FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

tatamata
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la tatamata » 24 sep 2009, 14:07

tuborg-green je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:
tatamata je napisao/la:STIZE NOVI SEMAFOR U SUBOTU!!! :mrgreen: :mrgreen:
Nadam se da nisu uzeli onaj iz parka posto je zavrsen teniski turnir. :mrgreen:
čuj semafor, nisu valjda tolike budale da ulažu u stadion, kojeg će još malo, pa rušit, nije valjda da se odustalo od onog novog stadiona
Nisu odustali od stadiona novog,medjutim on ce u funkciji biti tek za 4 godine,a znajuci nas mentalitet mozda i vise :mrgreen: U ovakvom stanju na Gradskom se ne moze igrati Evropa,tako da se mora srediti,semafor je jedan od tih detalja da bi se dobila licenca...
Treci put castimo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 sep 2009, 14:09

Schlager je napisao/la:E dosad sam apelovao,a od ovoga momenta se stvarno popisam u usta sve i jednom navijacu Borca koji bude odgovarao na ova sranja o genocidima,izbjeglicama,ratovima,nozevima,zicama,Jasenovcima....Onaj ko je toliko glup pa se da naloziti na te njihove provokacije je previse glup da bi bio borcevac i neka nadje sebi drugi klub da navija!
Znaci,primjer....

Pacenik: Vi ste genocidna tvorevina....
Borcevac:Konacno smo dobili novi semafor.....

2 primjer

Pacenik: Zivite u Bosni a navijate za drugu drzavu.
Borcevac:Nadam se da ce Bilbija nastaviti golgetersku seriju....

itd...itd....

Hajde da se ponasamo tako i da pokazemo zasto je uvijek bila stvar prestiza navijati za Borac i zasto je uvijek gradska raja navijala za Borac,a Manjaca za Zvezdu,Ivanjska za Dinamo,itd,itd.....
Ajde pokusacu da postujem tvoj ultimatum samo zbog prijetnje pisalinom. :mrgreen:

Svecano se zaklinjem da vise necu odgovarati na provokacije posto sam napisao ono sto sam mislio. Zivjeli svi ljubitelji sporta a ostali mogu da mi popuse! ;)

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 24 sep 2009, 14:12

xexexex sad ce biti u subotu kad borac bude vodio 3:0 POGLEDAJTE SEMAFOR! xexexexexex :D :D :D

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 sep 2009, 14:14

jos bolji je napisao/la:xexexex sad ce biti u subotu kad borac bude vodio 3:0 POGLEDAJTE SEMAFOR! xexexexexex :D :D :D
Da. Ranije je bilo "Pogledajte Iliju kako mijenja brojeve".
:mrgreen:

lešinar

Post Postao/la lešinar » 24 sep 2009, 14:15

jos bolji je napisao/la:xexexex sad ce biti u subotu kad borac bude vodio 3:0 POGLEDAJTE SEMAFOR! xexexexexex :D :D :D
HAHAHAHA :mrgreen:

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 24 sep 2009, 14:16

tatamata je napisao/la:STIZE NOVI SEMAFOR U SUBOTU!!! :mrgreen: :mrgreen:

čuj semafor, nisu valjda tolike budale da ulažu u stadion, kojeg će još malo, pa rušit, nije valjda da se odustalo od onog novog stadiona
Nisu odustali od stadiona novog,medjutim on ce u funkciji biti tek za 4 godine,a znajuci nas mentalitet mozda i vise :mrgreen: U ovakvom stanju na Gradskom se ne moze igrati Evropa,tako da se mora srediti,semafor je jedan od tih detalja da bi se dobila licenca...
dokle se stiglo oko te gradnje, je li počela, ako nije imali kakvih komplikacija ili da vas opet ne jebu, i iskreno volio bi da dobijete stadion od 30.000 jer drugi najveći grad u bih to zaslužuje, zamislite kad se napravi tušanj, onda bilino polje, taj stadion u bl, koševo u sarajevu, kad se grbavica malo renovira, novi stadion olimpika u sarajevu, stadion u orašju, vrapčući se sve više i više grade, onda pecara, ma biće merak igračima u ovoj našoj ligi, valjda će se i posjeta popraviti kad budu trakvi stadioni, što znači da će biti i liga bolje akb
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 24 sep 2009, 14:16

xaxaxaxaxaxa konacno ce moci Ilija malo da odmori i uziva. inace ove se zone Iliji je Borac donijeo mnogo posla tj . Bilbija - samo daje golove. :D :D

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 sep 2009, 14:25

tuborg-green je napisao/la: dokle se stiglo oko te gradnje, je li počela, ako nije imali kakvih komplikacija ili da vas opet ne jebu, i iskreno volio bi da dobijete stadion od 30.000 jer drugi najveći grad u bih to zaslužuje, zamislite kad se napravi tušanj, onda bilino polje, taj stadion u bl, koševo u sarajevu, kad se grbavica malo renovira, novi stadion olimpika u sarajevu, stadion u orašju, vrapčući se sve više i više grade, onda pecara, ma biće merak igračima u ovoj našoj ligi, valjda će se i posjeta popraviti kad budu trakvi stadioni, što znači da će biti i liga bolje akb
Jebu nas! Ko zna kad ce to biti zavrseno. Koliko sam vidio prema proracunima cijena izgradnje bi trebala biti oko 50 mil. evra a stadion bi bio u kategoriji vise "A" klase. Daj nam neki "C" klase pa da budemo srecni i zadovoljni, ali ne- stoka ce i ovdje oprati pare. Sve je to na tankoj grani.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 24 sep 2009, 14:29

Ma bezveze se stalno ide u offtopic...
Ovo nije mjesto gdje se prica o genocidu ili o negiranju istog...
Ovo je sportski forum, a politickih foruma ima na sve strane...
Da se razumijemo, politika se uvukla u sve pore zivota, tako i u sport.
Protiv toga se trebamo boriti, protiv nacionalizma na stadionima, protiv politicara u svecanim lozama.
Oni tu dolaze samo da se uslikaju i da kupe politicke bodove i glasove jadnog, napacenog naroda.
Je... im ru-sta svima (politicarima)...
;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 24 sep 2009, 14:32

čuj semafor, nisu valjda tolike budale da ulažu u stadion, kojeg će još malo, pa rušit, nije valjda da se odustalo od
Nisu odustali od stadiona novog,medjutim on ce u funkciji biti tek za 4 godine,a znajuci nas mentalitet mozda i vise :mrgreen: U ovakvom stanju na Gradskom se ne moze igrati Evropa,tako da se mora srediti,semafor je jedan od tih detalja da bi se dobila licenca...[/quote]

dokle se stiglo oko te gradnje, je li počela, ako nije imali kakvih komplikacija ili da vas opet ne jebu, i iskreno volio bi da dobijete stadion od 30.000 jer drugi najveći grad u bih to zaslužuje, zamislite kad se napravi tušanj, onda bilino polje, taj stadion u bl, koševo u sarajevu, kad se grbavica malo renovira, novi stadion olimpika u sarajevu, stadion u orašju, vrapčući se sve više i više grade, onda pecara, ma biće merak igračima u ovoj našoj ligi, valjda će se i posjeta popraviti kad budu trakvi stadioni, što znači da će biti i liga bolje akb[/quote]

U toku je izrada projektne dokumentacije za novi stadion na banjaluckom polju koji ce imati 30 000 sjedecih mjesta i bice jedan od modernijih u jugoistocnoj evropi...
Dobro je da se i ovaj Gradski sredjuje jer rezultati Borca ne mogu cekati 3-4 godine koliko je planirano za zavrsetak novog...
Jer u ljeto 2010 Evropa ceka Borac iz Banjaluke ;)
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 24 sep 2009, 14:33

od-do je napisao/la:
tuborg-green je napisao/la: dokle se stiglo oko te gradnje, je li počela, ako nije imali kakvih komplikacija ili da vas opet ne jebu, i iskreno volio bi da dobijete stadion od 30.000 jer drugi najveći grad u bih to zaslužuje, zamislite kad se napravi tušanj, onda bilino polje, taj stadion u bl, koševo u sarajevu, kad se grbavica malo renovira, novi stadion olimpika u sarajevu, stadion u orašju, vrapčući se sve više i više grade, onda pecara, ma biće merak igračima u ovoj našoj ligi, valjda će se i posjeta popraviti kad budu trakvi stadioni, što znači da će biti i liga bolje akb
Jebu nas! Ko zna kad ce to biti zavrseno. Koliko sam vidio prema proracunima cijena izgradnje bi trebala biti oko 50 mil. evra a stadion bi bio u kategoriji vise "A" klase. Daj nam neki "C" klase pa da budemo srecni i zadovoljni, ali ne- stoka ce i ovdje oprati pare. Sve je to na tankoj grani.
ma neka ste vi kupili semafor a novi stadio ce se izgraditi za jedno 20 godina
Pa semafor ide na stari stadion!Kontas?A novi kad bude bude...Pa makar i za 20 godina.
Treci put castimo

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 24 sep 2009, 14:35

moje je mišljenje je ako se taj stadion ne napravi za najkasnije 2godine, neće još za dvadeset, jer miletu bogami opasnno prijeti zatvor, nego se vi skupite, organizujte i tražite da vam vaš gradski stadion renoviraju, nek dignu jug i sjever, neka stave stolice, renoviraju svlačionice i sl. sranja, to je ipak mnogo realnija opcija nego novi stadion, samo se bojim da na kraju neće biti ništa ni od novog stadiona ni renoviranja ko nama što se desilo sa grbavicom, nego vi lagano uputite pismo laktašenku da ni jedan banjalučanin tj.lešinar neće glasati za njega, ako ne renovira stadion i ja garantujem da će on iz šteka izvaditi lovu i prije izbora renovirati
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 24 sep 2009, 14:39

moje je mišljenje je ako se taj stadion ne napravi za najkasnije 2godine, neće još za dvadeset, jer miletu bogami opasnno prijeti zatvor, nego se vi skupite, organizujte i tražite da vam vaš gradski stadion renoviraju, nek dignu jug i sjever, neka stave stolice, renoviraju svlačionice i sl. sranja, to je ipak mnogo realnija opcija nego novi stadion, samo se bojim da na kraju neće biti ništa ni od novog stadiona ni renoviranja ko nama što se desilo sa grbavicom, nego vi lagano uputite pismo laktašenku da ni jedan banjalučanin tj.lešinar neće glasati za njega, ako ne renovira stadion i ja garantujem da će on iz šteka izvaditi lovu i prije izbora renovirati

U pravu si tuborg-green, u svakom slucaju treba od njih izmusti pare za stadione i dvorane, manje ce njima ostati za aute, a mi cemi ici gledati tekme na PRAVE stadione, a ne na ove krseve na koje sada idemo.

banjaluka u srcu
Kontakt:

Post Postao/la banjaluka u srcu » 24 sep 2009, 14:41

od sinoc ljudi napisase na nasoj temi 5 strana svakakvih gluposti pa mi ispale oci dok sam sve procitao,nek to malo neko pobrise.ono sto je vazno da dabijamo semafor,HVALA TI BOZE,sada cu znati koja se minuta tacno igra a ne da stalno gledam na sat,10 000 ljudi ce biti na stadionu,znaci extra atmosfera a nadam se i utakmica takva,i naravno pobjeda Borca 8-)

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 24 sep 2009, 14:44

moje je mišljenje je ako se taj stadion ne napravi za najkasnije 2godine, neće još za dvadeset, jer miletu bogami opasnno prijeti zatvor, nego se vi skupite, organizujte i tražite da vam vaš gradski stadion renoviraju, nek dignu jug i sjever, neka stave stolice, renoviraju svlačionice i sl. sranja, to je ipak mnogo realnija opcija nego novi stadion, samo se bojim da na kraju neće biti ništa ni od novog stadiona ni renoviranja ko nama što se desilo sa grbavicom, nego vi lagano uputite pismo laktašenku da ni jedan banjalučanin tj.lešinar neće glasati za njega, ako ne renovira stadion i ja garantujem da će on iz šteka izvaditi lovu i prije izbora renovirati[/quote]
__________________________________________________________________________________________
Gradski stadion se renovira 100%, zato su i postavili semafor...
Potrebno je jos staviti stolice na istok, srediti prilaze stadionu, sanitarne cvorove, svlacionice, parking je uradjen..
Zato je i bila komisija za licenciranje u 2.kolu i rekla sta se sve treba srediti...
Dobro je sto uprava ne ceka 5do12 i evo vec je nabavila elektronski semafor,samo da nastave sa ostalim aktivnostima za dobijanje EURO licence...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 24 sep 2009, 14:48

moje je mišljenje je ako se taj stadion ne napravi za najkasnije 2godine, neće još za dvadeset, jer miletu bogami opasnno prijeti zatvor, nego se vi skupite, organizujte i tražite da vam vaš gradski stadion renoviraju, nek dignu jug i sjever, neka stave stolice, renoviraju svlačionice i sl. sranja, to je ipak mnogo realnija opcija nego novi stadion, samo se bojim da na kraju neće biti ništa ni od novog stadiona ni renoviranja ko nama što se desilo sa grbavicom, nego vi lagano uputite pismo laktašenku da ni jedan banjalučanin tj.lešinar neće glasati za njega, ako ne renovira stadion i ja garantujem da će on iz šteka izvaditi lovu i prije izbora renovirati[/quote]
__________________________________________________________________________________________
ma napravice se novi stadion....za 3-4 godine....inace ne bi ga nikad napravili ali posto Dodiku(levatu)treba nova zgrada na mjestu gdje se nalazi gradski stadion...pa ce ga zato rusiti i praviti novi....!!!
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926

banjaluka u srcu
Kontakt:

Post Postao/la banjaluka u srcu » 24 sep 2009, 14:48

samo da Borac nastavi ovako igrati,a hoce,sredice se sve to,ne sumnjam.malo i mi da vidimo Evropu

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 24 sep 2009, 14:50

Evo tek sad procitah post Simpatizera...
A zna li iko gdje zavrsi Senad Lupic?
Boze dragi kako je samo igrao u onoj zadnjoj sezoni u jugo - ligi ?
A to za Fishera je prava stvar sto je doveden u klub, on je covjek koji je uradio toliko za Borac, i siguran sam da ce Borac ove sezone nesto postici jer dovodi bivse igrace u klub.
Samo tako se i moze napredovati...
A za li se ista za Amira Dugutovica, Sulju Besirevica?

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 24 sep 2009, 14:52

lešinar je napisao/la:Johny ti prvo napisa da si srbin pa sad da si musliman kako to sam sebi skačeš u stomak što ti to treba? :)
moj otac je pravooslavac,njegov otac pravoslavac,moj pradjed pravoslavac....svi rodjeni u sarajevu,ja sam MUSLIMAN,mama mi je muslimanka.... ;) .....a svi ljudi koji nisu nacionalisti su mi isti i dragi,a ovi sto se furaju na ustastvo,cetnike,dzihade itd....nidje veze,svak ima svoju vjeru i svoje pravo na razmisljanje dok god nevrijedja nesto sveto ...a meni je sveto MARKALE,SREBRENICA,TUZLA..MASAKR,DJECA SARAJEVSKA UBIJENA GRANATAMA DOK SU SE IGRALA....e to nepodnosim,isto kao i tebi da neko ubije tvoje dijete pa dok prica o bilo cemu ti nece smetati a cim ti pocne pljuvati tvoje normalno da ces mu hebati sve,...jel tako??
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 24 sep 2009, 14:55

johnnyHZ je napisao/la:
lešinar je napisao/la:Johny ti prvo napisa da si srbin pa sad da si musliman kako to sam sebi skačeš u stomak što ti to treba? :)
moj otac je pravooslavac,njegov otac pravoslavac,moj pradjed pravoslavac....svi rodjeni u sarajevu,ja sam MUSLIMAN,mama mi je muslimanka.... ;) .....a svi ljudi koji nisu nacionalisti su mi isti i dragi,a ovi sto se furaju na ustastvo,cetnike,dzihade itd....nidje veze,svak ima svoju vjeru i svoje pravo na razmisljanje dok god nevrijedja nesto sveto ...a meni je sveto MARKALE,SREBRENICA,TUZLA..MASAKR,DJECA SARAJEVSKA UBIJENA GRANATAMA DOK SU SE IGRALA....e to nepodnosim,isto kao i tebi da neko ubije tvoje dijete pa dok prica o bilo cemu ti nece smetati a cim ti pocne pljuvati tvoje normalno da ces mu hebati sve,...jel tako??
**** sunce pa taman se prestalo,a ti opet!Aj nemoj vise boga ti,svako ima svoje misljenje,nije ovo mjesto za takvu vrstu rasprave.
Treci put castimo

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.