Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Gusar1995
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Gusar1995 » 04 avg 2012, 02:30

"I do not know this information. I was with [president] Juvenal Juvencio yesterday [Wednesday] and today [Thursday]. Just to sit down to negotiate with Manchester, but the valuation was not met." podpredsjednik Sao Paula
mozda ja nsm dobar sa engleskim ali ovo znaci da pregovaraju s Man Utd-om ...inace informacija je od 03.08.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 04 avg 2012, 10:52

Ovi Glazeri su prave face sto se tice sponzora sad zamislite da levati nisu uvalili klub u dugove sta bi se sve moglo uraditi :(
Glory Glory Man United !!! :D

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 04 avg 2012, 13:52

Sretan 27 rodjendan nasoj novoj 7-ci,AV-u!

Sastav za turneju po Evropi:
De Gea, Lindegaard;
Evra, Ferdinand, Jones, M Keane, Vidić;
Anderson, Carrick, Nani, Powell, Lingard, Scholes, Valencia, Young, Kagawa;
Berbatov, Hernandez, Macheda, Rooney, Welbeck

Neki su izostavljeni,kao Petrucci,Bebe itd,drago mi je sto je Lingard pozvan,a jedino bih umjesto Machede ja stavio Bebea ili Petruccia,nekako mi ne pase Kiko,a sumnjam da ce se nesto naigrati pored Wazze,Welbecka,Chiche i Berbatova.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 04 avg 2012, 14:20

Mike Phelan will take charge of United in Norway, with Sir Alex Ferguson on "other club business."

Izgleda da je ovo bilo zatišje pred buru.Vjerovatno ce Alex ostati radi pregovaranja sa nekim igracem,a mislim da bi to mogao biti Lucas,jer oni nece biti jos dugo u Londonu,vec je cetvrtfinale OI..Mozda hoce to da zavrsi sto prije moguce.To su nagadjanja,ali opet mislim da ostaje radi nekog transfera..

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 04 avg 2012, 14:25

Narin je napisao/la:Mike Phelan will take charge of United in Norway, with Sir Alex Ferguson on "other club business."

Izgleda da je ovo bilo zatišje pred buru.Vjerovatno ce Alex ostati radi pregovaranja sa nekim igracem,a mislim da bi to mogao biti Lucas,jer oni nece biti jos dugo u Londonu,vec je cetvrtfinale OI..Mozda hoce to da zavrsi sto prije moguce.To su nagadjanja,ali opet mislim da ostaje radi nekog transfera..
Milion posto da je Lucas u pitanju. :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 04 avg 2012, 14:29

Thunderstruck je napisao/la:
Narin je napisao/la:Mike Phelan will take charge of United in Norway, with Sir Alex Ferguson on "other club business."

Ma vjerovatno,nema ko drugi,u zadnje vrijeme smo povezani samo sa njim i Robinom.Baines je izgleda otpao davno.Mada sam siguran da ce Fergie dovesti nekog lijevog beka,ili ce nekog mladog igraca staviti da bude rezerva.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 04 avg 2012, 15:11

Šta je sa Rafaela, hoće li biti u kadru za ligu, i ko ima prednost na beku, on ili jones :D
Mes Que Un Club

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 04 avg 2012, 15:16

hule_barca je napisao/la:Šta je sa Rafaela, hoće li biti u kadru za ligu, i ko ima prednost na beku, on ili jones :D
Vjerovatno ce Rafael imati prednost,jer Jones se na kraju sezone nije snalazio bas najbolje na toj poziciji.
A Rafael je trenutno Na OI i nastupa za Brazil,igra dosta dobro.Postigao je i jedan gol u prvom kolu.

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 04 avg 2012, 15:36

Zvuči zanimljivo to za SAF-a, da ostaje. Mora biti da je transfer, ili sa Robinom ili Lucasom, ili ako imam sreće sa obojicom :mrgreen:

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 04 avg 2012, 16:10

Narin je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:Šta je sa Rafaela, hoće li biti u kadru za ligu, i ko ima prednost na beku, on ili jones :D
Vjerovatno ce Rafael imati prednost,jer Jones se na kraju sezone nije snalazio bas najbolje na toj poziciji.
A Rafael je trenutno Na OI i nastupa za Brazil,igra dosta dobro.Postigao je i jedan gol u prvom kolu.
Ja zaboravio za OI ko kad ih ne pratim :D . Malo ste kritični pozadi, ne zbog kvaliteta igrača nego zbog povreda, vidim sad sa vidićem imate 5 igrača, što je malo, a kako se Ferdinand i Vidić povrijeđuju ne bi me čudilo da opet Carick zaigra na mjestu štopera :D
Mes Que Un Club

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 04 avg 2012, 16:12

hule_barca je napisao/la:
Narin je napisao/la:
Ja zaboravio za OI ko kad ih ne pratim :D . Malo ste kritični pozadi, ne zbog kvaliteta igrača nego zbog povreda, vidim sad sa vidićem imate 5 igrača, što je malo, a kako se Ferdinand i Vidić povrijeđuju ne bi me čudilo da opet Carick zaigra na mjestu štopera :D
Ma ima tu Jones,a ubrzo ce se vratiti i Smalling i Evans,tako da stoperi nisu problem,veci su problem desni i lijevi bekovi,jer imamo samo po jednog kvalitetnog.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 04 avg 2012, 16:19

Narin je napisao/la: Ma ima tu Jones,a ubrzo ce se vratiti i Smalling i Evans,tako da stoperi nisu problem,veci su problem desni i lijevi bekovi,jer imamo samo po jednog kvalitetnog.
Vidio sam da su povrijeđeni Evans i Smalling, sad vidim da se Evans uskoro vraća a i Smalling će valjda krajem septembra. Mislim da sa desnim bekom nemate baš puno problema, jer ima Rafael, Jones zna tamo odigrati a po meni je i Smalling pružio neke sjajne partije na toj poziciji, dok je lijeva strana problem. Sumnjam da bi Baines volio biti na klupi :D , probajte možda sa Monrealom iz Malage koja je prisiljena prodati ga :D
Mes Que Un Club

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 04 avg 2012, 16:21

Narin je napisao/la: Ma ima tu Jones,a ubrzo ce se vratiti i Smalling i Evans,tako da stoperi nisu problem,veci su problem desni i lijevi bekovi,jer imamo samo po jednog kvalitetnog.
Vidio sam da su povrijeđeni Evans i Smalling, sad vidim da se Evans uskoro vraća a i Smalling će valjda krajem septembra. Mislim da sa desnim bekom nemate baš puno problema, jer ima Rafael, Jones zna tamo odigrati a po meni je i Smalling pružio neke sjajne partije na toj poziciji, dok je lijeva strana problem. Sumnjam da bi Baines volio biti na klupi :D , probajte možda sa Monrealom iz Malage koja je prisiljena prodati ga :D
Ma nije problem da li bi Baines bio izmjena ili ne,problem je sto Everton trazi previse novca,zato nece vjerovatno doci do realizacije tog transfera.A za Monreala,sumnjam da ce on u Untedu zavrsiti,prije da ce ga neki drugi Spanski klub kupiti,kao Valencia npr.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 04 avg 2012, 16:23

Narin je napisao/la: Ma nije problem da li bi Baines bio izmjena ili ne,problem je sto Everton trazi previse novca,zato nece vjerovatno doci do realizacije tog transfera.A za Monreala,sumnjam da ce on u Untedu zavrsiti,prije da ce ga neki drugi Spanski klub kupiti,kao Valencia npr.
Niste valjda postali škrti sa parama, dajete tolike pare za Lucasa na poziciji na kojoj ste pokriveni solidno, a nemate zamjenu za Evru. Koliko to Everton traži bgt :D
Mes Que Un Club

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 04 avg 2012, 16:25

Narin je napisao/la: Ma nije problem da li bi Baines bio izmjena ili ne,problem je sto Everton trazi previse novca,zato nece vjerovatno doci do realizacije tog transfera.A za Monreala,sumnjam da ce on u Untedu zavrsiti,prije da ce ga neki drugi Spanski klub kupiti,kao Valencia npr.
Niste valjda postali škrti sa parama, dajete tolike pare za Lucasa na poziciji na kojoj ste pokriveni solidno, a nemate zamjenu za Evru. Koliko to Everton traži bgt :D
Oko 16 il 18 M ,tako nesto.
Ma ne znam sto je Fabio otisao,bolje da je on ostao,dosta dobra zamjena za Evru je,svako utakmicu prosle sezone je odigrao vise nego korektno.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 04 avg 2012, 17:45

Narin je napisao/la: Oko 16 il 18 M ,tako nesto.
Ma ne znam sto je Fabio otisao,bolje da je on ostao,dosta dobra zamjena za Evru je,svako utakmicu prosle sezone je odigrao vise nego korektno.
Pa dobro, 18 M je već puno, 15 M je mislim realna cijena. Vjerovatno Fergie ima nešo u planovima, čim je (ako se ne varam) pustio Fabia samo na pola godine QPR-u ;)
Mes Que Un Club

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 avg 2012, 17:57

Vidim Malaga prodaje sve igrace, jer se povlaci onaj seik. Mozda ne bi bilo lose dovest ljevog beka Monreala. Dobar igrac, a sigurno se ne bi previse bunio da ne bude standardan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 04 avg 2012, 19:41

Narin je napisao/la:Sretan 27 rodjendan nasoj novoj 7-ci,AV-u!

De Gea, Lindegaard;
Puno bolji je sastav sada, a i protivnici su bolji, svakako. Da vidimo i Kagawu sa ovim prvotimcima. :) Sigurno će ga Fergie počet uigravat sa Rooneyem, Nanijem itd. Tri jake utakmice u (skoro) najjačem sastavu bi trebale ekipi bit dovoljne do početka sezone. Taman da se ovi sa Eura vrate u pogon.

P.S. @Cartmane, jesi l' doček'o Rooneya, Chicharita i Andersona na aerodromu ? :mrgreen:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 04 avg 2012, 20:00

Thunderstruck je napisao/la:

Amin. :D
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 avg 2012, 20:25

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Narin je napisao/la:Sretan 27 rodjendan nasoj novoj 7-ci,AV-u!

De Gea, Lindegaard;
Puno bolji je sastav sada, a i protivnici su bolji, svakako. Da vidimo i Kagawu sa ovim prvotimcima. :) Sigurno će ga Fergie počet uigravat sa Rooneyem, Nanijem itd. Tri jake utakmice u (skoro) najjačem sastavu bi trebale ekipi bit dovoljne do početka sezone. Taman da se ovi sa Eura vrate u pogon.

P.S. @Cartmane, jesi l' doček'o Rooneya, Chicharita i Andersona na aerodromu ? :mrgreen:
Ma direkt su sa piste u hotel, nisu ni prolazili kroz aerodrom. Mora da su dobili dojavu da cekam Rooneya sa plakatom "lose some weight, you fat bastard". :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.