evo ko hoce nek se reguje,sa malo vise postove moze admina dobiti
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
Re: Chat
evo Ja ću bit moderatorjocker123 je napisao/la:http://bhsport.bosnianforum.com
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
hehe moze,jesi ti onaj JA??23 KING JAMES je napisao/la:evo Ja ću bit moderatorjocker123 je napisao/la:http://bhsport.bosnianforum.com
reds_forever je napisao/la:mislim da ne moras uopste da pokreces taj samsung PC,ja imam drugaciji problem,kad instaliram Sony Ericsson manager uopste se pokrenut ne moze,samo trazi neke update na netu,zato samo povezem mobitel sa PC em i pojavi se slicno kao za stick,nakon nekoliko sekundi,onaj prozorcic sa play,open file itd. i na taj nacin preneses zeljene podatkeformance je napisao/la:Pozdrav raja.Imam problem sa Samsung PC studio 3 preko kojeg prebacujem stvari sa racunara na mobitel!Kada udjem u Multimedia Manager izbaci mi manji prozor na kojem pise ovo: Audio/video filter authentation failed
Regiter Audio/video filter in your Program folder! i poslije toga me izbaci iz programa,tako da ne mogu nista prebaciti!
Znali neko u čemu bi mogao biti problem!Unaprijed hvala!
Au vi ste dobri kod mene kada ubacim usb kabal za LG KP 500 pocne da mi puni telefon a nista nece da prebacuje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nabavite card readere koji podrzavaju memori kartice koje imate na telefonu (obicno micro sd) i nema peglancije sa tim.
- majestic24
- Kontakt:
Hajde ljudi recite mi,zna li iko zasto nemogu sms poruke za ameriku iz bosne???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- antipolitikaa
- Kontakt:
http://www.net.hr/sport/page/2009/09/21/0536006.html
Cime se sve ljudi sluze...ovdje ne vrijedi vazno je sudjelovati ..ovo je vazno je zajebati
!
Cime se sve ljudi sluze...ovdje ne vrijedi vazno je sudjelovati ..ovo je vazno je zajebati
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
e moj boze,,, pa ne pise na temi BESPLATNI OGLASI NOVIH CLANOVA neg CHAT

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Sarajlije kako vi sa ovim seriskim ubojicom sto hara gradom
Dobrinja i okolna naselje dole je negdje 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakav serijski ubojica. Sta je to bilo u Sarajevu? Vjerovatno je bilo na Dnevniku a ja nisam gledao. Moze li neko reci nesto vise?miky_hz je napisao/la:Sarajlije kako vi sa ovim seriskim ubojicom sto hara gradomDobrinja i okolna naselje dole je negdje
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma neki N.N.
sad navodno sumljaju na nekog sandzakliju ,izbo neku zenu i momka iz cista mira ,samo im prisao sa ledja i hop,momka ovoga 7 puta nozem ubo,sreca momak je nekako uspio da prezivi...na dnevniku prica seriski ubojica ,onako iz cista mira samo pridje sa ledja noz ti zabije i sviraj Huso 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
http://www.****/dogadjaji/crna ... c-sa-nozemmiky_hz je napisao/la:Nepoznati likmada pukla prica po nekim stranicama da se dovodi neki lik u vezu sa tim,sad jel on nije li vidjet cemo
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /090922105
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 09 jul 2013, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pa vjerovatno NO NAMEMont0 je napisao/la:Jel to N.N, inicijali ili nesto kao nepoznati lik
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
nomen nescio,,, zna lejla latinskiZagor je napisao/la:Pa vjerovatno NO NAMEMont0 je napisao/la:Jel to N.N, inicijali ili nesto kao nepoznati lik
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- reds_forever
- Kontakt:
Sjekač iz Novog Pazara
Priznao napad: 'Ružno me pogledao u tramvaju!'
Sead Šećerović iz Novog Pazara nakon hapšenja je priznao napad na Miltiadesa Bećirbegovića, a kao motiv je naveo da ga je ovaj ružno pogledao u tramvaju, rečeno je na posebnoj press konferenciji MUP-a Kantona Sarajevo. Napad na Ratku Kos za sada nije priznao, iako zbog sličnog načina postoje indicije da je odgovoran i za to, a više detalja biće poznato nakon završene kriminalističke obrade.
Šećerović je iz zatvora u Srbiji izašao 16. avgusta nakon što je odležao dvije i pol godine zbog sličnog napada nožem. Od izlaska iz zatvora do 26. avgusta na području Novog Pazara na sličan način, ubodima nožem u vrat i leđa, napao je još šest osoba nakon čega je pobjegao u Crnu Goru, a potom u BiH.
U Sarajevu je iznajmljivao stan u Ulici Aleja Bosne Srebrene do broja 63. Uhapšen je u kafiću Valentino, a kako su kazali iz MUP-a, nije pružao otpor.
- Hapšenje je izvedeno brzom akcijom od strane pripadnika Jedinice za podršku MUP-a Kantona Sarajevo, tako da nije imao vremena da pruži bilo kakav otpor - kazao je Mevludin Halilović, načelnik Odjela za opšti kriminal MUP-a KS.
Šećerović je, prema podacima MUP-a KS, u Njemačkoj izveo 17 sličnih napada i tamo je osuđen na šest godina zatvora. Nakon što ga predaju nadležnom tužilaštvu, uz konsultacije sa organima gonjenja Srbije, odlučiće se da li će sva dosadašnja djela za koje ga se sumnjiči biti objedinjena u jedan slučaj, te će se donijeti i navodna odluka o izručenju Srbiji.
Priznao napad: 'Ružno me pogledao u tramvaju!'
Sead Šećerović iz Novog Pazara nakon hapšenja je priznao napad na Miltiadesa Bećirbegovića, a kao motiv je naveo da ga je ovaj ružno pogledao u tramvaju, rečeno je na posebnoj press konferenciji MUP-a Kantona Sarajevo. Napad na Ratku Kos za sada nije priznao, iako zbog sličnog načina postoje indicije da je odgovoran i za to, a više detalja biće poznato nakon završene kriminalističke obrade.
Šećerović je iz zatvora u Srbiji izašao 16. avgusta nakon što je odležao dvije i pol godine zbog sličnog napada nožem. Od izlaska iz zatvora do 26. avgusta na području Novog Pazara na sličan način, ubodima nožem u vrat i leđa, napao je još šest osoba nakon čega je pobjegao u Crnu Goru, a potom u BiH.
U Sarajevu je iznajmljivao stan u Ulici Aleja Bosne Srebrene do broja 63. Uhapšen je u kafiću Valentino, a kako su kazali iz MUP-a, nije pružao otpor.
- Hapšenje je izvedeno brzom akcijom od strane pripadnika Jedinice za podršku MUP-a Kantona Sarajevo, tako da nije imao vremena da pruži bilo kakav otpor - kazao je Mevludin Halilović, načelnik Odjela za opšti kriminal MUP-a KS.
Šećerović je, prema podacima MUP-a KS, u Njemačkoj izveo 17 sličnih napada i tamo je osuđen na šest godina zatvora. Nakon što ga predaju nadležnom tužilaštvu, uz konsultacije sa organima gonjenja Srbije, odlučiće se da li će sva dosadašnja djela za koje ga se sumnjiči biti objedinjena u jedan slučaj, te će se donijeti i navodna odluka o izručenju Srbiji.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
AA upravo mi se porodila rodica!!!
cestitaj joj od mene,,,Unica_Liverpool_ je napisao/la:AA upravo mi se porodila rodica!!!
Didier Drogba
Didier Drogba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.