Dajem bubreg za njegov identitet.High je napisao/la:Ma ovo su Mahdavikijine nebuloze koje piše. Daj Bože da ovo bude istina, znamo svi kol'ko bi znam značio Said na sva tri fronta. Tekma će biti na FACE-u.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dajem bubreg za njegov identitet.High je napisao/la:Ma ovo su Mahdavikijine nebuloze koje piše. Daj Bože da ovo bude istina, znamo svi kol'ko bi znam značio Said na sva tri fronta. Tekma će biti na FACE-u.
To bi bilo lijepo, al mislim da će morati dati sve ovo para što su zaradili do sadaafa97 je napisao/la:Evo jedan info za koji se nadam da nije mahalski
Danas su bili pregovori u klubu za ostanak Saida na Kosevu!Said je ponudi svoje uslove za ostanak,nasu su rekli da imaju novac da mu ispune njegove uslove za ostanak!Upetak ce biti opet pregovori ali vrlo smo blizu DA SAID PRODUZI UGOVOR sa nasim timom!
High je napisao/la:Daj Bože da budu kao u vicu.
http://www.fksinfo.com/galerija/data/me ... sje_47.jpgtheprodigy je napisao/la:nije se tad desilo pomirenje niti se bilo kad desilo, to je samo bilo tu utakmicuazizmpj je napisao/la:
jedan od najljepsih trenutaka koje su moje oci dozivjele na Kosevu ....pomirenje dvije frakcije, od tada nova era u navijanju .....
"Veležu će na ime obeštećenja pripasti određena suma koja nije poznata",azizmpj je napisao/la:Evo ga, Bandovic potpiso, velez ce cak dobit i para za njega ....
Sarajlijc@ je napisao/la:Nisam optimista uoci Zete, ni sam ne znam kako smo prosli Levskog ona igra je bila katastrofa vile su nas pronosale.
Pusti ga ba , pogledaj mu postove, navija za Borac a ustvari ne navija, pa u dva posta se predstavlja kao Pitar, pa onda napiše" ako se Pitari plasiraju.... i tako redom, čekaj da se čovjek orjentišeazizmpj je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Nisam optimista uoci Zete, ni sam ne znam kako smo prosli Levskog ona igra je bila katastrofa vile su nas pronosale.
a koju si ti utakmicu gledo
i ja tako isto mislim..igra nula bodova,samo nabi naprijed..dovode se neki neprovjereni igraci,a uprava sto ti kazes ce s aovim parama na maldive ..bagra jednaSarajlijc@ je napisao/la:Nisam optimista uoci Zete, ni sam ne znam kako smo prosli Levskog ona igra je bila katastrofa vile su nas pronosale.
Mozda je covjek samo bio ironican.mma_hz je napisao/la:i ja tako isto mislim..igra nula bodova,dovode se neki neprovjereni igraci,a uprava sto ti kazes ce s aovim parama na maldive ..bagra jednaSarajlijc@ je napisao/la:Nisam optimista uoci Zete, ni sam ne znam kako smo prosli Levskog ona igra je bila katastrofa vile su nas pronosale.![]()
eki to.. :mrgreen:ja sam mrtav ozbiljan...HzSM je napisao/la:Mozda je covjek samo bio ironican.mma_hz je napisao/la:i ja tako isto mislim..igra nula bodova,dovode se neki neprovjereni igraci,a uprava sto ti kazes ce s aovim parama na maldive ..bagra jednaSarajlijc@ je napisao/la:Nisam optimista uoci Zete, ni sam ne znam kako smo prosli Levskog ona igra je bila katastrofa vile su nas pronosale.![]()
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 18 gostiju.