FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bosniacum lave,
ne kontas sta kazem. Ni greskom ne trpiti kao sto nas narod SADA trpi da im "njihovi" unistavaju drzavu i zivot.
Ali neprijatelja treba udariti tamo gdje ga najvise pogadja, a to je da izgube tekmu i sve sto uz to ide. Njima nista ne znaci verbana prepucavanja jer su to djonovi i smece. To sto se mi praznimo ih ne pogadja a to nije dobro.
Skontaj malo, pusti se krivog ponosa i ega i udari ih tamo gdje ih najvise boli.
ne kontas sta kazem. Ni greskom ne trpiti kao sto nas narod SADA trpi da im "njihovi" unistavaju drzavu i zivot.
Ali neprijatelja treba udariti tamo gdje ga najvise pogadja, a to je da izgube tekmu i sve sto uz to ide. Njima nista ne znaci verbana prepucavanja jer su to djonovi i smece. To sto se mi praznimo ih ne pogadja a to nije dobro.
Skontaj malo, pusti se krivog ponosa i ega i udari ih tamo gdje ih najvise boli.
Ne zabušavajte i ne počinjite opet o tim sranjima, bezveze će se doći do spominjanja rata, pa još gore. Ja ne znam kojeg kurca neki dolaze na utakmicu samo radi neke osvete i revanšizma, ako je tako, bolje nemojte dolaziti. Ako ćete biti uz Sarajevo, bujrum, ali nemoj da vam na prvom mjestu bude to što su oni pravili ove parole i plakate, pa da samo zbog toga kupite kartu i budete na utakmici, a sutradan vi isti pljujete po Sarajevu i Hordama-takvi nam ne trebaju. I ne drkajte više o temi tih parola, 4 stranice su bezveze napisane o tome, ima i pametnijih stvari. Ispadamo gori od njih, **** vas oni. Fino, četvrtak, ko hoće da bodri klub, neka dođe, nemojte tih bolesnih i osvetničkih postova na forumu, ne treba vam to, bar ne na ovoj temi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Odvojena je stvar, sto cemo mi biti ostro kaznjeni i za najmanji ispad jer UEFA jedva ceka da nas kazni. I za ono "Ne zaboravi" su nas kaznili a kamoli za nesto ozbiljnije. Ne bih se iznenadio da nas i eliminisu u slucaju problema.
Zato pamet u glavu.
Osim toga jesmo kokuzi ali smo gospoda i to se ne smije promijeniti. Ne jede pitu ko ima ...........
Zato pamet u glavu.
Osim toga jesmo kokuzi ali smo gospoda i to se ne smije promijeniti. Ne jede pitu ko ima ...........
Ma sta je tu nejasno.
Izbaciti Levski sa igrom,navijaca Bugarskih ako ih uopste bude totalno iskulirati kao da ih nema.
I pustiti da se sami izmedju sebe glodju.Jedni zbog loseg rezultata a drugi sto ce morati zbog njih placati kazne zbog parola.
Gledati ih takve,neprocjenjivo.
Sve sa drugacijim zavrsetkom,ide na njihov mlin.
Izbaciti Levski sa igrom,navijaca Bugarskih ako ih uopste bude totalno iskulirati kao da ih nema.
I pustiti da se sami izmedju sebe glodju.Jedni zbog loseg rezultata a drugi sto ce morati zbog njih placati kazne zbog parola.
Gledati ih takve,neprocjenjivo.
Sve sa drugacijim zavrsetkom,ide na njihov mlin.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- molotovljev
Treba se malo edukovati,citati literaturu,sticati vjersko obrazovanje.
Osim toga trebamo postovati bosansku tradiciju i sarajevski duh.
Rezultat toga je,da osveta i uspjeh nikako ne idu u istu recenicu.
Posebno ne,u ove mubarek dane.
Ja u cetvrtak idem na Kosevo kako bih dao podrsku FK Sarajevo,u nadi da cemo preskociti prepreku,
te tako se plasirati u naredno pretkolo i svima nama priustiti fudbalsko zadovoljstvo.
Osim toga trebamo postovati bosansku tradiciju i sarajevski duh.
Rezultat toga je,da osveta i uspjeh nikako ne idu u istu recenicu.
Posebno ne,u ove mubarek dane.
Ja u cetvrtak idem na Kosevo kako bih dao podrsku FK Sarajevo,u nadi da cemo preskociti prepreku,
te tako se plasirati u naredno pretkolo i svima nama priustiti fudbalsko zadovoljstvo.
F.K.SARAJEVO
Jbg Dino kaze jedno maloprije,PR sad govori da ce ipak biti na zapadu...mora da su se ovi iz Uefe u medjuvremenu predomisliliKonfucije je napisao/la:Ipak ce gosti biti na zapadu.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Alifakovac
- Kontakt:
razvalit ćemo ih. ima da zemlja gori u četvrtak.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić
šta ti sam sebe petljaš u ovu temu? pa ćeš onda kao uvrijeđen ponovo napustiti sjednicu i povesti ekipu...Armageddon2012 je napisao/la:mislim da je ipak fasizam rijec koja bolje oslikava moje pisanje po forumu....a ti si ocigledno neki djecak iz sumadije kojem mama neda po kisi napolju pa prosipas ovde nacionalizam i fasizam...
nisi vrijedan ovog posta,a postao sam radi drugih posjetilaca foruma...
ne vidim potrebu da se o tebi diskutuje na temi o FK Sarajevu.
za ovakvo trolovanje ćemo udarati banove.
to uključuje i odogovore na ovo što sam napisao.
Upravo tako bezveze provocira izgleda na nasoj temi..admin je napisao/la:šta ti sam sebe petljaš u ovu temu? pa ćeš onda kao uvrijeđen ponovo napustiti sjednicu i povesti ekipu...Armageddon2012 je napisao/la:mislim da je ipak fasizam rijec koja bolje oslikava moje pisanje po forumu....a ti si ocigledno neki djecak iz sumadije kojem mama neda po kisi napolju pa prosipas ovde nacionalizam i fasizam...
nisi vrijedan ovog posta,a postao sam radi drugih posjetilaca foruma...
ne vidim potrebu da se o tebi diskutuje na temi o FK Sarajevu.
za ovakvo trolovanje ćemo udarati banove.
to uključuje i odogovore na ovo što sam napisao.

Ali cetvrtak ne mogu da docekam uhhh...

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
senci-071 je napisao/la:Maloprije stetam Bentbasom kad pred amb.Slovenije neka grupa od 15-20 momaka i djevojaka sjede pored iste,a policija oko njih nesto ih legtimise.Na par muskaraca vide se zavoji na glavama.Pitam zastitara sta se desava kaze covjek Madjare pomjesali sa Bugarima ,te ih na Bascarsiji napali,sreca nema tezi povreda.
Tri osobe su povrijeđene u masovnoj tuči koja se večeras desila u Ulici Telali na području Opštine Stari Grad, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.
Prema nezvaničnim i nepotvrđenim informacijama, do tuče je, navodno, došlo između pripadnika Oružanih snaga Republike Bugarske pri misiji EUFOR-a s jedne, i za sada nepoznatih osoba s druge strane.
Nista nisu zamjenili

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- kupus army
- Kontakt:
Negdje procita da su neki Bugari imali i udes,al evo i tuca je bila.Nije dobro pocelo,bice svatsa u narednim danima 

Zadnja izmjena: kupus army, dana/u 22 jul 2012, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
komsije..nema veze za ovo sto se gore desavalo..to su neki nasi srbi garant uradili..liju benzin na vatru..znaju kakvi smo mi da cemo odma spremati osvetu..a toga se treba paziti,UEFA jedva ceka da izbaci nas neki klub iz takmicenja i da nas kazne..mirno igrati,i mirno navijati..ipak ramazan je..Allah je uz nas..sretno bordo bjeli:)
Haha, yebo tucu sa navijacima, odma na vojnike.
Ovi bugari su inace najveci neprijatelji sa srbima, i Bugarska je prva priznala BiH. Tako da su ocito neki moroni u pitanju.

Ovi bugari su inace najveci neprijatelji sa srbima, i Bugarska je prva priznala BiH. Tako da su ocito neki moroni u pitanju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Priznala je vlada, nisu je ovi navijaci (fasisti) garant priznali.Cartman je napisao/la:Haha, yebo tucu sa navijacima, odma na vojnike.![]()
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
To sad sve pada u drugi plan zbog onih parola..... ne ide to tako prijatelju
Ma znam, ali kazem koliki su to moroni jer ocito ne poznaju historiju te svoje ciganske drzave. A od zemalja u istocnoj Evropi se uvijek moze samo najgore ocekivat. Vidili smo i u Rumuniji. Mozda jedino Ceska i Madjarska normalne drzave.admirone je napisao/la:Priznala je vlada, nisu je ovi navijaci (fasisti) garant priznali.Cartman je napisao/la:Haha, yebo tucu sa navijacima, odma na vojnike.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- KB-TM87
- Kontakt:
Svim srcem sam uz vas u četvrtak, a ako i bude šta, grad dijelimo zajedno bi ga i branili... očekujem 2-0 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
"Imamo potvrdu od oko 300 navijača koji žele putovati u Sarajevo.", prenio je bugarski magazin "24 časa" riječi Vladimirova. "Idemo autobusom u srijedu navečer, gledaćemo utakmicu u četvrtak i vratiti se kući. One koji planiraju ići autom, pozivam da ne spavaju u Sarajevu. To i nije toliko lijep grad, a u Srbiji i Hrvatskoj ima mnogo ljepših i zanimljivijih gradova sa daleko civilizovanijim stanovnicima.", dodao je kozmopolitski Vladimirov.
Prpa 

Željezničar 1921
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Hz vs NATO 

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, ErosViverosViv, MokraKifla, Posejdon i 76 gostiju.