HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
ma kakav široki moramo ovo dobit i gotovo bit će valjda raje malo više nego u prošloj sezoni 
Kristian ivesic je potpisao za gradinu,citam bio je igrac zrinjskog..mozel neko napsiat o kakvom se igracu radi..prednosti i mane..unaprijed hvala...
MOdric..MOdric..MOdric..
bezveze igrač po meni . preslab poleti kad ga dirnešLuka je napisao/la:Kristian ivesic je potpisao za gradinu,citam bio je igrac zrinjskog..mozel neko napsiat o kakvom se igracu radi..prednosti i mane..unaprijed hvala...
Siroki se mora pobjediti.
Tesko prika tesko. Ne vidim nacina da dobijete.bezze je napisao/la:Siroki se mora pobjediti.
loša igra obe ekipe 0:0 ... penal za zrinjski u 95' minuti nad peharom napravljen . hladnokrvni egzekutor Marin AničićSkaut1 je napisao/la:Tesko prika tesko. Ne vidim nacina da dobijete.bezze je napisao/la:Siroki se mora pobjediti.
zar si stvarno toliko glup pa misliš da je tolika razlika između zrinjskog i širokog .
Aha, a penal skrivio Damir Džidićskinjzri je napisao/la:loša igra obe ekipe 0:0 ... penal za zrinjski u 95' minuti nad peharom napravljen . hladnokrvni egzekutor Marin AničićSkaut1 je napisao/la:Tesko prika tesko. Ne vidim nacina da dobijete.bezze je napisao/la:Siroki se mora pobjediti.
zar si stvarno toliko glup pa misliš da je tolika razlika između zrinjskog i širokog .
Ozbiljno, ja sam prije tekme sa Leotarom napisao da bih bio jako zadovoljan sa bodom iz Trebinja a sada sam ubjeđen da ćemo vidjeti pravo lice Zrinje u nedjelju i prvu pobjedu u novoj sezoni .....
Usput pogodio sam da će Zeta izbaciti Sarajevo i da će Hajduk dati gol Interu.Golemo me krenulo i zato Zrinja -Široki 2-0 ili 3-1
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Nula vam budi puna saka brade.
[quote="Skaut1"]Nula vam budi puna saka brade.[/quot
Pa onda moj skaut kad si već tako siguran natovari koju marku na ŠB.Ja ti kažem kec , da je ostao Bloudek ja bih bio 100% siguran a ovako ima neki postotak šanse i za škripare.Ma nek sve bude korektno pa nek pobjedi bolji tj. u prijevodu Zrinjski
.Igraj Zrinjski volim te , igraj Zrinjski volim te!!!
Pa onda moj skaut kad si već tako siguran natovari koju marku na ŠB.Ja ti kažem kec , da je ostao Bloudek ja bih bio 100% siguran a ovako ima neki postotak šanse i za škripare.Ma nek sve bude korektno pa nek pobjedi bolji tj. u prijevodu Zrinjski
Jedan od najplacenijih igraca Zrinjskog u povijesti Fenan Salcinovic potjeran je i iz HNK Rijeka radi toga sto je "postio" i "prakticirao" svoju vjeru ,trener Scoria mu objasnio da ne moze riskirati sa njim te da ne moze nastupati za Rijeku dok je u takvom stanju!
Znaci nije bilo do nas!
Znaci nije bilo do nas!
Na dresovima ispisana imena 
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Ja ipak mislim da su prezimenaanonym0us je napisao/la:Na dresovima ispisana imena
Razlika izmedju NK Siroki Brijeg i Zrinjskog je kao nebo i zemlja u svakom smislu od organizacijskog, kadrovskih rjesenja, financijskih uvjeta i uvjeta za treniranje!skinjzri je napisao/la:loša igra obe ekipe 0:0 ... penal za zrinjski u 95' minuti nad peharom napravljen . hladnokrvni egzekutor Marin AničićSkaut1 je napisao/la:Tesko prika tesko. Ne vidim nacina da dobijete.bezze je napisao/la:Siroki se mora pobjediti.
Derbi opravdao ocekivanja,Zrinjski taman za gol bolji,Siroki sa par prilika i poluprika ,veoma opasni sa boka bili,Zrinjski borbeniji,akcija iz 75 min. kada Arezina pogadja stativu je jedna od najboljih akcija od kada gledam Zrinjskog,svaka cast momcima,posebno bi izdvojio zadnju liniju sa Anicicem i Radeljicem te vezni red Vucina,Milicevic i Arezina!
Igrac utakmice po meni Arezina,odigrao fenomenalno,nisam znao da je sposoban onako vrhunski odigrati!
Igrac utakmice po meni Arezina,odigrao fenomenalno,nisam znao da je sposoban onako vrhunski odigrati!
Derbi kao nekada!silenT je napisao/la:
- benfica1923
- Kontakt:
E MOJI KRITICARI......PRORADIO LAZO I PLEMICI I UPRAVA,IDE NABOLJE......SAMO JAKO......
http://www.hskzrinjski.info/fotovideo-h ... brijeg-10/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sanse Zrinjskog i golovi,Bilobrk u par navrata pokazao da je jedan od najboljih vratara u BiH,ipak je stativu pogodio Muminovic a ne Arezina!
Sanse Zrinjskog i golovi,Bilobrk u par navrata pokazao da je jedan od najboljih vratara u BiH,ipak je stativu pogodio Muminovic a ne Arezina!
Na moju veliku žalost nisam stigao na tekmu ali koliko sam mogao saznati i pročitati dobra tekma ,što je najvažnije vratila se raja na tribine i pobjeda od 1-0 ali po izvješćima dosta sigurna.Onako kako sam i očekivao i pisao.Šteta one akcije sa dvije pete i pogođenom stativom
!!!
Za početak vrlo dobro a sada idemo dalje i slijedeće kolo se mora donijeti barem bod sa strane.Je li ono Travnik slijedeći? Uhh, gadno gostovanje a još im Željo prošlo kolo uzeo bod.Bit će teško ali možemo mi to a i tradicionalno igramo dobro i uzimamo bodove gore.
Igraj Zrinjski volim te.....
Za početak vrlo dobro a sada idemo dalje i slijedeće kolo se mora donijeti barem bod sa strane.Je li ono Travnik slijedeći? Uhh, gadno gostovanje a još im Željo prošlo kolo uzeo bod.Bit će teško ali možemo mi to a i tradicionalno igramo dobro i uzimamo bodove gore.
Igraj Zrinjski volim te.....
Strasni zrinjski smo danas vidili, nadam se da ce tako i nastaviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.