Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pa jarane zar se na osnovu jedne greske moze zakljuciti kakav je golman *?? cccJanez je napisao/la:Ovo je čista greška Bandovića i njemu na dušu ide ovaj gol. Kod slobodnog udarca ovakve vrste stati na desnu stativu i ostaviti skroz praznu lijevu stranu i uzdati se na živi zid ne ide to tako druže. Da je stajao na sredini gola vjerujem da bi odbranio, izgleda da će Adilović ipak dosta faliti.
Smorio je brate al ono bas, prije mi se cinio ok al je dosadan u pm.vm22 je napisao/la:Cujemo se za 12 minuta i 40 sekundi![]()
calcio je napisao/la:stigao iz Veleza, igrao u Sirokom prije toga, a inace je sarajlija, trenirao u Bubamarikuman_@mel je napisao/la:Adilovic otisao u Grcku,ovo je Banvdovic,stigao prije 2-3 dana ja msm iz Sirokog Brijega...Ljepoje je napisao/la:Jel ovo drugi golman FKS, il? Gdje A.Adilović ?
Druže ovo su Evropske utakmice, a svaka greška te može skupo koštati. Ja nisam rekao da je on loš golman, ali ako je doveden kao dobra zamjena za Adilovića i najavljen kao jedan od najboljih golmana u PL onda ovakvi golovi ne smiju da se dešavaju. Vidjeti ćemo dalje, do sada se dobro pokazao, ali ne smije se ovako nešto ponoviti.arelinho je napisao/la:pa jarane zar se na osnovu jedne greske moze zakljuciti kakav je golman *?? ccc
trebalo bi da su gostujući, al' ja nisam vidio ijednu novu garnituru opreme kod vas (osim kod golmana), protiv Zrinjskog igrali u bordo, al' prošlogodišnjoj, a i bijela i narandžasta su od prošle godineQUARESMA 18<<< je napisao/la: nego ovi bijeli dresovi, jesu li ovo gostujuci ili domaci, vidim stalno u njima igramo?
odma neko mora palamudit' je*o majku pa šta je ovo :r čuj njemu na dušu ide gol...gdje si ti vidio boga ti da golman stoji na sredini gola? uvijek bilo da jedan dio pokrije živi zid, drugi golman ...kol'ko ja vidim na evropskim utakmicama, pa jedan cassilass se postavi ovako, jedan cech...al ne..imamo mi na balkanu uvijek stručnjaka.arelinho je napisao/la:pa jarane zar se na osnovu jedne greske moze zakljuciti kakav je golman *?? cccJanez je napisao/la:Ovo je čista greška Bandovića i njemu na dušu ide ovaj gol. Kod slobodnog udarca ovakve vrste stati na desnu stativu i ostaviti skroz praznu lijevu stranu i uzdati se na živi zid ne ide to tako druže. Da je stajao na sredini gola vjerujem da bi odbranio, izgleda da će Adilović ipak dosta faliti.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, boki86, PeppermintSA i 58 gostiju.