ja novinara, fakat ne znam koje je on poluvrijeme gledaoDomaćini su držali gotovo 60 odsto vremena u prvom poluvremenu posjed lopte na svojoj strani, te uglavnom dalekometnim šutevima pokušavali ugroziti Joe Harta na golu Engleske.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,Devil,dubrava

ja novinara, fakat ne znam koje je on poluvrijeme gledaoDomaćini su držali gotovo 60 odsto vremena u prvom poluvremenu posjed lopte na svojoj strani, te uglavnom dalekometnim šutevima pokušavali ugroziti Joe Harta na golu Engleske.
Kao što vidiš držim se teme za razliku od nekih al' eto ja trolam.Monolog je napisao/la:A moderacija se nada da ćeš prestati trollovati.Saurman je napisao/la:Nadam se da će moderacija reagovati u vezi @spielführer_21.
M4kaveli je napisao/la:Vide oni sve ..
Da je onakva situacija bila za Engleze odma bi go bio priznat.
Inace ih je veceras Ukrajina rasturila i po meni Englezi igraju najruzniji fudbal poslije Grka.
Lampard se ne bi slozioM4kaveli je napisao/la: Da je onakva situacija bila za Engleze odma bi go bio priznat.

To što je Ukrajina češće kružila oko gola Engleske ne mora nužno značiti da je bila bolja. Englezi su ih pustili da se razmašu i umore jer im rezultat 0:0 igra, i onda su im tutnuli gol iz kontre, a mogli su tri da su bili prisebniji. Hodgson nije najgenijalniji trener na svijetu, ali je dovoljno pametan da navuče Blohina na tanak led i lako se obračuna sa realno slabijom Ukrajinom i pri tome sačuva igrače za samu završnicu. Ali ti naravno nisi ništa vidio od toga, nego si se divio onom krelcu što ispucava 15 lopti po meču od kojih niti jedna nije ušla u gol. Kad shvatiš da Engleska nije igrala da bi se svidjela mediokritetima poput tebe nego da prođe dalje uz najmanje muke onda ti možda i budu jasnije neke slične situacije u budućnosti. A do tad misli da to sve ima veze sa srećomM4kaveli je napisao/la:Englezi nikad nisu znali igrat fudbala al ova danas generacija je ubjedljivo najslabija.
Gerrard i Ronney ( koji je isp'o iz forme) jedini znaju igrat uz Lamparda ( povreda ).
I sta hoces rec da je Engleska veceras bila bolja ?

@Saurman, jel' ovo ofsajd?Donnie Darko je napisao/la:
Trebao bi ti promijeniti sport, fudbal ti fakat ne ide.Saurman je napisao/la:Nema meni šta dokazivati jer ofsajda nije bilo.
mandraX je napisao/la:@Saurman, jel' ovo ofsajd?Donnie Darko je napisao/la:

Saurman je napisao/la:mandraX je napisao/la:@Saurman, jel' ovo ofsajd?Donnie Darko je napisao/la:
Collina: Bio je gol Ukrajine, ali ljudski je griješiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.