FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

xaviesta
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la xaviesta » 26 jun 2012, 12:32

Kakav Drogba sta vam je, covjek potpis'o ugovor s' kinezima davno :mrgreen:

btw. Izgleda da je malo zapelo u pregovorima između Barce i Valencije u vezi Albe, lafo hoce 15 miliona za igraca koji ima jednu godinu ugovora, koji botovi. Nadam se da ce zatraziti i 18, pa da ovi u potpunosti odustanu od njega.

I da, novi igrac koji se spominje kao moguca prinova za narednu sezonu je Serdar Tasci

slika
Don't hate what you don't understand.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 jun 2012, 14:43

xaviesta je napisao/la:Kakav Drogba sta vam je, covjek potpis'o ugovor s' kinezima davno :mrgreen:

btw. Izgleda da je malo zapelo u pregovorima između Barce i Valencije u vezi Albe, lafo hoce 15 miliona za igraca koji ima jednu godinu ugovora, koji botovi. Nadam se da ce zatraziti i 18, pa da ovi u potpunosti odustanu od njega.

I da, novi igrac koji se spominje kao moguca prinova za narednu sezonu je Serdar Tasci
pa realni su ljudi ,alba je reprezentativac evropskih i svetskih prvaka i jos u prvoj igra ,dobar je na ovom EP i realna je cijena 15 mil iako ima jos godinu ugovora, nadam se da ce doc ,da ce se uprave nac negdje na 13,5 -14 mill i taman ;)

da je hummelsa kako dovest od ovih stopera sto se spominju, jer tesko ce i ovog j.martineza dovest jer atletik trazi previse para
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 26 jun 2012, 15:29

Ako je vjerovati katalonskim medijima, u nogometnom svijetu se sprema jedno veliko iznenađenje. Naime, iako je tek nedavno potpisao ugovor s kineskim Shanghai Shenhuijem, Didier Drogba mogao bi ipak na kraju završiti u Barceloni. Mada je reprezentativac Obale Bjelokosti već najavljivao kako u Aziji želi biti 'poput Beckhama u SAD-u, na kraju ispada da od svega toga neće biti ništa.

Dolazak bjelokošćanskog nogometaša u katalonsku se prijestolnicu očekuje u utorak tijekom dana, a već u srijedu mogao bi potpisati ugovor sa španjolskim doprvacima, javlja katalonska televizijska postaja TV3, uz dodatak da će 34-godišnjeg Drogbu dočekati predsjednik kluba Sandro Rosell.

TV3 tvrdi da je bivši Chelseajev napadač u svoj ugovor s kineskim klubom dao ugraditi klauzulu o trenutačnom raskidu suradnje pod uvjetom da ga angažirati poželi samo i isključivo Barcelona.
Fi hajati.
GO Bosno.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 26 jun 2012, 17:10

Drogba u Barci, :) volio bih i to vidjeti :)

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 26 jun 2012, 18:44

Klub u protekloj sezoni ostvario rekordnu dobit od 40 miliona eura. Znaci kad izracunamo svu zaradu sa izdacima u plusu smo 40 miliona. Cak 12 miliona je usteđeno od premija za igrace, jer za razliku od prosle sezone nisu osvajili LP i Primeru.

Također Sandrusco veli da je dug smanjen sa 420 na 320 miliona za ove dvije godine njegove vladavine. Koliko tu ima istine ne znam, Laporta je dug predstavljao mnogo manjim pa se ispostavilo da smo duzni k'o Grcka.

http://www.fcbarcelona.com/club/detail/ ... lion-euros" onclick="window.open(this.href);return false;

Edit: Sto je neka pametnica napisala da je Barca platila 12 miliona za ovog igraca, ustvari je otkupna klauzulau novom ugovoru 12 miliona. Jbt google translate i zivot :lol:

http://sportsport.ba/ino_fudbal/barcelo ... tyja/83053" onclick="window.open(this.href);return false;

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 27 jun 2012, 15:22

Valjal taj mali icemu ?
Da li je istina da je placen ovih 12 milki ?
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 27 jun 2012, 15:35

Ma gdje će biti 12 miliona :lol: . Znači plačem :lol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 27 jun 2012, 15:46

Sta ovo Laporta napada Roselja :?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 27 jun 2012, 15:52

D10S je napisao/la:Sta ovo Laporta napada Roselja :?
Isto kao sto onaj sto vam je doveo Ronalda napada Pereza :mrgreen:

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 27 jun 2012, 15:59

Cinicniji si od Rosella :D
Evo ako nisi vidio:
http://www.as.com/futbol/articulo/lapor ... ftb_12/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;
I nemoj prije nego sto procitas tekst govorit AS ovo, AS ono, intervju je dao za katalonski COM Radio.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 27 jun 2012, 16:12

Pa nije im prvi put da optuzuju jedan drugog, bas jucer je Sandrusco iznio neke optuzbe kako je Laporta zanemarivao dugove i sl.

Danas ovaj optuzuje da ga je Rosell nagovarao da proda Xavija, otjera Rijkaarda itd. Iako je cinjenica da je Laporti i Rijkaardu Sandro spasio dupe dovođenjem Ronaldinha.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 27 jun 2012, 17:23

Ma vazda su se oni za vratove. Ništa čudno.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 27 jun 2012, 23:42

Ko je bio protiv transfera Albe, valjda vise nije ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 27 jun 2012, 23:45

Scof1eld je napisao/la:Ko je bio protiv transfera Albe, valjda vise nije ;)
Upravo tako,strasan igrac.Znao sam da je dobar u ofanzivi,ali u defanzivi me iznenadio.Odigrao odlicno i nadam se da ce barca sto prije zavrsiti ovaj transfer.
Pique jos jednom pokazao da se polako vraca u staru formu.
Visca el Barça ! Mes que un club !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 27 jun 2012, 23:56

Alba me pozitivno iznenadio. Istina imao je dvije greske u odbrani ali nista strasno. Pique se za divno cudo vraca u formu, Pedro također.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 jun 2012, 00:00

Alba je R. Carlos za Adriana! :mrgreen:
Pique objasnio neke stvari fišek d'Or-u, lagano u džep 8-)
Samo mi nije jasno što Messi puca penale pored Pique-a recimo :mrgreen:

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 28 jun 2012, 00:00

Ocito da je Alba bek sa ofanzivnim mindsetom, takav mu čip u glavi izgleda. Nešto kao Alves na desnoj strani. Lopta ga voli povuci naprijed to je cudo jedno. Samo to je mač sa dvije oštrice. Veceras ga je Ramos dva puta korigovao kad je ulijetao Naniju, jer ovaj ne može stici nazad da zatvori.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 28 jun 2012, 00:13

Alves je po meni sitan za Albu :D Koliko lik može trčati to nije normalno. Vidi se da ima Barcin DNK. Voli se malo i bacati, ali nećemo mu zamjeriti. Ja sam ostao impresioniran i ako on dođe biću zadovoljan pravo, samo što trebamo imati brzog štopera da pokrije njegov izostanak kad bude u napadu :)
Mes Que Un Club

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 28 jun 2012, 00:18

hule_barca je napisao/la:Alves je po meni sitan za Albu :D Koliko lik može trčati to nije normalno. Vidi se da ima Barcin DNK. Voli se malo i bacati, ali nećemo mu zamjeriti. Ja sam ostao impresioniran i ako on dođe biću zadovoljan pravo, samo što trebamo imati brzog štopera da pokrije njegov izostanak kad bude u napadu :)
Treba Ramosa dovest :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 jun 2012, 00:42

hule_barca je napisao/la:Alves je po meni sitan za Albu :D Koliko lik može trčati to nije normalno. Vidi se da ima Barcin DNK. Voli se malo i bacati, ali nećemo mu zamjeriti. Ja sam ostao impresioniran i ako on dođe biću zadovoljan pravo, samo što trebamo imati brzog štopera da pokrije njegov izostanak kad bude u napadu :)
Jes' primjetio onaj trk u 120-oj minuti? Kao da je tek ušao u igru jbt :mrgreen:
Ovo za padanje, nisam stvarno vidio nijednom, jest' bilo par prekršaja na Albi, al' Bgm ono nije bilo bacanje, pošteno su ga izudarali večeras ...
Bit' će malac strašno pojačanje ukoliko dođe. 8-)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.