru sportskih novinara.
Osim postignutih rezultata tijekom sezone, važan kriterij za kandidate bit će doprinos napretku nogometne igre i afirmacija mladih igrača, a 'Trofej Tomislav Ivić' prvoligaški treneri mogu zaslužiti i više puta tijekom karijere, ovisno o postignutim rezultatima.
Nagrađeni će dobiti skulpturu, koju će osmisliti i izraditi jedan od najistaknutijih hrvatskih kipara Kažimir Hraste, dopisni član HAZU-a. Uoči početka prvenstva Hrvatski zbor sportskih novinara – sekcija Split objavit će sastav žirija, koji će se mijenjati svake sezone.
Malo mi nije fer da od 12 klubova samo 2 imaju svoje predstavnike u ziriju. Ivic je pored ta dva splitska vodio jos i Sibenik i Dinamo od hrvatskih klubova. To treba spomenut, ako se vec islo na to da u ziriju budu predstavnici klubova koje je vodio. Al dobro, meni je drago da se formirala jedna ovakva nagrada i Ivic potpuno zasluzuje da se zove po njemu. Nadam se samo da dodjele nece pratit skandali, te da se nece blatit tako veliko trenersko ime zbog nekih novi lica u nasem nogometu.
U karijeri je vodio 19 klubova, a ja sam uvjeren da bi se svake sezone barem 8 od tih 19 odazvalo na memorijalni turnir. Nek ga kruzno organizuju Hajduk-Split-Sibenik-Dinamo. Svake godine drugi, sva cetiri nasa kluba ucestuju plus jos cetiri sa strane i imali bi lijep turnir na kojem bi igrali klubovi koje je vodio nas najveci trener. To bi sigurno bilo jako dobro medijski popraceno, a i ljudi znaju tko je Ivic, taj turnir bi privukao jako velik broj gledatelja, sigurno vise nego sto ih dolazi gledat HNL.
'Trofej Tomislav Ivić' dobivat će najbolji treneri Prve HNL
Poseban žiri, sastavljen od novinara, predstavnika oba splitska prvoligaša, te bivših izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, odlučivat će o dobitniku trofeja
U povodu prve godišnjice smrti legendarnog hrvatskog nogometnog trenera Tomislava Ivića, Hrvatski zbor sportskih novinara - sekcija Split, u suradnji s prvoligaškim nogometnim klubovima Hajdukom i Splitom, te pod pokroviteljstvom Splitsko-dalmatinske županije, ustanovila je nagradu 'Trofej Tomislav Ivić', kojim će se u budućnosti nagrađivati najboljeg trenera Prve HNL.
- Pokretanjem akcije želimo očuvati sjećanje na najtrofejnijeg hrvatskog nogometnog trenera. Poseban žiri, sastavljen od novinara, predstavnika oba splitska prvoligaša, te bivših izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, odlučivat će o dobitniku Trofeja - kažu Zboru sportskih novinara.
Osim postignutih rezultata tijekom sezone, važan kriterij za kandidate bit će doprinos napretku nogometne igre i afirmacija mladih igrača, a 'Trofej Tomislav Ivić' prvoligaški treneri mogu zaslužiti i više puta tijekom karijere, ovisno o postignutim rezultatima.
Nagrađeni će dobiti skulpturu, koju će osmisliti i izraditi jedan od najistaknutijih hrvatskih kipara Kažimir Hraste, dopisni član HAZU-a. Uoči početka prvenstva Hrvatski zbor sportskih novinara – sekcija Split objavit će sastav žirija, koji će se mijenjati svake sezone.
Malo mi nije fer da od 12 klubova samo 2 imaju svoje predstavnike u ziriju. Ivic je pored ta dva splitska vodio jos i Sibenik i Dinamo od hrvatskih klubova. To treba spomenut, ako se vec islo na to da u ziriju budu predstavnici klubova koje je vodio. Al dobro, meni je drago da se formirala jedna ovakva nagrada i Ivic potpuno zasluzuje da se zove po njemu. Nadam se samo da dodjele nece pratit skandali, te da se nece blatit tako veliko trenersko ime zbog nekih novi lica u nasem nogometu.
U karijeri je vodio 19 klubova, a ja sam uvjeren da bi se svake sezone barem 8 od tih 19 odazvalo na memorijalni turnir. Nek ga kruzno organizuju Hajduk-Split-Sibenik-Dinamo. Svake godine drugi, sva cetiri nasa kluba ucestuju plus jos cetiri sa strane i imali bi lijep turnir na kojem bi igrali klubovi koje je vodio nas najveci trener. To bi sigurno bilo jako dobro medijski popraceno, a i ljudi znaju tko je Ivic, taj turnir bi privukao jako velik broj gledatelja, sigurno vise nego sto ih dolazi gledat HNL.
- Titova-Juga
- Kontakt:
ŠB.TRN je napisao/la:Kad svi Španjolski i svjetski mediji kazu da je Hrvatska uskraćena za dva penala zasto im ne vjerovati??Al ne ,vjerovat cemo tipu iz Zenice i Ist.Mostara koji su poznati po svojoj objektivnosti.Suci su nam uskratili borbu za polufinale,al sto je tu je.Sad su kvalifikacije za svjetsko i trebamo potvrditi da smo najbolja repka u regiji!!
Penal se svira za prekrsaj u sesnaestercu a ne na ivici ili van njega koliko ja znam.
Penal jedan (onaj na Corluki) je postojao.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nemam pojma jel bio unutra, niti je bitno sada, ja sam cak vise misljenja da je opasna igra kao takva, mada za isto ono je Pepe protiv Barcelone npr. bio dobio direktni crveni karton, medjutim, u pravu je momak kad kaze da su ovi iz Marce suci povlacili neke linije i dosli do toga da je na crti bio prekrsaj, a po pravilima ako je na crti, onda je penal i ne izvlaci se prekrsaj izvan, zato vjerovatno i govori da su Spanjolci sami rekli da je propustio dva penala za HR, to je bilo u njihovim ''tiskovima'' i medijskim natpisima.
...Život za Široki...
Pola metra bilo unutra,bas smo gledali kad je ponavljano.Pa svi Europski mediji napisali da su bila dva penala i ti se javis i kazes da nije bio unutar 16 metara.Inače i linija se racuna kao 16 metara al u ovom slucaju je bilo uvjerljivo tako da nije bilo ni potrebno!!
dvije repke iz nase skupine su u finalu,to je samo dokaz kolika smo mi sila kad smo se s njima nosili i trebali proci dalje,ovo je zacepilo usta svim kriticarima i jos jedan dokaz da hrvatska spada u sami vrh euro nogometa
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.