ja bas suprotno mislim, srbi igraju odlicno na ovom turniru, izuzimajuci utakmicu sa australijom i drugo poluvrijeme protiv crne gore, mislim da ce oni lako u finale, dok ce se prava borba voditi u 2, to jest prvom polufinalu:D al ipak ocekujem pobjedu hrvata, jer su po meni kvalitetniji od crnogoraca, mozda susret i ode u produzetke, vidjet cemo:)soba 39 je napisao/la:Po meni su hrvati zicer,jači su od CG
Sa srbima se nikad ne zna.Nakon Australije više nisam optimista,more biD biDne a more biD i nebiDne
OI London 2012 - Vaterpolo
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: OI London 2012 - Vaterpolo
Za zivot cijeli!
- Nail for Real
- Kontakt:
Pavic vanzemaljac. Gotovo je ovo, ovi nemaju ideju u napadu a Hrvati igraju odlicnu odbranu. Borba za bronzu it is.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Kakva igra Hrvatske, obrana maestralna na čelu sa Pavićem 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Nail for Real
- Kontakt:
I stativama. Pa je li moguce da od silnih sutera Ivovica, Janovica i Radovica nijedan ne moze da potegne kako treba, mislim da smo dosad jedno 7 x gadjali okvirToxicity je napisao/la:Kakva igra Hrvatske, obrana maestralna na čelu sa Pavićem

Cestitke boljem, mislim da je realno da uzmemo bronzu protiv Italijana, sto ce reci uspjeh

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Hrvatska igra dobro ,bolji su trenutno..ali i CG ne igra toliko loše,samo danas nemaju sreće ama baš nikako...Al tako je to..nekoga krene sve,a nekoga neće ništa...PObjeđuju Hrvati ovo..ali spustiće CG na 2 razlike možda..Nail for Real je napisao/la:I stativama. Pa je li moguce da od silnih sutera Ivovica, Janovica i Radovica nijedan ne moze da potegne kako treba, mislim da smo dosad jedno 7 x gadjali okvirToxicity je napisao/la:Kakva igra Hrvatske, obrana maestralna na čelu sa Pavićem. Nije ni toliko hrvatska odbrana jaka, nista jaca od nase, samo bolje koriste igraca vise. Mi imali 4x u 2. cetvrtini cini mi se i 0 realizaciju.
Cestitke boljem, mislim da je realno da uzmemo bronzu protiv Italijana, sto ce reci uspjeh. Odavno je bila Malaga.
Mens sana in corpore sano.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma sve ti je jasno kada Perovic povlaci Zlokovica sa centra jer izgleda samo on smije da sutira sa 8 metara
.
Ne stimaju odavno stvari, malo su zamazali oci javnosti sa pobjedama protiv Spanije i Madjarske ali je cinjenica da smo iza i Srbije i Hrvatske u ovom trenutku.

Ne stimaju odavno stvari, malo su zamazali oci javnosti sa pobjedama protiv Spanije i Madjarske ali je cinjenica da smo iza i Srbije i Hrvatske u ovom trenutku.
Hrvatska razbija Crnogorce.
Pavic spustio roletnu, a svaki drugi sut pogadja okvir gola. Opasna je ova Hrvatska. Najimpresivnije deluju, pa su prvi favoriti za zlato.
@Nail per Real
Nijesam znao da si iz Montenegra.
Pavic spustio roletnu, a svaki drugi sut pogadja okvir gola. Opasna je ova Hrvatska. Najimpresivnije deluju, pa su prvi favoriti za zlato.
@Nail per Real
Nijesam znao da si iz Montenegra.

Ma Pavić nevjerovatan ovaj turnir, šta je sve obranio u zadnjem napadu kad su Crnogorci imali igrača više.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- Nail for Real
- Kontakt:
I bas me zanima sta ce sada pricati crnogorska javnost, ne umijem da shvatim da niko ne moze realno da pogleda stanje stvari nego se pumpaju price o najboljoj ekipi i stvaraju pritisak na vaterpoliste
.
Hocu Italiju za 3.mjesto
.
@MaGiCa, pa pise fino, ko ti je kriv sto ne znas geografiju
.

Hocu Italiju za 3.mjesto

@MaGiCa, pa pise fino, ko ti je kriv sto ne znas geografiju

Nail for Real je napisao/la:I bas me zanima sta ce sada pricati crnogorska javnost, ne umijem da shvatim da niko ne moze realno da pogleda stanje stvari nego se pumpaju price o najboljoj ekipi i stvaraju pritisak na vaterpoliste.
Hocu Italiju za 3.mjesto.
@MaGiCa, pa pise fino, ko ti je kriv sto ne znas geografiju.
Nisam uopste obracao paznju.

Realno ste treci ovde i po kvalitetu.
Pavic je vec dugi niz godina vrhunski vratar samo mjesto mu je zauzima jednako dobar Vican
Odlicna utakmica, malo smo se prepali na kraju i nismo znali iskoristit igraca vise ali nema veze nova medalja je sigurna. Ocekuje nas jos jedno fenomenalno finale (ocekujem Srbiju sa druge strane) i jos jedna fantasticna utakmica. Can't wait

Odlicna utakmica, malo smo se prepali na kraju i nismo znali iskoristit igraca vise ali nema veze nova medalja je sigurna. Ocekuje nas jos jedno fenomenalno finale (ocekujem Srbiju sa druge strane) i jos jedna fantasticna utakmica. Can't wait

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pavić maetralan na golu, Neptun zaključao svoju mrežu
Crnogorci su na kraju pružili dobar otpor, ali ipak zadnjih 7 min nije bilo dovoljno za pobijediti ovakve Barakude
Finale bi trebalo da bude pravi komšijski obračun, ako Italijani ne pomrse račune Srbiji koja opravdano ima status favorita u ovom duelu
Na kraju bi sve 3 medalje mogle otići u komšiluk

Crnogorci su na kraju pružili dobar otpor, ali ipak zadnjih 7 min nije bilo dovoljno za pobijediti ovakve Barakude

Finale bi trebalo da bude pravi komšijski obračun, ako Italijani ne pomrse račune Srbiji koja opravdano ima status favorita u ovom duelu

Na kraju bi sve 3 medalje mogle otići u komšiluk

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sreća je da hrvati od ovog ne mogu bolje ,jer je nemoguće odigrati bolje.Vrhunski,nema šta.
Jedino se nadam u njihov kompleks koji smo im nabili vremenom

"Indija,Pakistan..."
Svaka čast, odlična igra, uostalom kao i tokom cijelog turnira.
Mi smo svoj cilj ispunili, a taj cilj je bio medalja. Još kada će ona biti najmanje srebrna onda tim bolje.
No, sigurno ne treba stati na ovome nego dati 110% za zlato i petu hrvatsku medalju na ovim OI.
Mi smo svoj cilj ispunili, a taj cilj je bio medalja. Još kada će ona biti najmanje srebrna onda tim bolje.
No, sigurno ne treba stati na ovome nego dati 110% za zlato i petu hrvatsku medalju na ovim OI.

Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
- djoleprijedor
- Kontakt:
E da mi večeras arhiviramo Žabare i onda finale sa Hrvatima...poslastica za kraj 

Mens sana in corpore sano.
- Nail for Real
- Kontakt:
E vidis ja sam Hrvate uvijek smatrao kao psihicki jaku reprezentaciju i uz ovu formu bice vrhunska utakmica sa Srbijom. Pola pola svakako sanse. Bilo bi fino jos kad bi CG uzela bronzu pa da Balkan potvrdi dominaciju u ovom sportu, ipak neka Spanija ili Amerika ne treba da budu na podijumusoba 39 je napisao/la:Sreća je da hrvati od ovog ne mogu bolje ,jer je nemoguće odigrati bolje.Vrhunski,nema šta.

bez gola iz igre u cijelom drugom poluvrijemenu, ma moze bolje od ovoga!soba 39 je napisao/la:Sreća je da hrvati od ovog ne mogu bolje ,jer je nemoguće odigrati bolje.Vrhunski,nema šta.

Fantastična partija Hrvatske.....
U svim segmentima vaterpolo igre nadigrali su crnogorce i sasvim zasluženo prošli u finale,gde čekaju boljeg iz tekme SRB-ITA.
Mnogi potenciraju Pavića,ja bih rekao da je ovu tekmu dobila odlična bekovska linija,sjajni centri u defanzivi,Rudić na klupi.... Ukoliko Srbija prođe šanse su 50-50,ukoliko (ne daj Bože) prođe Italija, Hrvatska je favorit....
U svim segmentima vaterpolo igre nadigrali su crnogorce i sasvim zasluženo prošli u finale,gde čekaju boljeg iz tekme SRB-ITA.
Mnogi potenciraju Pavića,ja bih rekao da je ovu tekmu dobila odlična bekovska linija,sjajni centri u defanzivi,Rudić na klupi.... Ukoliko Srbija prođe šanse su 50-50,ukoliko (ne daj Bože) prođe Italija, Hrvatska je favorit....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Kada promasis zicere koje bi i mrtav dao moras da izgubis.Sasvim zasluzeno Italija prolazi ocajnu Srbiju veceras.Sto je najgore i Italijani su odigrali kurcev vaterpolo.Hrvati jednostavno ne bi smeli da imaju problema,ako izgube od Italijane neka idu zajedno pod ruku sa komsijama i nek se kolektivno ubiju. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Koje razočarenje.... Odlično znaju ko su šta su i koliko su limitirani žabati i dopuste im da pobjedu.... Jako sam ljut.... Ji suđenje nije bilo neko, ali to se zna, i nikad nije niti smije da predstavlja problem....Devil je napisao/la:Kada promasis zicere koje bi i mrtav dao moras da izgubis.Sasvim zasluzeno Italija prolazi ocajnu Srbiju veceras.Sto je najgore i Italijani su odigrali kurcev vaterpolo.Hrvati jednostavno ne bi smeli da imaju problema,ako izgube od Italijane neka idu zajedno pod ruku sa komsijama i nek se kolektivno ubiju.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.