Davno sam ja pisao na forumu,kako sam zamrzio bio ovog Adilovica dok je kod nas bio ,jer je stvarno bio ocajan.Poslije je bio ok kod vas na pocetku,a i kao covjek je dobar,medjutim evo opet stare boljke,mogao je fasovati svojom krivicom jos koji gol.Stvarno nije toliko odbrana kriva koliko je on imao lose reakcije.sony_91 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pogledajte četvrti pogodak maltežana, da li sam ja ovo loše vidio ili je Adilović stvarno raširio ruke kada je lopta bila blizu njega
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ma nije, rasirio je kad je lopta prosla, da bi se bolje docekao na zemlju. I kakva je ovo boja dresova? Gdje je bordo?sony_91 je napisao/la:
Pogledajte četvrti pogodak maltežana, da li sam ja ovo loše vidio ili je Adilović stvarno raširio ruke kada je lopta bila blizu njega
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Ispravna dijagnoza je pola lijeka, ali vi očito ne vidite. Bitno je sad spominjati Hrasno brdo i Demira, to će vam pomoći pravo. Nema veze. Od mene dosta.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Adilovic nije nista mogao kod 4 ola za njih. odlican je ono sut bio. Taman da je i skupio ruke, jer neki ga prozivaju sto su mu rasirene a to nema nikakve veze, ona lopta je vec bila iza njega.
Ova prva 3 gola su greske, to stoji, sto odbrane sto njega.
Ova prva 3 gola su greske, to stoji, sto odbrane sto njega.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
haloo, halooo, primiti cetri gola od tima sa Malte, ne treba nam nikakv strumf ili neki treci da analizira situaciju, haloooooo 6 golovaa u dvije tekme protiv ...

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Ne kontam sto kone nesto previse komentarisu,treba sacekati srijedu,ko zna da se kasnije ne usute.
Sve me strah da posle Borca,ne izlete i ostali klubovi i da Sarajevo jedino predstavlja BiH.
Zivi bili pa vidjeli, jedno je Premijer liga,a drugo Evropa.
[/b]
Zadnja izmjena: senci-071, dana/u 13 jul 2012, 13:00, ukupno mijenjano 2 puta.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kao sto rekoh sumnjivo skroz na skroz... Pa vecinu 3 od 4 gola bi 90% foruma odbranilo.sony_91 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Odbrana vam je suplja ko sir. Ovdje ja nista ne vidim sumnjivo, ljudi vam zabili regularno cetiri komada. Opet neke teorije zavjere, neka namjestanje. A onaj ko ne poznaje fudbal zna da se u evropi za svaku pobijedu dobija novac, za svaki remi dobija novac.HZ_ilidzaa je napisao/la:Kao sto rekoh sumnjivo skroz na skroz... Pa vecinu 3 od 4 gola bi 90% foruma odbranilo.sony_91 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Valjda vam je u koristi da vise zaradite od evrope, kakva crna namjestanje.
Priznajte vise sami sebi da ste losi, nemojte samo traziti neki alibi za neuspjehe. Amateri vam dali sest komada, treba se malo zapitati ..
Čuva Bog Želju svog !!
Aldine, jesi to ti opet ? Bezveze nas atakuješ svojim kompleksaškim postovima, poštedi nas.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kakav crni Aldin Bog vas ne ubio hahaHigh je napisao/la:Aldine, jesi to ti opet ? Bezveze nas atakuješ svojim kompleksaškim postovima, poštedi nas.
Čuva Bog Želju svog !!
Prema ovoj snimci.
Za prvi gol je kriv Tatomirović(njegov igrač dao gol,a Tato nije ni skočio)
Drugi gol je Adilovićev(kroz ruke mu prolazi lagan šut,u njega...)
Treći gol je Gujićev (ponovo slab skok našeg igrača)
Četvrti gol mnogi golmani u našoj ligi ne bi odbranili,ali golman koji brani za FK Sa bi morao ovakve udarce odbraniti
Ono što se mora primjetiti je to da je svaki gol pao poslije probijanja naše lijeve strane na kojoj je igrao Beli,u drugom poluvremenu je lijevog beka igrao Zlatković i izgleda da je bolje bilo.
Četvrti gol mnogi golmani u našoj ligi ne bi odbranili,ali golman koji brani za FK Sa bi morao ovakve udarce odbraniti
Ono što se mora primjetiti je to da je svaki gol pao poslije probijanja naše lijeve strane na kojoj je igrao Beli,u drugom poluvremenu je lijevog beka igrao Zlatković i izgleda da je bolje bilo.
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Čestitke komšijama na prolazu. Razlika u kvalitetu izmešu dvije ekipe je evidentna. Adilović je imao očajan dan a ljudi opet nisu mogli pobjediti. Imao je koliko vidim u ovom pregledu jedno 5 loših intervencija. Ima dosta i do opuštanja nakon visokog vodstva. Vidjet ćemo kako će to izgledati protiv ozbiljnijih protivnika pošto su ovi ribari sve sem ozbiljni.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja koliko vidim na ovom snimku prva tri gola preko beloseviceve strane a cetvrti je ovaj dobro zabioAlen1987 je napisao/la:Prema ovoj snimci.
Citam neke komentare nase raje, gdje kazu da je ovo sramota. Ne slazem se.
Samota je pravdati golove koje smo primili sa umorom i pogotovo namjestanjem. Ljudi su posteno dali golove i nama je bolje prihvatiti to i izvuci neke pouke iz toga umjesto smjesnih izgovora. Nismo realni kada govorimo o kvaliteti naseg tima i zato stalno bude scena i razocarenja kad uvezemo par losih rezultata.
Cinjenica je da se organizaciono polako popravljamo, da stvari idu na bolje ali daleko smo mi od Sarajeva kakvo trebamo biti. Trenutno odbrana je suplja i ostace ogromna rupa nakon Saida. Mijenjamo previse igraca svake godine i premalo promovisemo mlade. Lopovi su nam ostavili dug i nismo mi u situaciji da dovodimo ekstra pojacanja. To je nasa realnost.
Pogotovo ne znam otkud nam pravo da budem prepotentni i da mislimo da se moze "konobarima" uvaliti 10 komada i ne primiti ni jedan. Jovic lijepo rece ne smijemo ih potcijeniti i onda nasi nakon Koseva kazu malo smo ih potcjenili i "svako danas igra fudbal". Ako to nisu znali prije 7 dana nek nam je Bog na pomoci kakve kretene imamo. I nakon toga primimo jos 4 tamo. Opet iznenadjeni. Treba biti vise skroman i vise raditi a ne o sebi misliti kao da su Krojf ili Bekenbauer. Sjetimo se Goska i ostalih razocarenja.
Realno kvalitet nogometa nam je nizak s tim da komsije imaju malo bolji tim i organizaciju al i oni su daleko od dobrog. Na zalost za PL je to dovoljno. Manijaci se tjese ali to je njihov problem. Vidjecemo gdje su nam klubovi nakon iduceg kola.
Protiv Levskog, hrabro se boriti i izgarati na terenu. To mozemo i sve drugo bi bila sramota, a onda je svaki rezultat prihvatljiv.
Samota je pravdati golove koje smo primili sa umorom i pogotovo namjestanjem. Ljudi su posteno dali golove i nama je bolje prihvatiti to i izvuci neke pouke iz toga umjesto smjesnih izgovora. Nismo realni kada govorimo o kvaliteti naseg tima i zato stalno bude scena i razocarenja kad uvezemo par losih rezultata.
Cinjenica je da se organizaciono polako popravljamo, da stvari idu na bolje ali daleko smo mi od Sarajeva kakvo trebamo biti. Trenutno odbrana je suplja i ostace ogromna rupa nakon Saida. Mijenjamo previse igraca svake godine i premalo promovisemo mlade. Lopovi su nam ostavili dug i nismo mi u situaciji da dovodimo ekstra pojacanja. To je nasa realnost.
Pogotovo ne znam otkud nam pravo da budem prepotentni i da mislimo da se moze "konobarima" uvaliti 10 komada i ne primiti ni jedan. Jovic lijepo rece ne smijemo ih potcijeniti i onda nasi nakon Koseva kazu malo smo ih potcjenili i "svako danas igra fudbal". Ako to nisu znali prije 7 dana nek nam je Bog na pomoci kakve kretene imamo. I nakon toga primimo jos 4 tamo. Opet iznenadjeni. Treba biti vise skroman i vise raditi a ne o sebi misliti kao da su Krojf ili Bekenbauer. Sjetimo se Goska i ostalih razocarenja.
Realno kvalitet nogometa nam je nizak s tim da komsije imaju malo bolji tim i organizaciju al i oni su daleko od dobrog. Na zalost za PL je to dovoljno. Manijaci se tjese ali to je njihov problem. Vidjecemo gdje su nam klubovi nakon iduceg kola.
Protiv Levskog, hrabro se boriti i izgarati na terenu. To mozemo i sve drugo bi bila sramota, a onda je svaki rezultat prihvatljiv.
Treči gool je i Torlakov i Gujićev i Adijev lobovan na liniji cccccccAlen1987 je napisao/la:Prema ovoj snimci.
Sarajevo ljubavi moja!
U sustini, od 6 golova u 2 utakmice, pristojan golman bi odbranio 4 lopte, Alaim vjerovatno 2-3. To znaci da Sarajevo treba mijenjati nesto u odbrani, a iskreno bi trebalo krenuti od golmana.sekac je napisao/la:Treči gool je i Torlakov i Gujićev i Adijev lobovan na liniji cccccccAlen1987 je napisao/la:Prema ovoj snimci.
FKS❤️1946
Da li bih mi neko mogao reci nesto vise o vasem junioru po imenu Midhat Mujezinovic ??
znamo da ima 19 godina i evo dosao je na probu u Jedinstvu pa ako prodje ostace. To je treci igrac koji je dosao iz FK Sarajeva u Bihac . ako je dobar kao Handzic i Cizmic onda ce nam sigurno dobro doci!
ako neko moze da odgovori na pitanje o tom igracu ?? .. pozz
znamo da ima 19 godina i evo dosao je na probu u Jedinstvu pa ako prodje ostace. To je treci igrac koji je dosao iz FK Sarajeva u Bihac . ako je dobar kao Handzic i Cizmic onda ce nam sigurno dobro doci!
ako neko moze da odgovori na pitanje o tom igracu ?? .. pozz
Sve trojica su prosječni igrači. Nisu u Sarajevu jer klub ima velike ambicije i oni svojim partijama ne odgovaraju stručnom štabu za velike izazove. Ali, mislim da vama mogu biti od koristi. Pozdrav.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
da primjetio sam da kod vas dosta igraca koji imaju oko 20-ak godina se nemogu izboriti za mjesto u prvom timu. sigurno je konkurencija prevelika ! hvala na odgovoru! pozzHigh je napisao/la:Sve trojica su prosječni igrači. Nisu u Sarajevu jer klub ima velike ambicije i oni svojim partijama ne odgovaraju stručnom štabu za velike izazove. Ali, mislim da vama mogu biti od koristi. Pozdrav.
Ko je gledao "konobare" na kosevu slozi ce se sa cinjenicom da znaju igrati lopte i da u ekipi imaju 4-5 igraca koji mogu igrati komotno u ozbiljnijim ligama.To sto smo mi umislili da svijet pocinje od nas i zavrsava snama pa po onoj nasoj (ma sta ce oni),e to nam se pokazalo u ove dvije utakmice.Dodaj jos na ove cinjenice i nasu rekonstrukciju ekipe sa 6-7 igraca i dobit ces to sto smo vidili u ove dvije utakmice.Slazem se da se mora poraditi na defanzivi,jer se ne smije primati ovoliko i na ovaj nacin golova.Idemo dalje za iste pare.........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.