lisander je napisao/la:vatikanac je napisao/la:Ipak ce Bosanci da dobiju kavez i cijelu sjevernu tribinu tako su se dogovorili Ban i Muharemovic,
obicna laz,prije minute sam pricao sa Banom i nije istina,netko vas opet šeta
Oprosti, a da nisi mozda generalni sekretar NK Maribr

, u redu je paša, nije bitno kolko ce nas otic na dravu, bitno je da mi vas izdominiramo i da napravimo iznenadjenje drugog pretkola lige prvaka, a to da imate komplekse od svih jugoslovenskih zemalja znali smo i da glumite neku evrospku odavno smo znali, i sto lazes da se u italiji radi ovakva personalizacija, pa Juventus kad igra bude vise navijaca iz Svicarske nego iz Torina.
Dobicemo vas ko tuzbu protiv ljubljanske banke
Srdacan pozdrav vatikanac
jesam generalni al ne sekretar bolan...
sta sad je bitno il nebitno,za vas je znaci bitno kad procitas 60 stranaca unazad...jbg dva iznenađenja nemozete napravit ako si se odlucio za igraliste jbg meni preostane ono drugo

))))
sistem u italiju je totalno drukciji od bilo kojeg u europi i najvise fleksibilan a skoro i najvise rigorozan,od-do... pored svega toga...a da JUVE dolaze gledat ljudi iz svicarske je normalno jer necu ti uspoređivat slucaja iz BIH ipak sam na ovome forumu gost i nevolim ici u razne politicke i nacionalne debate pa ako si toliko upoznat trebao si znat a ne bacat primjer JUVE a oko komplekaša se potpuno slazem,da gledamo na sve exyu isto kao i vi sve ostalo u exyu
lisanderu...nikad ne dobijate LJUBLJANSKE BANKE

kaze ti sekretar nove ljubljanske banke
A ti si socijalni radnik pa osjecas duznost da reagujes na forumu.
precitaj malo iznad sta sam.... a ako uzivate zivjet u lazi i u zabludi kako vas netko nahrani sa informacijama onda ok,sta sam vam do sad napisao drzalo je sve od a-z...