Na 6-godišnjeg ugovora s ruskim tima trebali dobiti Mancini 7,2 milijuna eura godišnje, iznos kazne na pauzi - više od 20 milijuna eura
Tags Roberto Mancini Manchester City Engleska Premier League momčad ruskog poslovnog RAF kupa ostavke Svjetskog 2018
Dopisnih Denis Bystrov Sports.ru novi podaci postao poznat ugovora, koji je neposredno prije njegova odlaska u mirovinu iz RAF Sergeja Fursenko potpisan s talijanskim trenerom, "Grad" Roberto Mancini. Trajanje ugovora - 6 godina, uključujući i Svjetski kup 2018 koji se održava u Rusiji.
Prema ovom ugovoru, Roberto Mancini morati zaraditi 7,2 milijuna eura godišnje (njegova godišnja plaća u "Manchester City" je oko 3,5 milijuna eura). U slučaju prijevremenog raskida ugovora o inicijativi RFU Mancini oslanja kazna jednaka zbroju njegove plaće za tri godine.
Više informacija o igri i trenersku karijeru, Roberto Mancini, čitanje datoteka na Sports.ru. "Portret Roberto Mancini je" Mjesec od rimskog pogledajte ovdje. Roberto Mancini Fototaymlayn - ovdje. Dopisnici Sports.ru nastaviti pratiti situaciju i objaviti nove pojedinosti.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ali fkt se nešto šuška oko Mančinijevog preuzimanja Rusije. Pogledajte http://www.sports.ru" onclick="window.open(this.href);return false;, prva tri teksta (samo na ruskom) su o Mančiniju, ne znam šta bi mogao biti razlog ako nije ova špekulacija.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- inacefindecko
- Kontakt:
vi se zamarate njegovom karijerom više nego on, jer on u ovom trenutku vjerovatno ubija čunarom Amricu i poslije će da prisustvuje nekoj projekciji na SFF ili nekom drugom qrcu!
- Cincinnatus
- Kontakt:

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
-
bhfanatic14
- Kontakt:
mogla bi amra ubrzo da izgubi dzeksona
...angelina vec ceka ko zapeta puska 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ma ja neka se sad ekskluziva pobrine i neka baci neku bombu tipa dzeko i angelina zajednobhfanatic14 je napisao/la:mogla bi amra ubrzo da izgubi dzeksona...angelina vec ceka ko zapeta puska
Aha,tipa da najpoznatija glumica ostavlja Breda zbog jong Bosnian Fudbal player..Polo je napisao/la:Ma ja neka se sad ekskluziva pobrine i neka baci neku bombu tipa dzeko i angelina zajednobhfanatic14 je napisao/la:mogla bi amra ubrzo da izgubi dzeksona...angelina vec ceka ko zapeta puska
Bogami men se cini da ga je smekala..
Oni su rođaci.
Izmedju dva koljena.mandraX je napisao/la:Oni su rođaci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jest ova Angelina smrsala, gledaj joj ruke.
Umjesto da sebi pomogne, ona posjecuje Afriku, BiH i ostale neuhranjene zemlje/kontinente.
Umjesto da sebi pomogne, ona posjecuje Afriku, BiH i ostale neuhranjene zemlje/kontinente.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Zenichanin
- Kontakt:
Sikira se ženaM4kaveli je napisao/la:Jest ova Angelina smrsala, gledaj joj ruke.
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Svaka njoj cast.
Draga mi je pravo, al izgleda da su njoj bitniji drugi ljudi od nje same.
Draga mi je pravo, al izgleda da su njoj bitniji drugi ljudi od nje same.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Vidi ga kako se postidio ko dijete, ruke iza leđa
Fino dijete naš Edin
Fino dijete naš Edin
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ko kaze da Manchini mora napustit City da bi bio selektor Rusije ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Hahahaha jest im Mancini zamaz'o oci svima.
Ispade ono neki trener broj 1.
- youngredcomps
- Kontakt:
pustit ce njega arapi sa zadovoljstvom i kao zamjenu ce dovesti redgnapaM4kaveli je napisao/la:Hahahaha jest im Mancini zamaz'o oci svima.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Kako ce ga pustiti ako su mu produzili ugovor ?
.. a i sta ONI znaju o fudbalu .. njima je bitno da su osvojili Premier ligu, a to kako su je osvojili sa onakvim igrackim kadrom, nije bitno.
.. a i sta ONI znaju o fudbalu .. njima je bitno da su osvojili Premier ligu, a to kako su je osvojili sa onakvim igrackim kadrom, nije bitno.
ĐENTLMENVanBasten je napisao/la:Vidi ga kako se postidio ko dijete, ruke iza leđa![]()
Fino dijete naš Edin
pripreme pocele, dzekson pljazi po tepisima. Tako se inace ulazi u prvih jedanaest branitelja titule premieršipa...Cincinnatus je napisao/la:
agero i balo u prvoj (sudeci po manćiniju iz prosle sezone), tevez ulazi u zavisnosti od rezultata (ponekad i u prvoj ako bude kolko-tolko odrzavo formu), Andol nacije ako skupi 20 nastupa, nek mu je puna saka brade.
Al sam je tako htio. (hebo li ga menadzer njegov gladni)
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Ko ovoj Amri cuva dijete dok se ona druzi sa Angelinom?
Zezam se, neka uzivaju. Vidim dosla je vijest i do Engleske, znaci lijepa promocija za SFF.
Zezam se, neka uzivaju. Vidim dosla je vijest i do Engleske, znaci lijepa promocija za SFF.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dzeko ce i u novoj sezoni grijati klupu osim ako ga ne posude u WBA il' nešto slično.Dok drugi treniraju Džekoslav pozira sa onom kuravom po Sarajevu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amarinho, Beduin, bvsic, CAGarfia, cutura, Elddar, FerdinandF, invincible1921, Kaunas, kolezeljovac, PeppermintSA, perun i 86 gostiju.