Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Najveća pobjeda u istoriji Hoffenheima u Bundesligi! Danas je Vedad igr'o u novim kopačkama.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Marijan je mala maca za ovog lika
Zadnja izmjena: fantom, dana/u 27 sep 2009, 21:14, ukupno mijenjano 2 puta.
hahaha.......napokon je neko to i primjetio koliko ja znam od pocetka sezone nosio je one plave pumine,nemoj te se ljutit al meni ono ko opanci....a sad ove nove extra i to zute....zuto-plavo mu je sad kombinacija nije ni cudo sto je krenulooooo!!!!!Željovac je napisao/la:Najveća pobjeda u istoriji Hoffenheima u Bundesligi! Danas je Vedad igr'o u novim kopačkama.
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
hahahah........pa ovaj ko da ezan ucifantom je napisao/la:[youtube][/youtube] Marijan je mala maca za ovog lika
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
Hoffenheim coach Ralf Rangnick thoughtfully replaced Ibisevic with Maicosuel midway through the second period and the Bosnian star enjoyed a standing ovation from the Rhein-Neckar Arena faithful. It was a fitting moment for the 25-year-old striker, who has gone from fearing his career may be over to returning goalscorer supreme in little over nine months.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- rob do bagro
- Kontakt:
iiiii biii seeee viiiicfantom je napisao/la: Marijan je mala maca za ovog lika
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ima veci kapacitet pluca i od marjana,,,rob do bagro je napisao/la:iiiii biii seeee viiiicfantom je napisao/la: Marijan je mala maca za ovog lika![]()
![]()
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- rob do bagro
- Kontakt:
da dobro si...hocemo ovog lava na hayatlejla je napisao/la:ima veci kapacitet pluca i od marjana,,,rob do bagro je napisao/la:iiiii biii seeee viiiicfantom je napisao/la: Marijan je mala maca za ovog lika![]()
![]()
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
sandiegochargers
- Kontakt:
vedo care bilo je samo pitanje vremena kad ce ga procepiti. neka nam samo vedo i džeko ostanu zdravi do estonije ne daj Boze kakva povreda i estonci nemaju sta traziti. ALE ALE ALE
Jaki smo,jaki.
Počinje me biti strah koliko smo jaki
Počinje me biti strah koliko smo jaki
Mislim da bi kladionice dobro zaradile na klađenju ko će dati više golova u Bundesligi ove sezone Džeko ili Ibišević?
Počela je utrka, lagano
Počela je utrka, lagano
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- rob do bagro
- Kontakt:
ma vodi ubjedljivoZijo je napisao/la:THE LEGEND IS BACK Vedad Ibisevic!!
http://www.bundesliga.de/de/ glasajte za LEGENDU
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
pirotehnik
- Kontakt:
Joj ali mi srce skoci kad pogleda listu strijelaca...
Vedad Ibisevic (1')
Vedad Ibisevic (4')
Vedad Ibisevic (21')
SVAKA CAST MAJSTORE, welcome back.. Estonci, seri te se u gace...
Vedad Ibisevic (1')
Vedad Ibisevic (4')
Vedad Ibisevic (21')
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
hahhaaa neki nece smjeti ni izaci na teren!pirotehnik je napisao/la:Joj ali mi srce skoci kad pogleda listu strijelaca...
Vedad Ibisevic (1')
Vedad Ibisevic (4')
Vedad Ibisevic (21')
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Za Vedu se ne navija, Vedo se voli!!!
Poslije Bajramovića, meni najsimpatičniji igrač.
Poslije Bajramovića, meni najsimpatičniji igrač.
Kahva, Kava, Kafa!
-
hercegovina
- Kontakt:
sto ovi nasi ne nose znojnice zna li iko?
on je puco danas zato sto je posto otac. inace to radi sejo...al sam siguran da bi danas pustijo vedu. al posto je eduardo posto otac dobijo je da puca penal. ipak velika cast nasi bosanaca. zamislite da je to grafonja pa eduardo nebi ni posmrdijo lopti.Genghis je napisao/la:Joj sto me nervira koji qurac on uzima da puca penal, kad je Vedo prosle sezone izvodio penale i sad se vratio, i plus na njemu penal a onaj mali garonja se nasao qurciti ... ali ajd dobro je hvala Allahu sto nas je podario sa odlicnom Vedinom igrom, a hvala i Vedi sto je bio strpljiv i docekao je "ono svoje".
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov

poslije ovoga se plakalo, nevjerica na sve strane, pitanja nad pitanjima...zasto se to moralo bas Vedadu desiti...
onda ovo...

Vedad se vratio
Vom Jäger zum Gejagten
Ja sam se danas radovo koda mi je stari dao hetrick a ne vedo toliko mi je drago jer je to fkt lik zasluzio
poz svi fanovima Vede
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Drum, Google Adsense [Bot], Micron, rishovski, travuljasSs i 88 gostiju.