FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Hammer
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Hammer » 19 jul 2012, 16:07

Nije AS prenio da Tello ide u Atletico, već su prenijeli negiranje tih tvrdnji od strane manjeg kluba iz Madrida.

Dakle, ništa od toga.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 19 jul 2012, 19:56

[youtube][/youtube]

jos jedan predobar klip od lebo akatia,lik nije normalan
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 19 jul 2012, 21:14

Ja bi sad najvise volio Aggera.
Nisam znao da onako moze igrat lik :D
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Axl
Kontakt:

Post Postao/la Axl » 20 jul 2012, 12:49

Agger se u posljednje vrijeme spominje kao novo pojačanje Barcelone. Koliko zapravo ima istine vidjet' ćemo u narednim danima jer uprava Liverpoola uopšte ne pomišlja na prodaju ovog braniča. Lično sam ZA ovaj transfer jer se radi o perspektivnom igraču, a također i jednom od najboljih u Premiershipu. Tržišna vrijednost Aggera kreće se između €15-20m što Barceloni u ovom trenutku ne predstavlja neki problem, a 100% bi dobili igrača koji bi se savršeno uklopio u Barçin sistem igre.

Piquénbauer-Agger, savršen tajming. 8-)

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 jul 2012, 14:16

Axl je napisao/la:Agger se u posljednje vrijeme spominje kao novo pojačanje Barcelone. Koliko zapravo ima istine vidjet' ćemo u narednim danima jer uprava Liverpoola uopšte ne pomišlja na prodaju ovog braniča. Lično sam ZA ovaj transfer jer se radi o perspektivnom igraču, a također i jednom od najboljih u Premiershipu. Tržišna vrijednost Aggera kreće se između €15-20m što Barceloni u ovom trenutku ne predstavlja neki problem, a 100% bi dobili igrača koji bi se savršeno uklopio u Barçin sistem igre.

Piquénbauer-Agger, savršen tajming. 8-)
valjda ce ga uspjet dovest ,vidicemo sve ,sta ima rec agger na to,ak on hoce da ide to je to,nece ga liverpool zadrzavat
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 jul 2012, 15:52

ja mislim da je sve do nase uprave, ako ozbiljno pristupe dovodjenju Aggera, on ce doci 99 posto, znamo u kakvoj je situacji liverpoool, agger je javno izjavljivao da od malena navija za barcu, uostalom:

slika

samo dakle ako uprava stupi u kontakt s njegovim menadzerom, obeca mu se solidna plata, mjesto u prvoj postavi sto objektivno lako moze izboriti kad vidimo kako je dobar igrac, liverpool moze malo nekih problema praviti da podigne cijenu za koji milioncic, al mislim da nema teorije da bi blokirali taj transfer

ajmo upravo, kad nije mogao silva ili vertongen, dajte nam aggera pa da se rahat udje u pripreme, dosta vise taktiziranja s martinezom, nije ni martinez bekenbauer da se placa 40 miliona i da se prica razvlaci cijelo ljeto, po meni Agger bi i ovako jeftiniji bio kvalitetniji stoper od martineza
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 jul 2012, 15:54

slika

(pravi :mrgreen: ) Ronaldo: "Cristiano ima vlastiti stil i odlično postiže golove, ali Messi je bolji od njega u ovom trenutku."

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 jul 2012, 18:45

Barcelona završila sezonu sa profitom od 48.8 milijuna eura

slika
Nakon dvije sezone u minusu, klub je sezonu 2011/12 završio sa rekordnim suficitom, prema riječima ekonomskog potpredsjednika kluba Javiera Fausa. Tijekom protekle sezone klub je zaradio 494.9 milijuna eura (21.5 više nego prethodne godine) i potrošio 441.1, smanjivši troškove za 30 milijuna eura...
Barcelona je sezonu 2011/12 završila sa povijesnim suficitom koji iznosi čak 48.8 milijuna eura. Ovog petka, ekonomski potpredsjednik kluba Javier Faus kazao je da je klub u protekloj sezoni ostvario zaradu od 494.9 milijuna eura, a smanjio troškove na 441.1 milijun. U usporedbi sa prošlom sezonom, klub je godinu završio u plusu od 21.5 milijuna i potrošio 31.5 milijuna manje - brojke koje su prevazišle prošlogodišnje proračunske prognoze.

Faus je napomenuo da ovi spektakularni rezultati, do kojih je došlo najviše zbog rezanja proračuna, su postignuti bez potrebe za prodajom klupske imovine ili igrača iz prve momčadi. Osim toga, ulaganja u voe igrače (Cesc i Alexis) nadmašili su poslovne planove uprave i prognoze prihoda.
Što se tiče prihoda, i marketing i zarada od ulaznica vezanih za Camp Nou se povećao za 11 posto. ''Prodaja ulaznica je bila odlična'', rekao je Faus misleći na broj gledatelja u prošloj sezoni. Međutim, potpredsjednik je ipak priznao da su prihodi od medija, posebno oni vezani za televizijska prava, ''dosegli svoj vrh i ne očekujemo porast u narednih pet godina.''

Kada je riječ o troškovima, klub je smanjio potrošnju za 6.6 posto u odnosu na prošlu godinu. Faus je izjavio da je glanvi razlog tolike promjene u odnosu na prethodnu godinu zbog činjenice da ekipa nije osvojila ligu, jer da je Barcelona došla do ligaške titule trebala bi isplatiti 12 milijuna eura u bonusima. ''Da smo osvojili ligu ukupni suficit bi iznosio 36 milijuna eura i mi bi i dalje zabilježili najbolju zaradu u povijesti kluba'', rekao je nakon što je napomenuo da Barcelona nije uštedila 50 milijuna eura ne osvojivši ligu u ovoj sezoni.
Štednja novca na varijablama bio je jedan od načina kojim je klub smanjio troškove u ovoj sezoni, ali ne i jedini. Bilo je i drugih čimbenika koji du dopridonijeli pozitivnom poslovanju kluba u sezoni 2011/12, kao što su poboljšanja u ulaznicama - ''50 milijuna eura, najviše u povijesti kluba'', rekao je Faus, zatim prodaja u poslovnicama Barcelone i Nikea, promidžbeni program na Barçi TV, prodaja Maxwella, kapital od prodaje drugih igrača, prava na igrače mladih timova i novac od posudbe igrača, između ostalog. U odnosu na gubitke, glavni negativni utjecaj na financije kluba je bilo raskidanje ugovora sa Keirrisonom, Hlebom i Henriqueom.

Proračun namijenjen za plaće igrača, uključujući sve klupske sportske ekipe, je neznatno smanjen na 298 milijuna eura, što je u skladu sa stabilnošću prognoza u posljednje tri godine. ''Komplicirano je dodatno smanjiti tu brojku, jer radimo na održavanju stabilnosti'', rekao je Faus, koji je zadovoljan jer su tih 300 milijuna eura jednaki omjeru izdataka od 61 posto, koji je blizu optimalnoj razini od 55 posto.
Baš kao što je Sandro Rosell rekao na pregledu prošle sezone, klub će ovaj suficit nastao u prethodnoj sezoni iskoristiti kako bi platio klupski dug, koji je smanjen sa 365 na 335 milijuna eura, prema nezavisnim revizijama. To znači da je sadašnja uprava Barcelone uspjela u protekle dvije godine smanjiti dug za gotovo 100 milijuna eura.

MES QUE UN CLUB !!!

vrabac
Kontakt:

Post Postao/la vrabac » 20 jul 2012, 19:08

Agger bi se mogao lahko dovesti,ali ja mislim da je za barcelonu bolji javi martinez....

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 jul 2012, 19:33

vrabac je napisao/la:Agger bi se mogao lahko dovesti,ali ja mislim da je za barcelonu bolji javi martinez....
ma tesko ce se dovesst javi jer je preskup ,nezz volio bi kad bi ga uspjeli dovest al su slabe sanse

MES QUE UN CLUB !!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jul 2012, 19:34

Samo ti (Javi) i niko vise :mrgreen:

slika ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 jul 2012, 00:06

Nece oni izgleda nikog kupovat :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 jul 2012, 00:37

vrabac je napisao/la:Agger bi se mogao lahko dovesti,ali ja mislim da je za barcelonu bolji javi martinez....

Barceloni treba klasični stoper a ne zadnji vezni što je Martinez,ali s obzirom da Macherano igra stopera i Fabregas krilo ne bi me izenadilo da i Martineza plate 40 mil da bi igrao na stoperu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 jul 2012, 00:41

Saurman je napisao/la:

Barceloni treba klasični stoper a ne zadnji vezni što je Martinez,ali s obzirom da Macherano igra stopera i Fabregas krilo ne bi me izenadilo da i Martineza plate 40 mil da bi igrao na stoperu.
Inace je taj isti MArtinez sasvim slucajno ove sezone odigrao 50 utakmica na mjestu stopera.

a takav im bas treba..neko ko ima tehniku i sposobnost da povuce loptu naprijed i otvori igru.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 jul 2012, 00:45

Raul_64 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

Inace je taj isti MArtinez sasvim slucajno ove sezone odigrao 50 utakmica na mjestu stopera.

a takav im bas treba..neko ko ima tehniku i sposobnost da povuce loptu naprijed i otvori igru.
Povlačio je i Mascherano loptu naprijed ali ostane propuh nazad.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 jul 2012, 00:49

Znaci Martinez je cisto zadnji vezni il si presao preko toga ? :mrgreen:

Malo golova je primila barca na osnovu toga sto stoperi povuku loptu naprijed jer isti su je malo gubili.
protiv Reala zadnja utakmica,prekid i brza kontra(Ronaldo jednostavno brzi od Maskerana)..
Ramiresovo ubacivanje iza ledja..

nece oni odustat od svog nacina,samo ce ga pokusat poboljsat.

i da,po meni bi prije ispao Pike(pivski stomak) nego Mask.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 jul 2012, 00:52

Raul_64 je napisao/la:Znaci Martinez je cisto zadnji vezni il si presao preko toga ? :mrgreen:

Malo golova je primila barca na osnovu toga sto stoperi povuku loptu naprijed jer isti su je malo gubili.
protiv Reala zadnja utakmica,prekid i brza kontra(Ronaldo jednostavno brzi od Maskerana)..

Tako je.
Ono je bila Mascheranova greska jer nije on stoper kao Puyol, koji sigurno onako naivno ne bi ispao ..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 jul 2012, 00:58

Raul_64 je napisao/la:Znaci Martinez je cisto zadnji vezni il si presao preko toga ? :mrgreen:

Naravno da je zadnji vezni to što je odigrao silom prilika nekoliko utakmica na stoperu ne znači da je stoper npr i Gustavo iz Bayerna sa pozicije zadnjeg veznog je igrao u pojedinim utakmicama i na stoperu i odigrao sasvim solidno ali to opet nije ono što se očekuje.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 jul 2012, 01:00

Ma i ja sam vise za Aggera.
Njegovi plusovi su ti sto je klasicni stoper, jak, borben i kostao bi duplo manje od Martineza.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 jul 2012, 01:01

SIliom prilika nije odigrao citavu sezonu na stoperu.
nominalno jest zadnji vezni ali citavu,citavu proslu sezonu je odradio na stoperu..

Maskerano ne znam ako je u Argentini bio odigrao par puta na stoperu prije nego sto je dosao u barcu pa je taj proces tranzicije iz zadnjeg veznog u stopera bio lagan.
nece biti nista tezi Javiu.

u svakom slucaju sumnjem i ne bi volio da Bask predje u barcelonu.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []