Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Mora da je Amaru Safet dao neke savjete. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ne , nego susicu treba dati dozivotni mandat, ipak je on legenda, bosnjak, pitar, igrac milenija i, nadasve, vrhunski strucnjak.Henderson je napisao/la:Odavno niko nije napisao na ovoj temi neki post, pa rekoh da je ne zaboravimo. Mislim da bi trebali pod hitno otpustiti Sušića i dovesti Amara Osima i treba nam više igrača iz Želje u reprezentaciji, naprimjer, čitava Željina odbrana.
davno sam rekao, drzava, savez i javnost , koja osobi i treneru kakav je susic, produzava povjerenje na selektorskoj funkciji, ne zasluzuje i new treba da se plasira na neko veliko takmicenje. steta sto cemo i ovu sansu propustiti.
Sent from my Commodore 64
joj brate 4 od Maribora za 45 min je puno....uh
I prije sam govorio da se Amar mora dokazat u Evropi da bi bio selekor. Ovo je novi debakl nakon 5 komada od Izraelaca dva puta. Vrlo slabo, i naravno sa takvim rezultatima nema sta trazit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Amar nije za selektora i tacka, tesko da ce ikad biti. Iako sam navijac Zelje, njegovi rezultati u europi (izuzev Serifa) su itekako porazni 14 od izraelaca u 4 tekme i 4 od Marbora, znaci skoro 4 gola po tekmi. Nerealno totalno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- skyisthelimit
Henderson je napisao/la:Odavno niko nije napisao na ovoj temi neki post, pa rekoh da je ne zaboravimo. Mislim da bi trebali pod hitno otpustiti Sušića i dovesti Amara Osima i treba nam više igrača iz Želje u reprezentaciji, naprimjer, čitava Željina odbrana.
ironican post ili...
Ne mogu da vjerujem da ljudi jos o toj opciji razmisljaju
15.10 - 15.06 ...
Jedini logični naslijednik nesposobnog Sušića bi trebao biti Vahid Halihodžić ili eventualno Dušan Bajević.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nisu budale,da ih se omalovazava na sva usta zbog bilo kakvog kiksa i jos za dvjesto puta manju platu nego recimo onaj zabar kod Rusa sto prima.Saurman je napisao/la:Jedini logični naslijednik nesposobnog Sušića bi trebao biti Vahid Halihodžić ili eventualno Dušan Bajević.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja sam uvijek zelio Duska vidjeti na klupi A repke, cak i prije Vahe. Mislio sam da ce Pape dobiti nogu nakon proslih kvalifikacija, sto je naravno i trebalo da se desi i vec je bilo price kako bi Dusko mogao preuzeti tim. Sigurno je da bi on to ucinio ali....
Iskren da budem ne gledam optimisticno na ove kvalifikacije sto zbog Susica, sto zbog igraca koji vecina nisu u formi i ne igraju neke bitne uloge u svojim klubovima. A ni grupa nije laka kao sto neki misle, jer sad imamo dvije Albanije Latviju i Litvaniju, dok su Grcka i Slovacka u puno boljoj situaciji nego mi.
Iskren da budem ne gledam optimisticno na ove kvalifikacije sto zbog Susica, sto zbog igraca koji vecina nisu u formi i ne igraju neke bitne uloge u svojim klubovima. A ni grupa nije laka kao sto neki misle, jer sad imamo dvije Albanije Latviju i Litvaniju, dok su Grcka i Slovacka u puno boljoj situaciji nego mi.
Ali... taj i taj drugi ce prije preuzeti Aktobe nego repkuJa sam uvijek zelio Duska vidjeti na klupi A repke, cak i prije Vahe. Mislio sam da ce Pape dobiti nogu nakon proslih kvalifikacija, sto je naravno i trebalo da se desi i vec je bilo price kako bi Dusko mogao preuzeti tim. Sigurno je da bi on to ucinio ali....
FORZA NAPOLI
Za Vahu bi se slozio, al' nekako sam siguran da bi Dusko prihvatio da bude selektor BiH!
Dusko isto tako nebi.Posto je ''izbliza''vidio situaciju.
Ljudi nisu budale da zbog bukvalno sake para(u fudbalskom svjetu)srozavaju svoje ime i zivce sa razjedinjenim savezom,drzavom,''navijacima'' itd.
Ljudi nisu budale da zbog bukvalno sake para(u fudbalskom svjetu)srozavaju svoje ime i zivce sa razjedinjenim savezom,drzavom,''navijacima'' itd.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bogme, niste uspjeli skinuti Papeta sa čela naše selekcije. Rezultati jesu kriminalni, ali da vidimo prve tri utakmice u kvalifikacijama, pa onda pričati o njegovom nasljedniku.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
pa sta vrijedi pricati o njegovom nasljedniku poslije tri tekme, ako prospemo bodove ? pricati jew trebalo poslije portugala, pricati je trebalo poslije junskih debakla, ne samo rezultatskih , nego i idejnih.......ali , po xy put, kakva drzava , narod, takav i selektor.High je napisao/la:Bogme, niste uspjeli skinuti Papeta sa čela naše selekcije. Rezultati jesu kriminalni, ali da vidimo prve tri utakmice u kvalifikacijama, pa onda pričati o njegovom nasljedniku.
harishp je napisao/la:Nisu budale,da ih se omalovazava na sva usta zbog bilo kakvog kiksa i jos za dvjesto puta manju platu nego recimo onaj zabar kod Rusa sto prima.Saurman je napisao/la:Jedini logični naslijednik nesposobnog Sušića bi trebao biti Vahid Halihodžić ili eventualno Dušan Bajević.
Koliko znam selektori nisu na popisu zastićenih vrsta, nakon loših rezultata oni su ti koji moraju podnijeti kritike ili ih možda treba tapštati po ramenu zbog blamaže.Koliko znam ni Sušić ne radi za šaku dolara nego mu je plata 5 000 eura ili veća nisam siguran.Uvjeren sam da bi Vaha i Bajević prihvatili poziv u repku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hidinik je bukvalno sto puta bio vise placen i na kraju je ostvario slican rezultat sa Turcima.Saurman je napisao/la:harishp je napisao/la:Nisu budale,da ih se omalovazava na sva usta zbog bilo kakvog kiksa i jos za dvjesto puta manju platu nego recimo onaj zabar kod Rusa sto prima.Saurman je napisao/la:Jedini logični naslijednik nesposobnog Sušića bi trebao biti Vahid Halihodžić ili eventualno Dušan Bajević.
Koliko znam selektori nisu na popisu zastićenih vrsta, nakon loših rezultata oni su ti koji moraju podnijeti kritike ili ih možda treba tapštati po ramenu zbog blamaže.Koliko znam ni Sušić ne radi za šaku dolara nego mu je plata 5 000 eura ili veća nisam siguran.Uvjeren sam da bi Vaha i Bajević prihvatili poziv u repku.
Capelo ce u Rusiji primati dvjesto puta vise ili 12.000.000 godisnje.Jasta je nego sakica para za FUDBALSKE uslove.
Vaha u Dinamu dobijao milion a da se krvi za 60.000 eura na klupi BIH repke,od te ljubavi nema nista.
Uostalom vec je zijanio mec sa svojim Alzirom protiv Benina ili tako nesto u kvalifikacijama.Da se to kod nas desilo,ovaj bi vec bio ''pripremljen za vjesala.
Uostalom upitan je za izbornika i ovaj u par navrat glatko odbio.
Bajevic ima primanja kao ''ambasador''UEFE slicno kao i selektor.Nije budala da to mjenja.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@harishp
Majstore moze li mi reci prati li Safet, SS.ba forum tj. ovaj svoj kutak
Majstore moze li mi reci prati li Safet, SS.ba forum tj. ovaj svoj kutak
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
De malo opletite på Safetu, niste vala odavno
Sve sto ga vise kritikujete, on sve jaci i jaci
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
i dezorjentisaniji, tako i njegovi fanovi.Adinjo je napisao/la:De malo opletite på Safetu, niste vala odavno![]()
Tjesimo se ko nam kazenihco je napisao/la:i dezorjentisaniji, tako i njegovi fanovi.Adinjo je napisao/la:De malo opletite på Safetu, niste vala odavno![]()
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.