" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
I ja te pratim, Rizo.Henderson je napisao/la:Nećeš se pokajati.MarcusLFC je napisao/la:Pratim te.Henderson je napisao/la:https://twitter.com/RizahF
Za njegovu platu...inace glupkoljubci arssenala ovo izmisljajuSe7en je napisao/la:5 mill funti za posudbu
Tako pisu medijineo je napisao/la:Za njegovu platu...inace glupkoljubci arssenala ovo izmisljajuSe7en je napisao/la:5 mill funti za posudbuTesko im prebroditi gubitak glavnih igraca sada i ne dolazak Sahina
Ne. Njegov debi ce biti protiv Heartsa u cetvrtakIbischa je napisao/la:Moze li Sahin igrati sutra?
kad bi se vjerovalo sta sve mediji pisu gdje bi kraj bioSe7en je napisao/la:Tako pisu medijineo je napisao/la:Za njegovu platu...inace glupkoljubci arssenala ovo izmisljajuSe7en je napisao/la:5 mill funti za posudbuTesko im prebroditi gubitak glavnih igraca sada i ne dolazak Sahina
dok platu u realu je imao nesto manju od 2.5 mill eura i pod ugovorom do 2016 0 17te.
Sahin je dosao u Liverpul zahvaljuci Mourinhu
Sve ne..ali ovo je realnost, sto nekima ne godi otom potomkad bi se vjerovalo sta sve mediji pisu gdje bi kraj bio
Nek si se ti nama registrovao za ostalo ćemo mi lahko.Se7en je napisao/la:Sve ne..ali ovo je realnost, sto nekima ne godi otom potomkad bi se vjerovalo sta sve mediji pisu gdje bi kraj bioonda mediji lažu...
NjetHenderson je napisao/la:Nek si se ti nama registrovao za ostalo ćemo mi lahko.Se7en je napisao/la:Sve ne..ali ovo je realnost, sto nekima ne godi otom potomkad bi se vjerovalo sta sve mediji pisu gdje bi kraj bioonda mediji lažu...
![]()
Nick se7en si izabrao zbog podsjećanja na 7 godina bez trofeja Arsenala ili?
Nick se7en si izabrao zbog podsjećanja na 7 godina bez trofeja Arsenala ili?
neo je napisao/la:Za njegovu platu...inace glupkoljubci arssenala ovo izmisljajuSe7en je napisao/la:5 mill funti za posudbuTesko im prebroditi gubitak glavnih igraca sada i ne dolazak Sahina
Sta je smijesno ovdjeDesmond je napisao/la:Znam da nije tema o Unitedu, ali moram reći da mi je smiješna ova postava...![]()
![]()
![]()
![]()
Možda izvuku bod od Fulhama.![]()
http://www.****/utakmica/CCD7WAWl/#postave;1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.