Alba je flopcina obicna. Adriano je za njega space shuttle, iako ni on nije nela igracinamandraX je napisao/la:Adriano je prosječan igrač, Alba je za njeg' Arbeloa.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Don't hate what you don't understand.
Ja zaista ne razumijem ljude koji gotive Adriana .... Znaci Abidal bez jetre je Dr nauka za Adriana .... lik nema desne noge .... nema skok .. nije brz .. nema centrasut ... nije kvalitetan u odbrani .... jednostavno NISTA !!!
pa za njega je i Arbeola kvalitetan bek .....
p.s. vidjet ce te sta je Alba
potpisao je on .... jos Martinez i to je to 
pa za njega je i Arbeola kvalitetan bek .....
p.s. vidjet ce te sta je Alba
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Živi bili, pa vidjeli...xaviesta je napisao/la:Alba je flopcina obicna. Adriano je za njega space shuttle, iako ni on nije nela igracinamandraX je napisao/la:Adriano je prosječan igrač, Alba je za njeg' Arbeloa.
Zato sto je zahvalan igrac, nije neko ko ce napraviti prevagu na terenu ali moze uskociti na oba beka po potrebi. Kod Guardiole je igrao i na krilu i u vezi.MrHc je napisao/la:Ja zaista ne razumijem ljude koji gotive Adriana .... Znaci Abidal bez jetre je Dr nauka za Adriana .... lik nema desne noge .... nema skok .. nije brz .. nema centrasut ... nije kvalitetan u odbrani .... jednostavno NISTA !!!
pa za njega je i Arbeola kvalitetan bek .....![]()
p.s. vidjet ce te sta je Albapotpisao je on .... jos Martinez i to je to
Alba zato ima skok, fantastican centarsut, jak je u duelima, u odbrani nevjerovatan, razornog udarca i sto je najvaznije visok je sto ce nam mnogo pomoci u prekidima. On Masche i Alves, ma fantazija.
Nije Alba svjetska klasa, ali nije vala ni toliko los kakvim ga ti pokusavas predstavit.xaviesta je napisao/la:Alba je flopcina obicna. Adriano je za njega space shuttle, iako ni on nije nela igracinamandraX je napisao/la:Adriano je prosječan igrač, Alba je za njeg' Arbeloa.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma ja najbolje je dovoditi nelose igrace. Nisu ni holanđani bili loši pa smo ponekad s' njima i Kup UEFA igrali, doduse ni to nije losemessilla je napisao/la: Nije Alba svjetska klasa, ali nije vala ni toliko los kakvim ga ti pokusavas predstavit.
Pa sta da se radi kad nece da izvale pare za Balea ?xaviesta je napisao/la:Ma ja najbolje je dovoditi nelose igrace. Nisu ni holanđani bili loši pa smo ponekad s' njima i Kup UEFA igrali, doduse ni to nije losemessilla je napisao/la: Nije Alba svjetska klasa, ali nije vala ni toliko los kakvim ga ti pokusavas predstavit.
Daj sta das. Lijevi bek je prijeko potreban, a Adriano ne moze sam iznijeti citavu sezonu (da budem malo blazi prema njegovim igrackim kvalitetama
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Amoxicillin
- Kontakt:
a LOL svašta se čovjek načita na ovim forumima...ispade ti druže veći stručnjak od Barcinih stručnjaka..ljudi su procjenili da će se momak uklopit i pridonijeti ekipi i šta se tu ima pričat'xaviesta je napisao/la:Zato sto je zahvalan igrac, nije neko ko ce napraviti prevagu na terenu ali moze uskociti na oba beka po potrebi. Kod Guardiole je igrao i na krilu i u vezi.MrHc je napisao/la:Ja zaista ne razumijem ljude koji gotive Adriana .... Znaci Abidal bez jetre je Dr nauka za Adriana .... lik nema desne noge .... nema skok .. nije brz .. nema centrasut ... nije kvalitetan u odbrani .... jednostavno NISTA !!!
pa za njega je i Arbeola kvalitetan bek .....![]()
p.s. vidjet ce te sta je Albapotpisao je on .... jos Martinez i to je to
Alba zato ima skok, fantastican centarsut, jak je u duelima, u odbrani nevjerovatan, razornog udarca i sto je najvaznije visok je sto ce nam mnogo pomoci u prekidima. On Masche i Alves, ma fantazija.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Nisu se 'strucnjaci' jednom preracunaliAmoxicillin je napisao/la: a LOL svašta se čovjek načita na ovim forumima...ispade ti druže veći stručnjak od Barcinih stručnjaka..ljudi su procjenili da će se momak uklopit i pridonijeti ekipi i šta se tu ima pričat'
Ako ti se sviđa Alba kao igrac, ovdje napisi koji su to razlozi i objasni meni zasto nisam u pravu, samo mi nemoj tih upada tipa: "valjda xy zna bolje od tebe"
Sretan rođendan najboljem igraču na svijetu!

...tek 25

...tek 25
Sve najljepše i najbolje mu žeim i da ostane ovakav kakav jeste!mandraX je napisao/la:Sretan rođendan najboljem igraču na svijetu!
...tek 25
Sretan rodjendan Leo
Tek 25 ,a moze u istu recenicu sa najvecim
. Sta ce tek biti za koju godinu

Tek 25 ,a moze u istu recenicu sa najvecim
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Najbolji igrac danasnjice,a uskoro i svih vremena
[youtube][/youtube]
Sa 25 godina Messi je osvojio :
5 titula La Lige
5 Španskih Super kupova
4 puta najbolji strijelac Lige prvaka
3 Zlatne lopte
3 FIFA World Player
3 titule Lige prvaka
2 Pichichis
2 Copa del Rey
2 Europe Supercups
2 World Club Cups
1 World Cup Sub-20
1 Olimpijsko zlato

[youtube][/youtube]
Sa 25 godina Messi je osvojio :
5 titula La Lige
5 Španskih Super kupova
4 puta najbolji strijelac Lige prvaka
3 Zlatne lopte
3 FIFA World Player
3 titule Lige prvaka
2 Pichichis
2 Copa del Rey
2 Europe Supercups
2 World Club Cups
1 World Cup Sub-20
1 Olimpijsko zlato

Visca el Barça ! Mes que un club !
Nenormalni podaci
A tek mu 25 ..
Kod Messija mi se svidja to sto nije sklon povredama.
A tek mu 25 ..
Kod Messija mi se svidja to sto nije sklon povredama.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Lahko je Hart-a pravit' budalom..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Xabi Alonso: "Stil Španske reprezentacije je drugačiji u odnosu na stil igre u Madridu. Imam više slobode, i mogu krenuti naprijed jer znam da iza leđa imam sjajnog Busquetsa."
[youtube][/youtube]
Sergio fucking Busquets!
[youtube][/youtube]
Sergio fucking Busquets!
Pola čovjek, pola zvijer - stiže u Barcu?
Može može...

Može može...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Teškoooooo , teško ja sam cuo da je crna mamba došla u Barcelonu zbog potpisa za nakvu fondaciju , ne zbog potpisa za BarcelonumandraX je napisao/la:Pola čovjek, pola zvijer - stiže u Barcu?
Može može...![]()
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Sad gledam ovu informaciju za Drogbu,ako dodje...to ce vec biti sex
Sretno,pa da potpisete...
Sretno,pa da potpisete...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.