FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dino lj
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dino lj » 27 jul 2012, 14:02

Raja znali neko tacan podatak bez nagadzanja koliko cemo mi love dobiti od Uefe-e za ovogodisnji nastup,citam maloprije da ce komsije igranjem u trecem pretkolu dobitu 270 hiljada eura za svako kolo po 90.Mislim da je lova za ucesce u kvalifikacijama LP dosta veca.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 27 jul 2012, 14:02

Ouuuu,pa vi se o nama raspisali. :mrgreen:
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 jul 2012, 14:07

Konfucije je napisao/la:Ouuuu,pa vi se o nama raspisali. :mrgreen:
jos uvijek ste maleni
Za zivot cijeli!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 jul 2012, 14:09

dino lj je napisao/la:Raja znali neko tacan podatak bez nagadzanja koliko cemo mi love dobiti od Uefe-e za ovogodisnji nastup,citam maloprije da ce komsije igranjem u trecem pretkolu dobitu 270 hiljada eura za svako kolo po 90.Mislim da je lova za ucesce u kvalifikacijama LP dosta veca.
Dobicemo oko 700 hiljada maraka,a novac ce biti isplacen u junu 2013.200 hiljada eura premija za sampiona i 130 hiljada za ucesce u drugom pretkolu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nanek

Post Postao/la nanek » 27 jul 2012, 14:17

Kartoni oko 40 hiljada KM, baklje,put,hoteli,PLATE. Da napomenem da su igraci dobili opet nake pare sad pred put u Medjugorje eto cisto kao nagrada za nastupe protiv MAribora,a radnici opet ostali uskraceni za platu. NIKO NA GRBAVICI OD RADNIKA NEMA ZA HLJEBA. Al zato se niko nije ni sjetio da kazni igrace za ovu igru protiv MAribora.

Nisam kriticar, ne mrzim svoj klub, ne mrzim Amara, ali zelim da skrenem malo paznju i na to. A nasi sminkeri nek se jos uvijek opijaju po x-u, Jezu, Retru, itd.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 27 jul 2012, 14:17

bistrikboy je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Raja znali neko tacan podatak bez nagadzanja koliko cemo mi love dobiti od Uefe-e za ovogodisnji nastup,citam maloprije da ce komsije igranjem u trecem pretkolu dobitu 270 hiljada eura za svako kolo po 90.Mislim da je lova za ucesce u kvalifikacijama LP dosta veca.
Dobicemo oko 700 hiljada maraka,a novac ce biti isplacen u junu 2013.200 hiljada eura premija za sampiona i 130 hiljada za ucesce u drugom pretkolu.
Hvala.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 jul 2012, 14:19

nanek je napisao/la:Kartoni oko 40 hiljada KM, baklje,put,hoteli,PLATE. Da napomenem da su igraci dobili opet nake pare sad pred put u Medjugorje eto cisto kao nagrada za nastupe protiv MAribora,a radnici opet ostali uskraceni za platu. NIKO NA GRBAVICI OD RADNIKA NEMA ZA HLJEBA. Al zato se niko nije ni sjetio da kazni igrace za ovu igru protiv MAribora.

Nisam kriticar, ne mrzim svoj klub, ne mrzim Amara, ali zelim da skrenem malo paznju i na to. A nasi sminkeri nek se jos uvijek opijaju po x-u, Jezu, Retru, itd.
Pa nemas tu sta mrziti Amara nije njegovo da placa radnike vec od gospodina blagodEt,kojem su dva miliona duga pyckin dim,tako da...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nanek

Post Postao/la nanek » 27 jul 2012, 14:22

bistrikboy je napisao/la:
nanek je napisao/la:Kartoni oko 40 hiljada KM, baklje,put,hoteli,PLATE. Da napomenem da su igraci dobili opet nake pare sad pred put u Medjugorje eto cisto kao nagrada za nastupe protiv MAribora,a radnici opet ostali uskraceni za platu. NIKO NA GRBAVICI OD RADNIKA NEMA ZA HLJEBA. Al zato se niko nije ni sjetio da kazni igrace za ovu igru protiv MAribora.

Pa nemas tu sta mrziti Amara nije njegovo da placa radnike vec od gospodina blagodEt,kojem su dva miliona duga pyckin dim,tako da...
Ok ali nije ni njegovo da nagradi igrace poslije ove dvije tekme, a pricali smo vec o tome kako je Amar postao blag prema igracima.Opet ti ponavljam, samo ukazujem na stvari, nisem imenovao nikoga, nego cisto da se zna da i to postoji jos uvijek, da radnici idu mole za 20 maraka kod blagajnika u klub a ona/on pred njima broji neke svote novca. A kad ih pitaju a za sta su to sad pare, dobiju odgovor kao i svaki drugi put.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 jul 2012, 14:26

Ako se ne varam dobili su novac od lani od premija koje su realno i zasluzili.U svakom slucaju nebitno nit' me zanima to,nek' uzmu advokata i tuze ponovo.

CyberGhost
Kontakt:

Post Postao/la CyberGhost » 27 jul 2012, 14:55

ma hocemo novu tribinu i tacka hahahhahahaha
Ja volim Želju ,za Njega sveeeee ,OOOooooo naprijed Željo do pobjedeeeee, u boj kad krenemoooo, sve pred sobom rušimoooo, Željo mi Te volimooooo, kako god završioooooo..... .....ooooo....

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 27 jul 2012, 15:09

Nakon Belmina Vile, još jedan talentovani igrač napustio je Grbavicu u ovom ljetnom prelaznom roku. Željezničar je ponudio ugovor Harisu Hajradinoviću, no juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine odličio se potpisati ugovor sa drugim sarajevskim premijerligašem, Olimpicom.

"Željezničar mi je ponudio ugovor, ali moj menadžer se nije uspio dogovoriti, tako da sam prešao u Olimpic. Zadovoljan sam kako su me prihvatili. Jako se radi. Smatram da sam napravio pravi potez, jer ovdje se forsiraju mladi igrači. Jaki smo kao kolektiv. Nema niko da se ističe. Svi momci su za deset, sve do jednog", rekao je za ****.ba Hajradinović, koji je sa Vukovima potpisao dvogodišnji ugovor.

Hajradinović je prošao omladinske kategorije na Grbavici, a velika želja mu je bila igrati za prvi tim Željezničara. Ipak, sudbina je htjela da u plavom dresu odigra samo jednu utakmicu, protiv Kozare prošle sezone u pretposljednjem kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

"Željezničar je moj klub i moja prva ljubav. Imao sam želju da igram na Grbavici, jer tu sam napravio svoje prve korake, ali okolnosti su takve i morao sam otići. Bože moj, svi idu tamo gdje im je bolje. Sada se želim iz treninga u trening dokazivati treneru Nedimu Jusufbegoviću, jer zaslužujem da dobijem povjerenje u prvih jedanaest", dodao je 18-godišnji član sarajevskih Vukova.

JOS JEDAN U NIZU !!!!
Željeznicar za život cijeli !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 27 jul 2012, 15:13

Stara vijest.

MB1960
Kontakt:

Post Postao/la MB1960 » 27 jul 2012, 15:14

BLU SKY je napisao/la:
powerplay je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la: Sad nam je ekipa dno a kad su se uzimale titule i kupovi i postavljali rekordi tad su bili zlatni i dizali se u nebesaa, sad poslije Maribora su dno igraci veze nemaju itd. Al necudim se takav smo mi narod kad se pobjeđuje doro je a kad se gubi odma pljuj po svemu.Sta mislis da Sarajevo nebi izgubilo od maribora pa ovaj maribor je 10 puta bolji od ovakvog levskog u ostalom ljudi su im na pripremnoj utakmici zabili 6 kom u jednoj utakmici i nije isto igrati kvalifikacije za ligu prvaka i ligu europe jer ako imalo poznajes fudbal znas ocemu pricam.
Nije isto igrati prvu prijateljsku utakmicu drugi dan priprema i kvalifikacije za ligu prvaka, ako znaš o čemu ja pričam ;) . Usput ovaj Levski bi pojeo Maribor. Vidjet ćete kada Maribora Dudelange izbaci, pa ih mi dobijemo u play off-u jer će biti nosioci. Onda ćemo da vas osvetimo nesikirajte se :lol:
Ocigledno je da ti zive veze nemas sa fudbalom, koga cete vi osvetiti nebudi smjesan.ma vas bi maribor pojeo vjeruj mi nego su nasi glupi novinari prestavili maribor iz 70-80ih podcjenivsi trenutnu ekipu koja ce vjerovatno i ove godine u grupnu fazu. aco je to najbolje objasnijo u prijasnjim postovima nasa velika greska je bila podcjenjivanje protivnika.
Odlično zapažanje Blue Sky. :idea: Kad sam slušao novinare i goste isto it 70-80ih (Ferhatovič i jedan iz Famosa) za koje je pravi fudbal bio kada su oni igrali, mislio sam, da je Maribor još uvek u drugoj ligi a Želju prvak i u polufinalu kupa UEFE. Od uspomena se ne živi..... isto ako bi Britanci u hokeju na ledu (prvaci i viceprvaci sveta od 1935-1939) mislili, da su danas bolji od Rusije, Amerike, Švedske, Finske, Slovenije klubova iz A grupe a oni su realno tek loša ekipa iz B grupe za napucavanje.

A da bi Levski pojeo Maribor :lol: ....???, pa Mura koja je puno puno slabija od Maribora je izbacila CSKA iz Sofije, koji je mnogo bolji od Levskog.... :!: Gde ima tu logike????

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 27 jul 2012, 15:25

likusa je napisao/la:Nakon Belmina Vile, još jedan talentovani igrač napustio je Grbavicu u ovom ljetnom prelaznom roku. Željezničar je ponudio ugovor Harisu Hajradinoviću, no juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine odličio se potpisati ugovor sa drugim sarajevskim premijerligašem, Olimpicom.

"Željezničar mi je ponudio ugovor, ali moj menadžer se nije uspio dogovoriti, tako da sam prešao u Olimpic. Zadovoljan sam kako su me prihvatili. Jako se radi. Smatram da sam napravio pravi potez, jer ovdje se forsiraju mladi igrači. Jaki smo kao kolektiv. Nema niko da se ističe. Svi momci su za deset, sve do jednog", rekao je za ****.ba Hajradinović, koji je sa Vukovima potpisao dvogodišnji ugovor.

Hajradinović je prošao omladinske kategorije na Grbavici, a velika želja mu je bila igrati za prvi tim Željezničara. Ipak, sudbina je htjela da u plavom dresu odigra samo jednu utakmicu, protiv Kozare prošle sezone u pretposljednjem kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

"Željezničar je moj klub i moja prva ljubav. Imao sam želju da igram na Grbavici, jer tu sam napravio svoje prve korake, ali okolnosti su takve i morao sam otići. Bože moj, svi idu tamo gdje im je bolje. Sada se želim iz treninga u trening dokazivati treneru Nedimu Jusufbegoviću, jer zaslužujem da dobijem povjerenje u prvih jedanaest", dodao je 18-godišnji član sarajevskih Vukova.

JOS JEDAN U NIZU !!!!
Menađer mu tražio 70% utakmica i dobre pare...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 jul 2012, 15:25

Odlicna mi je varijanta da su nasi otisli u medjugorje na mini pripreme.Malo da se udalje,da jos malo vremena provedu zajedno i da se glave malo ohlade nakon ovog evropskog izleta.Prosle godine su maltene iz aviona isli da igraju protiv Sirokog prvo kolo.Ovaj put imaju vremena da malo stanu na zemlju nogama,da se usijane glave malo vrate u normalno stanje,da se dobro razmisli o nekim eventualnim propustima i da dobiju novi motiv za naredno prvenstvo.
Odmah prvo kolo pa u kost,jer igramo tradicionalno lose u Travniku.Pravi ispit zrelosti za nase igrace,koji bi ovaj put morali vec od prvog kola maksimalno krenuti.
Zanima me da li ce svi ovi igraci ostati na okupu jer je ostalo jos dana prelaznog roka.Ne vjerujem i cisto sumnjam da ce doci neko pojacanje,a ionako nam ne treba neki novi igrac sada.Kada je trebalo nije niko dosao,pa kontam za ovu seosku ligu je dovoljan i Svraka i Stanic.Ako ne odu naravno.U ovom prvenstvu bar po meni,mi smo opet prvi favoriti.Imamo najjacu ekipu i igrace koji igraju vec duze vrijeme zajedno.Samo zelim da pocnemo ovu ligu dobro,najvise zbog pritiska kojeg igraci i strucni stab sada imaju.Poslije petog kola ce sve biti lakse.Nego treba krenuti odmah u pobjede,nasi su to kvalitetom u stanju.
Evropa je prosla,treba gledati unaprijed i nadam se da cemo svi zajedno krenuti u jos jednu uspjesnu domacu sezonu,za evropu cemo dogodine nadam se biti mnogo pametniji svi skupa od nas,do igraca ,a najvise do strucnog staba,koji ce valjda znati sta i kakvi igraci nam trebaju za neki evropski iskorak.Tri puta smo bili glupi,valjda necemo vise.Ali do tada i do te nove evropske avanture,moramo krenuti prvo i nositi se sa domacom ligom.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

AmaRTM87
Kontakt:

Post Postao/la AmaRTM87 » 27 jul 2012, 15:26

Zna li se hoce li jos biti zabrane za gostujuce ?
1921-1987 <3 Zauvijek Zajedno

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 jul 2012, 15:30

AmaRTM87 je napisao/la:Zna li se hoce li jos biti zabrane za gostujuce ?
nece
Za zivot cijeli!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 27 jul 2012, 15:32

boccaccio je napisao/la:Odlicna mi je varijanta da su nasi otisli u medjugorje na mini pripreme.Malo da se udalje,da jos malo vremena provedu zajedno i da se glave malo ohlade nakon ovog evropskog izleta.Prosle godine su maltene iz aviona isli da igraju protiv Sirokog prvo kolo.Ovaj put imaju vremena da malo stanu na zemlju nogama,da se usijane glave malo vrate u normalno stanje,da se dobro razmisli o nekim eventualnim propustima i da dobiju novi motiv za naredno prvenstvo.
Odmah prvo kolo pa u kost,jer igramo tradicionalno lose u Travniku.Pravi ispit zrelosti za nase igrace,koji bi ovaj put morali vec od prvog kola maksimalno krenuti.
Zanima me da li ce svi ovi igraci ostati na okupu jer je ostalo jos dana prelaznog roka.Ne vjerujem i cisto sumnjam da ce doci neko pojacanje,a ionako nam ne treba neki novi igrac sada.Kada je trebalo nije niko dosao,pa kontam za ovu seosku ligu je dovoljan i Svraka i Stanic.Ako ne odu naravno.U ovom prvenstvu bar po meni,mi smo opet prvi favoriti.Imamo najjacu ekipu i igrace koji igraju vec duze vrijeme zajedno.Samo zelim da pocnemo ovu ligu dobro,najvise zbog pritiska kojeg igraci i strucni stab sada imaju.Poslije petog kola ce sve biti lakse.Nego treba krenuti odmah u pobjede,nasi su to kvalitetom u stanju.
Evropa je prosla,treba gledati unaprijed i nadam se da cemo svi zajedno krenuti u jos jednu uspjesnu domacu sezonu,za evropu cemo dogodine nadam se biti mnogo pametniji svi skupa od nas,do igraca ,a najvise do strucnog staba,koji ce valjda znati sta i kakvi igraci nam trebaju za neki evropski iskorak.Tri puta smo bili glupi,valjda necemo vise.Ali do tada i do te nove evropske avanture,moramo krenuti prvo i nositi se sa domacom ligom.
Znam da sam dosadan, al ima li ista konkretno ko nas napusta od igraca?
Volim te Zeljo!!!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 27 jul 2012, 15:32

AmaRTM87 je napisao/la:Zna li se hoce li jos biti zabrane za gostujuce ?
To mene zanima i vec duze vrijeme se raspitujem. Da li je automatski po zavrsetku sezone ukinuta zabrana?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 27 jul 2012, 15:32

Umjesto što su otišli u Međugorje bolje da ih je Amar odveo na Koševo da gledaju kako se igrači Sarajeva bore za svoj klub.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Cwirek, knoa, Lokomotifa, Pact1921 i 57 gostiju.