FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lisander
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lisander » 06 jul 2012, 14:20

Ipak ce Bosanci da dobiju kavez i cijelu sjevernu tribinu tako su se dogovorili Ban i Muharemovic, a jos k tome i na cijelom stadionu ce da bude dosta Bosanaca koji zive u Sloveniji.... Pa hocel uopste biti navijaca Maribora na utakmici....
A za uzvrat ce navijaci Maribora dobiti cijeli sjever Koseva koji ima kapacitet od preko 4000 mjesta....

I da nemojte misliti da je Zajko najbolji igrac Zelje kad nije.... To je Samir Bekric koji se vratio u formu iz 2010 kad je bio na pragu prelaska u Borusiju Dortmund al' nije doslo do dogovora za obestecenje....

ovo sam sad ucolio na njihovom forumu imal ti kakve istine, hajmo upuceni :mrgreen:

scootyTM
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM » 06 jul 2012, 14:21

lisander je napisao/la:Ipak ce Bosanci da dobiju kavez i cijelu sjevernu tribinu tako su se dogovorili Ban i Muharemovic, a jos k tome i na cijelom stadionu ce da bude dosta Bosanaca koji zive u Sloveniji.... Pa hocel uopste biti navijaca Maribora na utakmici....
A za uzvrat ce navijaci Maribora dobiti cijeli sjever Koseva koji ima kapacitet od preko 4000 mjesta....

I da nemojte misliti da je Zajko najbolji igrac Zelje kad nije.... To je Samir Bekric koji se vratio u formu iz 2010 kad je bio na pragu prelaska u Borusiju Dortmund al' nije doslo do dogovora za obestecenje....

ovo sam sad ucolio na njihovom forumu imal ti kakve istine, hajmo upuceni :mrgreen:
Znaci ipak je istina, to bi bilo strasno !

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 jul 2012, 14:23

Ne ide mi slovenski nesto narucito od ruke la uglavnom oni raspravljaju, najbolje da sacekamo nase da vidimo kakvo je saopstenje, do tada u zdravlje

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 06 jul 2012, 14:25

Izgleda da smo ipak izvukli ono sto smo htjeli, iz kluba poslat zahtjev za još 200. karata sto bi bilo ukupno oko 800. karata i po svemu sudeći dobit će mo i to, a od toga ne bi bilo nista da momci iz udruzenja nisu "režali" na pojedince iz uprave i Dželu :D
Zadnja izmjena: SkyWallker, dana/u 06 jul 2012, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

vatikanac
Kontakt:

Post Postao/la vatikanac » 06 jul 2012, 14:26

ChWilla je napisao/la:a jel mogao kupiti amerikanac turista koji se tu zatekao i eto hoće da pogleda utakmicu?
na ovu utakmicu nemoze...pa da ti kazem kod nas zivi u Mariboru nesto ljudi drzavljana BIH koji hodaju sa nama sa violama na tekmu( ne navijaju za zelju)...a nemaju naseg drzavljanstva i nemogu ne utakmicu...al ovja problem sa rješava sa domacom navijackom tribinom pa valjda ako hočemo mozemo mi dat kao domaca grupa i rusima ili amreima ili poljacima jer moze ici i za neku navijacku koalaiciju sta je u europi totalno normalno...
Ipak ce Bosanci da dobiju kavez i cijelu sjevernu tribinu tako su se dogovorili Ban i Muharemovic,
obicna laz,prije minute sam pricao sa Banom i nije istina,netko vas opet šeta :lol:

ni jedna karte vise necete dobit kao sto je bilo u prvom dogovoru odnosno sto sam napisao na ovaj forum vec prije sastanka B&M

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 jul 2012, 14:26

Joj za mustuluka si :mrgreen:
Ma vi janezi ste totalno nenormalni

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 jul 2012, 14:33

vatikanac je napisao/la:Ipak ce Bosanci da dobiju kavez i cijelu sjevernu tribinu tako su se dogovorili Ban i Muharemovic,

obicna laz,prije minute sam pricao sa Banom i nije istina,netko vas opet šeta
Oprosti, a da nisi mozda generalni sekretar NK Maribr :?: , u redu je paša, nije bitno kolko ce nas otic na dravu, bitno je da mi vas izdominiramo i da napravimo iznenadjenje drugog pretkola lige prvaka, a to da imate komplekse od svih jugoslovenskih zemalja znali smo i da glumite neku evrospku odavno smo znali, i sto lazes da se u italiji radi ovakva personalizacija, pa Juventus kad igra bude vise navijaca iz Svicarske nego iz Torina.

Dobicemo vas ko tuzbu protiv ljubljanske banke

Srdacan pozdrav vatikanac

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 06 jul 2012, 14:34

scootyTM je napisao/la:
lisander je napisao/la:Ipak ce Bosanci da dobiju kavez i cijelu sjevernu tribinu tako su se dogovorili Ban i Muharemovic, a jos k tome i na cijelom stadionu ce da bude dosta Bosanaca koji zive u Sloveniji.... Pa hocel uopste biti navijaca Maribora na utakmici....

Znaci ipak je istina, to bi bilo strasno !
Stvarno je vezni red za prekucat, ako igraju Bekrić i Zeba, sa dobrom ulogom Kvesića, to je najveća snaga kluba, i tu mora biti lopti, još i Benjamin koji može malo srediti i lijevu, ima potencijal za to...PROLAZIMO!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

scootyTM
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM » 06 jul 2012, 14:38

aleksandar_veliki je napisao/la: Za ulaznice, suplja
Ako je supljaa, jel to znaci da je onda i suplja da se u klub javilo dvostruko vise od 600 ljudi koliko smije ici u maribor?

http://www.****/sport/fudbal/1 ... zinom.html" onclick="window.open(this.href);return false;

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jul 2012, 14:42

vatikanac je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:a jel mogao kupiti amerikanac turista koji se tu zatekao i eto hoće da pogleda utakmicu?
na ovu utakmicu nemoze...pa da ti kazem kod nas zivi u Mariboru nesto ljudi drzavljana BIH koji hodaju sa nama sa violama na tekmu( ne navijaju za zelju)...a nemaju naseg drzavljanstva i nemogu ne utakmicu...al ovja problem sa rješava sa domacom navijackom tribinom pa valjda ako hočemo mozemo mi dat kao domaca grupa i rusima ili amreima ili poljacima jer moze ici i za neku navijacku koalaiciju sta je u europi totalno normalno...
Ipak ce Bosanci da dobiju kavez i cijelu sjevernu tribinu tako su se dogovorili Ban i Muharemovic,
obicna laz,prije minute sam pricao sa Banom i nije istina,netko vas opet šeta :lol:

ni jedna karte vise necete dobit kao sto je bilo u prvom dogovoru odnosno sto sam napisao na ovaj forum vec prije sastanka B&M
A ti si socijalni radnik pa osjecas duznost da reagujes na forumu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 jul 2012, 14:44

aleksandar_veliki je napisao/la:Evo da se javi aca iz heiligenkreuza, upeklo i ovdje. Jucer rutinski protiv ovih madjara, jamak se opasno namece, bogi i adil odmarali, povreda nema. Sir realan kao i uvijek, po njemu imamo 30 posto izgleda za prolaz. Gledao Lokomotiv uzivo, kaze dimenzija vise, docek i tako to. Atmosfera dobra, ovaj Gabeljic sam otisao, nije Sira ni bilo, rekao Dini ide nazad u SAD studirati i pokupio se. Slobodno popodne, trening veceras, sutra ujutro trening, pa Matersburg navecer. Za ulaznice, suplja
Raduje me da Bogi i Adil nemaju povrede..bilo mi je sinoc malo cudno sto nisu igrali.

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 06 jul 2012, 14:50

aleksandar_veliki je napisao/la:Evo da se javi aca iz heiligenkreuza, upeklo i ovdje. Jucer rutinski protiv ovih madjara, jamak se opasno namece, bogi i adil odmarali, povreda nema. Sir realan kao i uvijek, po njemu imamo 30 posto izgleda za prolaz. Gledao Lokomotiv uzivo, kaze dimenzija vise, docek i tako to. Atmosfera dobra, ovaj Gabeljic sam otisao, nije Sira ni bilo, rekao Dini ide nazad u SAD studirati i pokupio se. Slobodno popodne, trening veceras, sutra ujutro trening, pa Matersburg navecer. Za ulaznice, suplja
E moj Aco :D http://www.****/sport/fudbal/1 ... zinom.html
malo rešerširaj nazovi udruženje, raspitaj se medju rajom i tako to ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

vatikanac
Kontakt:

Post Postao/la vatikanac » 06 jul 2012, 14:51

lisander je napisao/la:
vatikanac je napisao/la:Ipak ce Bosanci da dobiju kavez i cijelu sjevernu tribinu tako su se dogovorili Ban i Muharemovic,

obicna laz,prije minute sam pricao sa Banom i nije istina,netko vas opet šeta
Oprosti, a da nisi mozda generalni sekretar NK Maribr :?: , u redu je paša, nije bitno kolko ce nas otic na dravu, bitno je da mi vas izdominiramo i da napravimo iznenadjenje drugog pretkola lige prvaka, a to da imate komplekse od svih jugoslovenskih zemalja znali smo i da glumite neku evrospku odavno smo znali, i sto lazes da se u italiji radi ovakva personalizacija, pa Juventus kad igra bude vise navijaca iz Svicarske nego iz Torina.

Dobicemo vas ko tuzbu protiv ljubljanske banke

Srdacan pozdrav vatikanac
jesam generalni al ne sekretar bolan... :lol:
sta sad je bitno il nebitno,za vas je znaci bitno kad procitas 60 stranaca unazad...jbg dva iznenađenja nemozete napravit ako si se odlucio za igraliste jbg meni preostane ono drugo :)))))
sistem u italiju je totalno drukciji od bilo kojeg u europi i najvise fleksibilan a skoro i najvise rigorozan,od-do... pored svega toga...a da JUVE dolaze gledat ljudi iz svicarske je normalno jer necu ti uspoređivat slucaja iz BIH ipak sam na ovome forumu gost i nevolim ici u razne politicke i nacionalne debate pa ako si toliko upoznat trebao si znat a ne bacat primjer JUVE a oko komplekaša se potpuno slazem,da gledamo na sve exyu isto kao i vi sve ostalo u exyu ;)

lisanderu...nikad ne dobijate LJUBLJANSKE BANKE :o kaze ti sekretar nove ljubljanske banke
A ti si socijalni radnik pa osjecas duznost da reagujes na forumu.
precitaj malo iznad sta sam.... a ako uzivate zivjet u lazi i u zabludi kako vas netko nahrani sa informacijama onda ok,sta sam vam do sad napisao drzalo je sve od a-z...

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 06 jul 2012, 14:53

@vatikanac em si dosadan em smaraš, imas 10.postova ukupno i prosipaš šupljake neke hajde lagano u skokovima ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 06 jul 2012, 14:55

Ovaj vatikanac je bosanceros i pobjego je guzicom kad je zagustilo a glumi tamo nekog evropljanina da ne kazem slovenca.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 jul 2012, 14:55

vatikanac je napisao/la:.nikad ne dobijate LJUBLJANSKE BANKE kaze ti sekretar nove ljubljanske banke
idemo off, ali dobili su neke stedise na sudu u strazburu ljubljansku banku, plijene im imovinu.

Vidimo se u Mariboru ;) , cao

Meni ona asistencija Jamka ala Pirlo

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 06 jul 2012, 14:58

ma bice vise karti ima do tekme jos dvije sedmice sve ce se oni dogovoriti
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 06 jul 2012, 14:59

Da mi neko objasni koji je ovaj vatikanac ***** :D ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

vatikanac
Kontakt:

Post Postao/la vatikanac » 06 jul 2012, 15:01

SkyWallker je napisao/la:@vatikanac em si dosadan em smaraš, imas 10.postova ukupno i prosipaš šupljake neke hajde lagano u skokovima ...
gledaj...imam 10 postova i upravo zbog teme u kojoj se debatirala jer me ostalo ne zanima,nego miliju sranja sam procitao kako sami sebe zavarate pa sam vas ne vrijeme izpravio sa tacnim podacima koji se uvjek malo kasnije ili dan dva izakazali za tacne informacije...i sad se odluci oces zivet u zabludi i cekat kako ce M.dogovorit jos dodatnih 500 uklaznica jer je neka agencija garantovala ulaznica i uzela pare ja ti kazme belaj nist od toga a ti mene šmaras...
nisam ovdje da lazem nego da iznosim cinjenice a sad dal one vas kao vecinu ovdje bode u oči ja to razumjem...trebas se odliucit sta oces cuti...istinu i cinjenicie ili nesto sta bi ti htio cuti... ;)

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 06 jul 2012, 15:02

ceze je napisao/la:Da mi neko objasni koji je ovaj vatikanac ***** :D ?
Radi na bausteli u blizini stadiona i srecom zna kako izgleda stadion a malo je upucen i u futbal preko portala i novina. A inace je iz jedne selendre iz sumovitog dijela bosne. Par puta je pogledao maribor na tv-u pa je postao njihov navijac kako bi se sto bolje osjecao slovencem.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Orvel i 34 gosta.