FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Amar_TM87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amar_TM87 » 02 avg 2012, 17:36

TeaM87 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Sjever pun,istok pun i mozda na jugu 1.000 da bude ;)
ja se mogu kladit da ce vam na sjsveru bit raje ko protiv levskog tj. nece bit pun sjever
Haveru kakvu su tebi robu dali? Pa protiv levskog im je bio pun sjever, kamol' sad kad je 3. pretkolo :O

Teska srca vam moram pozelit srecu :D

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 02 avg 2012, 17:39

Sretno bordo momci veceras i do nove pobjede.Pozdrav iz Gradacca.

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 02 avg 2012, 17:39

TeaM87 je napisao/la:
ja se mogu kladit da ce vam na sjsveru bit raje ko protiv levskog tj. nece bit pun sjever
Allahu dragi podari pojedincima zdravlja.

Bolest nije kraj. Ne zezam se, mislim ozbiljno :shock:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 avg 2012, 17:41

Kakav Boljevic pa kad mu cika Ses objasni neke stvari na grubi nacin kako sam on to zna ovaj nece vise lopti prici 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 02 avg 2012, 17:44

Vamos je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:
Allahu dragi podari pojedincima zdravlja.

Bolest nije kraj. Ne zezam se, mislim ozbiljno :shock:
Ne zamjeri mu,on navikao na prazan jug pa misli da je to isto kao i sjever. ;)

emiros
Kontakt:

Post Postao/la emiros » 02 avg 2012, 17:48

Ti zadnji redovi nisu bili puni iz razloga sto je u prodaju pusten broj karata onoliki koliko je sjedecih mjesta. A na sjeveru se navija, a ne sjedi, a kad se stoji, onda je logicno da ostaje prostora dole. Ne brini se ti nista. ;)

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 02 avg 2012, 17:50

emiros je napisao/la:Ti zadnji redovi nisu bili puni iz razloga sto je u prodaju pusten broj karata onoliki koliko je sjedecih mjesta. A na sjeveru se navija, a ne sjedi, a kad se stoji, onda je logicno da ostaje prostora dole. Ne brini se ti nista. ;)
daj baa :lol: :lol:

aj nek neko da sliku sjevera u zadnje dvije godine kad je isti bio pun ?
FKŽ !

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 02 avg 2012, 17:51

TeaM87 je napisao/la:
:lol: uzivaj veceras uz evropsku utakmicu!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 02 avg 2012, 17:52

mabuga je napisao/la:http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... **=message bolestii materoo hahahaha
Pa prosle godine smo igrali trece pretkolo :lol:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 02 avg 2012, 17:52

mabuga je napisao/la:http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... **=message bolestii materoo hahahaha
Drug, zayebo si se, mi smo prosle godine protiv maccabija igrali u 3. pretkolu :mrgreen:
FKŽ !

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 02 avg 2012, 17:53

Sarajlijc@ je napisao/la:Jao citav grad bordo bijeli 8-) 8-)

jes vidio :D

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 02 avg 2012, 17:56

Intervju sa Saidom iz SB.

http://imageshack.us/photo/my-images/838/said1.png/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/f/826/said2.png/" onclick="window.open(this.href);return false;

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 02 avg 2012, 17:58

barbarez je napisao/la:
Batistuta je napisao/la:Šta je ovo na Sarajevo kvota 1,45, izgleda da je prepoznata evropska snaga, idemo večeras u dalju fazu pokoravanja Evrope. :!: Neka pati kome smeta :o :o :o :o :o :o
Nadam se samo da vasi igraci nisu euforicni kao vi i da imaju malo mozga.Previse se dizete majkemi.Zar vam nije dovoljna opomena ono sa Maltezanima.Od pljuanja do jako velike euforije.Spustite se na zemlju i pametno,dovoljno je i 1-0,Kad slusam ovakve izjave mogu samo da zamislim fizionomiju i razmisljanje ljudi koji ih pisu.Mozete mi vala pisati ,da vam ja ne trebam pametovati,ali majkemi ne kontam kako ne shvatite jednom svi ,ubi nas nasa euforija.Valjda ce Jovic znati opet da pametno odradi svoj dio posla kad je psihicka priprema u pitanju.Isto ja nesto kontam nedavno ,joj reko kakvu Zeljo priliku propusti,prvo Slovenci,pa onda Luxemburzani.Sta se ba zavaravamo ,ljudi naklofase Salzburg ,mi da smo tako nesto uradili,sta ti je bilo bi daj Barcu da se igramo.Ono sto ste pokazali protiv Levskog je bilo odlcino,to sad treba samo potvrditi,ali samo nije bas lagana rijec.Ovo vam je super prilika i da stanete na noge finansiski,i bilo bi izuzetno glupo pokvariti ti pretjeranom euforijom.Sad vam trebaju hladne glave.

stas jarane kad smo mi ubitacno takva nacija ....lahko se dizemo ..lahko se ohladimo ...itekako se za nadati da Jovic zna sta radi, da je smiren i da je znao izolirat ekipu iz ovoga sto se desava okolo ....istina je da trebauzivati u uspjesima, ali to kod igraca zna imati kontraefekat .....

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 02 avg 2012, 17:58

TeaM87 je napisao/la: Cuj ne mogu da shvatim, ako se stoji, a stoji se, onda se stoji na stolicama, gdje su onda ti sto stoje na donjim stolicama ?
Dodji veceras na sjever da vidis kako to ide,jer se vidi da nemas iskustva s utakmica,navijac si s foruma i preko malih ekrana,takvim se ne moze ni nacrtat,jedni nacin da saznas je da dodjes na lice mjesta !

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 02 avg 2012, 18:02

TeaM87 je napisao/la:
arminarsenal je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la: Cuj ne mogu da shvatim, ako se stoji, a stoji se, onda se stoji na stolicama, gdje su onda ti sto stoje na donjim stolicama ?
Dodji veceras na sjever da vidis kako to ide,jer se vidi da nemas iskustva s utakmica,navijac si s foruma i preko malih ekrana,takvim se ne moze ni nacrtat,jedni nacin da saznas je da dodjes na lice mjesta !
Ako neko ko nije propustio ni ti jednu utakmicu u posljednih 7 sezona nema iskustva s utakmicama, ko onda ima ?

Al hajd necu vise smarat, vidim da ste se usutili sto se tice popunjenosti sjevera protiv Levskog :D
Isfuran si,nece niko da reaguje na tvoje glupe komentare.Sa svakim novim komentarom me sve vise razocaras,dobijem dojam da ne znas ni kako stolice izgledaju.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 02 avg 2012, 18:04

Kone nesto pricaju igraju EL i na Kosevo ih dođe 7.000 milja, ko nas protiv konobara iz Malte. :lol:

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 02 avg 2012, 18:06

[youtube][/youtube]
Jao kona ode im na zdravlje..... :?

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 02 avg 2012, 18:08

Alucard je napisao/la:Ok znači ako sam dobro razumio otvorena je još jedna tribina u odnosu na onaj meč sa Levskim? Prošli meč su baratali sa nekom cifrom od 11 000 karata u prodaji, eh sada me zanima koliko će karata za danas biti u prodaji tj. koliko će maksimalno navijača večeras biti? Trebalo bi biti preko 15k zar ne?

Inače, sve najbolje FK Sarajevu večeras iz Bosanskog Salt Lake Citya :P
ma prosli put je bilo oko 15.ooo ljudi ...znas kako to kod nas bude uvjek je velik procenat onih koji udju bez karte .....na poznanstvo ;) ....pa vidjeli ste da stepenice nidje nisu bile prohodne od raje ....

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 02 avg 2012, 18:10

Vidim kone vam puno ljubomorne,neka malo. :D
PITARI SRETNO!Želim vam pobjedu danas,a poraz u nedelju :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 02 avg 2012, 18:11

masinovodja je napisao/la:
CGRudar je napisao/la:Sarajevo nije nikakav cuveni klub iz bivse Jugoslavije već solidan klub koji samo 2 puta bio prvak a uglavnom tavorio u sredini tabele.Rezultati sarajeva su samo nešto bolji od Zete u Evropi a rejting im je veoma slab.Iskreno, maol mi je smiješno kako uzdižite neke ,,veličine".Ako je došlo vrijeme da ustežemo i od Bosanaca onda bolje da nikada ne šutnemo loptu.Zašto stalno potcjenjujemo sebe a precenjujemo prosječne, niožerazredne ekipe kao ovo sarajevo.
Izviin'te molim vas, kad je BILO KO iz Crne Gore bio sampion Jugoslavije?!?!?

Ovo su sampioni Jugoslavije:

C.Zvezda
Partizan
Vojvodina
Dinamo
Hajduk
Zeljeznicar
Sarajevo

Svi ovi klubovi su za vas, za Zetu pogotovo, velikani, neki manje, neki vise...

Znaci... psssttt.
Mozete slobodno da pricate... eee, igrala Zeta iz pizdematerine sa velikanom koji je nekad bio sampion lige koja je bila u TOP 5 europe.

hvala dovidjenja...

ma pusti ba ...pa i njihov trener to tvrdi ....vidis da je odusevljen sto dolazi na Kosevo ....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, Konzerva, miguelramos i 46 gostiju.