Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Nista.
Razocaran sam. Nije bio dakle slucajan poraz od Estonaca, vodjstvo s klupe ipak nema pojma. koji su virac mjenjali ljude koji su sa losijim rosterom usli u polufinale prosle godine....
Razocaran sam. Nije bio dakle slucajan poraz od Estonaca, vodjstvo s klupe ipak nema pojma. koji su virac mjenjali ljude koji su sa losijim rosterom usli u polufinale prosle godine....
- legenda reala
- Kontakt:
Ovaj Beronja se i danas izgleda dobro pokazuje
neno#4 što pesimizam
neno#4 što pesimizam
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nista se nebrinite iric cita forum ovdje , vidite da je uzeo moju taktiku!
Postao/la vrebac86 dana 20 jul 2012, 21:00
Ma ovi se nasi ispucaju na pocetku , ja da sam na njihovom mjestu igrao bi prvo poluvrijeme samo odbranu a ne ici u napad , i onda u drugom pucati po kosu!
Postao/la vrebac86 dana 20 jul 2012, 21:00
Ma ovi se nasi ispucaju na pocetku , ja da sam na njihovom mjestu igrao bi prvo poluvrijeme samo odbranu a ne ici u napad , i onda u drugom pucati po kosu!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Daj ba šta ste odmah počeli kukat, tek je druga četvrtina, loše smo počeli ali evo polako smanjujemo, trenutno je -6.
Ispravka -3.
Ispravka -3.
Zadnja izmjena: voltron30, dana/u 21 jul 2012, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
dajte ba sta vam je.
kad vodimo onda odmah idemo u a-diviziju, a kad gubimo bolje da ugasimo citav sport u bih. nadjite neku sredinu, a i polaku se vracamo
kad vodimo onda odmah idemo u a-diviziju, a kad gubimo bolje da ugasimo citav sport u bih. nadjite neku sredinu, a i polaku se vracamo
- Slatinash_7
- Kontakt:
Malo cudne rotacije al izgleda da se tako zeli ostati svjez i izvrsiti pritisak,vidim 2 igraca CG imaju po 4-5 izgubljenih lopti a mi smo dali 14 poena iz kontri,nije to lose...Samo skok nas unistava i faulovi u napadu...Mislim da se moze doci do pobjede ovdje...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
37-43, imamo sansi, ovo jos nije gotovo. dosli smo sebi, samo ofanzivni faulovi i licne nam prave probleme.
- Slatinash_7
- Kontakt:
6 razlike protiv favorita,i nije lose...Al mora se skok popraviti i asistencije,faulovi da ne pricam...Kvaliteta u reprezentaciji je rekao bi ujednacena pa ni sam Firic ne zna ko da mu igra...Gacic nazalost slabo,brzo usao u probleme sa licnim,valjda bude bolje u 3.cetvrtini da ih stignemo...
Ajmo momci !
Ajmo momci !
Slatina Bog i batina
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Teško da su Crnogorci favoriti.Igramo loše, ali smo u igri.Omjer faulova je zabrinjavajući.Uzimamo ovo sa pola snage u drugom.Slatinash_7 je napisao/la:6 razlike protiv favorita,i nije lose...Al mora se skok popraviti i asistencije,faulovi da ne pricam...Kvaliteta u reprezentaciji je rekao bi ujednacena pa ni sam Firic ne zna ko da mu igra...Gacic nazalost slabo,brzo usao u probleme sa licnim,valjda bude bolje u 3.cetvrtini da ih stignemo...
Ajmo momci !
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 21 jul 2012, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- legenda reala
- Kontakt:
Kako Sandro svaku utakmicu pravi puno ličnih, jel to jedini igra pravo odbranu
Samo jedan igrač nije imao minutažu Stipanović, dok svi ostali su igrali Bevanda 3,5 minute ima najmanju minutažu
Dok kod Crnogoraca čak četiri igrača bez minutaže, i nekoliko sa jako velikom minutažom, valjda ćemo ovo uzeti na širinu i kartu umora glavnih Crnogorskih igrača koje vjerovatno nema ko zamjeniti
Samo jedan igrač nije imao minutažu Stipanović, dok svi ostali su igrali Bevanda 3,5 minute ima najmanju minutažu
Dok kod Crnogoraca čak četiri igrača bez minutaže, i nekoliko sa jako velikom minutažom, valjda ćemo ovo uzeti na širinu i kartu umora glavnih Crnogorskih igrača koje vjerovatno nema ko zamjeniti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovaj Balic, kao play, nije nesto raspolozen za trazenje saigraca asistencijom...frajer umislio da je Russell Westebrook, pa samo kresi.
E moj Firicu...
E moj Firicu...
Da, Crna Gora je favorit.FRANK RIBERY je napisao/la:Teško da su Crnogorci favoriti.Igramo loše, ali smo u igri.Omjer faulova je zabrinjavajući.Uzimamo ovo sa pola snage u drugom.Slatinash_7 je napisao/la:6 razlike protiv favorita,i nije lose...Al mora se skok popraviti i asistencije,faulovi da ne pricam...Kvaliteta u reprezentaciji je rekao bi ujednacena pa ni sam Firic ne zna ko da mu igra...Gacic nazalost slabo,brzo usao u probleme sa licnim,valjda bude bolje u 3.cetvrtini da ih stignemo...
Ajmo momci !
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ne, Crna Gora nije favorit!neno#4 je napisao/la:Da, Crna Gora je favorit.FRANK RIBERY je napisao/la:Teško da su Crnogorci favoriti.Igramo loše, ali smo u igri.Omjer faulova je zabrinjavajući.Uzimamo ovo sa pola snage u drugom.Slatinash_7 je napisao/la:6 razlike protiv favorita,i nije lose...Al mora se skok popraviti i asistencije,faulovi da ne pricam...Kvaliteta u reprezentaciji je rekao bi ujednacena pa ni sam Firic ne zna ko da mu igra...Gacic nazalost slabo,brzo usao u probleme sa licnim,valjda bude bolje u 3.cetvrtini da ih stignemo...
Ajmo momci !
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Da crno gora je favorit 
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Dobro, vidjet cemo do kraja prvenstva.Ne, Crna Gora nije favorit!
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Mozda zbog Firketa, ali sa ozbiljnim trenerom Crne Gore nigdje ne bi bilo.neno#4 je napisao/la:Dobro, vidjet cemo do kraja prvenstva.Ne, Crna Gora nije favorit!
Mozda zbog Firketa, haha dobar ovaj!!!!FRANK RIBERY je napisao/la:Mozda zbog Firketa, ali sa ozbiljnim trenerom Crne Gore nigdje ne bi bilo.neno#4 je napisao/la:Dobro, vidjet cemo do kraja prvenstva.Ne, Crna Gora nije favorit!
a promijenili smo 30 trenera svim uzrastima u zadnjih 10 godina. Pa nemoguce da barem jedan nije valjao.
Mozda je ipak do igraca....
I da, Crna Gora je favorit Prvenstva, a ne samo protiv nas.
Ali to ne znaci da ih ne mozemo dobiti, naravno da mozemo
FKS❤️1946
gledajuci kako su crnogorci pripremljeni, da su vec prije pola godine u turskoj igrali pripremni turnir sa najjacim momcadima A-Divizije, i po koju dobili, a nasi poceli prave pripreme tek nedavno, oni su na papiru favoriti, mada je nasa momcad talentiranija,...FRANK RIBERY je napisao/la:Mozda zbog Firketa, ali sa ozbiljnim trenerom Crne Gore nigdje ne bi bilo.neno#4 je napisao/la:Dobro, vidjet cemo do kraja prvenstva.Ne, Crna Gora nije favorit!
Po cemu to? Mislis da ova reprezentacija ima toliki potencijal, kad ni u Savezu niko nije ocekivao neki spektakularan rezutlat?
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Da, ima potencijal, ali rezultata neće biti dok se repka daje ljudima bez ikakvog trenerskog iskustva.Neozbiljno!neno#4 je napisao/la:Po cemu to? Mislis da ova reprezentacija ima toliki potencijal, kad ni u Savezu niko nije ocekivao neki spektakularan rezutlat?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.