Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Lucio će odsustovati nešto manje od 2 mjeseca i što je najbitnije neće morati ići na operaciju.

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
-
gojzerica
- Kontakt:
Sreća, pročitah negdje na fejsu 7 mjeseci, al ovo je dobro kako je moglo biti.
Samo ne kontam, on izvrne nogu i 2 mjeseca, ja izvnem nogu 4 dana povrijeđen.
Samo ne kontam, on izvrne nogu i 2 mjeseca, ja izvnem nogu 4 dana povrijeđen.
Dobra vijest za Lucia.

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Valjda i sa Giovincom nije ništa opasno, za utakmicu protiv Udinesea gotovo pa sigurno nećemo imati rezervnog napadača, na Quagliarellu ne računam jer je u katastrofalnoj formi.
Doduše, prelazni rok završava u petak navečer što znači da će taj napadač za kojeg planiramo da će doći gotovo pa sigurno biti na klupi u nedjelju.
Najbitnije je da su igrači našeg veznog reda zdravi, oni su ipak motor naše ekipe i od njih sve zavisi.
Doduše, prelazni rok završava u petak navečer što znači da će taj napadač za kojeg planiramo da će doći gotovo pa sigurno biti na klupi u nedjelju.
Najbitnije je da su igrači našeg veznog reda zdravi, oni su ipak motor naše ekipe i od njih sve zavisi.
Željezničar ale!
Ko Lucia šljivi, meni se uopste ne svidja, bojim se da bi imao kiksova kao u pripremnom periodu. Previse bi bilo imati na raspolaganju dva igraca sklonim ucestalim greskama ( Bonucci i Lucio )...
Hrabro srce-Asamoah

Hrabro srce-Asamoah

The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
-
Juvelandia
- Kontakt:
Zvijer. Kakvo pojacanje.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Eh tebe čekam, da čujem kakvo je tvoje mišljenje o sinoćnjoj našoj pobjedi?
Imaš li kakvih informacija od tvojih insajdera o top playeru?
Ja mislim da će Isla biti veće pojačanje od Asamoaha, ali on će tek na proljeće biti u punom formi.
Imaš li kakvih informacija od tvojih insajdera o top playeru?
Ja mislim da će Isla biti veće pojačanje od Asamoaha, ali on će tek na proljeće biti u punom formi.
Željezničar ale!
Asamaoh je zvijer, veliko pojačanje aBd novi Vidal
!
Lucio 2 mjeseca van, neće to biti hendikep samo da Caceres, Chiellini, Bonucci i Barzaglie budu zdravi, pored toga tu je i Marrone, kao i Lichtsteiner i Vidal ako zatreba. E sad je Conteu svanulo, jer Pelusu može doći, jer on igra i stopera
Ako neće dolaziti neko od dvojca Džeko/Llorente neka dođe Borriello, na njega smo bar navikli
. A ovo sa Del Pierom i odugovlačenjem za novi klub mi je sumnjivo, da nije plan ukoliko ne budu mogli dovesti veliko ime da njemu ponude ugovor, jer tim bi kupili navijače, iako bi to za mene bio sramotan potez uprave, da se tako postupa prema legendi
Jel u petak zdrijeb za grupe LP

Lucio 2 mjeseca van, neće to biti hendikep samo da Caceres, Chiellini, Bonucci i Barzaglie budu zdravi, pored toga tu je i Marrone, kao i Lichtsteiner i Vidal ako zatreba. E sad je Conteu svanulo, jer Pelusu može doći, jer on igra i stopera
Ako neće dolaziti neko od dvojca Džeko/Llorente neka dođe Borriello, na njega smo bar navikli
Jel u petak zdrijeb za grupe LP
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
U četvrtak 18:00. 
Željezničar ale!
Odlično da mogu gledati, jer većinom bude petkom za vrijeme Džume
. Evo sam sam vidio ima prijenos na Areni 1 
juventus 0244 je napisao/la: Barzaglie
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Ništa me ne bi iznenadilo ako bi objavili da Alex dolazi odraditi još jednu sezonu...
Agnelli ima nekad čudne metode rada...
Džeko opet klupa... možda baš on sleti u petak...
Dobro je za Lucia ''samo'' dva mjeseca... mada opet ima to ko pokrpiti.
Bitno je da se Chiellini vrati vjerovatno bi to protiv Udinesea trebalo biti ovako :
Buffon
Licht Barzagli Bonucci Chiellini
Vidal Pirlo Marchisio Asamoah
Matri Vučinić
S tim da bi Licht trebao biti dosta ofanzivan a Vidal biti korektor na sredini... isto tako Asamoah i Marchisio bi pomagali Pirlu sa dosta izlazaka naprijed Giorgionea.. naravno ako bude fit...
Agnelli ima nekad čudne metode rada...
Džeko opet klupa... možda baš on sleti u petak...
Dobro je za Lucia ''samo'' dva mjeseca... mada opet ima to ko pokrpiti.
Bitno je da se Chiellini vrati vjerovatno bi to protiv Udinesea trebalo biti ovako :
Buffon
Licht Barzagli Bonucci Chiellini
Vidal Pirlo Marchisio Asamoah
Matri Vučinić
S tim da bi Licht trebao biti dosta ofanzivan a Vidal biti korektor na sredini... isto tako Asamoah i Marchisio bi pomagali Pirlu sa dosta izlazaka naprijed Giorgionea.. naravno ako bude fit...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ništa od toga, Tigre.
I protiv Udinesea igramo u 3-5-2 foramciji, Udinese i Parma igraju na kontre zato ćemo i igrati 3-5-2 formaciju jer sa 3 igrača nazad s lakoćom neutrališemo protivničku kontru.
Za razliku od sinoćnje utakmice očekujem dvije izmjene, Chiellini umjesto Bonuccija i Matri umjesto Giovinca. Sve ostalo ostaje isto.
I protiv Udinesea igramo u 3-5-2 foramciji, Udinese i Parma igraju na kontre zato ćemo i igrati 3-5-2 formaciju jer sa 3 igrača nazad s lakoćom neutrališemo protivničku kontru.
Za razliku od sinoćnje utakmice očekujem dvije izmjene, Chiellini umjesto Bonuccija i Matri umjesto Giovinca. Sve ostalo ostaje isto.
Željezničar ale!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Nastavlja se niz bez poraza....Prejaki smo
..
Nadati se da ce Chiellini moci zaigrati protiv Udinesa, jer ce nam trebati.
ASAMOAH je BETON!!!!!!
Nadati se da ce Chiellini moci zaigrati protiv Udinesa, jer ce nam trebati.
ASAMOAH je BETON!!!!!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nadam se da mu nije Alex taj dzoker u rukavu da smiri navijace, prvo sto bi to bilo neposteno prema svima nama, drugo bilo bi neposteno prema Alexu iskoristavati ga na taj nacin, trece ne bi doprinijelo povecanju kvaliteta ekipe, jer koliko god mi voljeli Alexa ne moze nam on trenutno bit pojacanje i to za LP...
Marota ima jos par dana da uradi nesto u ovom prelaznom roku, inace nece dobiti prolaznu ocjenu jer opet nismo rijesili goruca pitanja lijevog beka i bombardera..cijeli prelazni rok se potencira sta trazimo cak su se i neke pare spremile i on nije bio u stanju dovesti odgovarajuce igrace...ukoliko zadnji dan prelaznog roka odluci da potpise Pelusa i Borijela ili Alexa samo da smiri navijace bolje da i to ne radi jer bi bilo cisto bacanje para...od Pelusa ce jedino koristi imati Listajner jer njegovi centarsutevi zavrse na suprotnoj strani, ako i njega ne prebaci, dok svi znamo koliko (ne)moze Borijelo...jos plus kad na to dodas da se opet nije rijesio dobrog dijela otpada sa platnog spiska, trebaju mu do kraja prelaznog roka jedan ili dva prava pogotka ili ce ovo biti daleko od prolazne ocjene.
Marota ima jos par dana da uradi nesto u ovom prelaznom roku, inace nece dobiti prolaznu ocjenu jer opet nismo rijesili goruca pitanja lijevog beka i bombardera..cijeli prelazni rok se potencira sta trazimo cak su se i neke pare spremile i on nije bio u stanju dovesti odgovarajuce igrace...ukoliko zadnji dan prelaznog roka odluci da potpise Pelusa i Borijela ili Alexa samo da smiri navijace bolje da i to ne radi jer bi bilo cisto bacanje para...od Pelusa ce jedino koristi imati Listajner jer njegovi centarsutevi zavrse na suprotnoj strani, ako i njega ne prebaci, dok svi znamo koliko (ne)moze Borijelo...jos plus kad na to dodas da se opet nije rijesio dobrog dijela otpada sa platnog spiska, trebaju mu do kraja prelaznog roka jedan ili dva prava pogotka ili ce ovo biti daleko od prolazne ocjene.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Kako Alex ne moze biti pojacanje kad svojim potezom moze da rijesi tekmu. Ima on godina i dosta je sporiji ali zato je zadnjih 20 min. njegovo vrijeme ako je spreman na to i neke slabije tekme. Ako to ipak urade to bi bilo bezobrazno prema svima al' ja bih ga opet volio gledati u dresu Juventusa.
Zadnja izmjena: 10DelPiero, dana/u 26 avg 2012, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Alessandro Del Piero !
Bufon dao interviju za SKY maloprije kaze sinoc nam je u prvom poluvremenu nedostajao tempo na koji smo inace navikli al smo to malo podigli u drugom dijelu i pobijedili Parmu.Lijep je osjecaj igrati opet LP nakon 3 godine mi smo svijesni nasih kvaliteta u evropi postoje 2-3 ekipe jace od nas a sa ostalima smo ravnopravni i nadamo se dobro nastupu u LP.Sto se tice Contea cekamo poslijednji stupanj presude al unatoc tome Conte je tu sa svojim pobjednickim mentalitetom od kad je prvi put usao u svlacionicu njegove rijeci i savjeti su nas okrenuli naopako u pozitivnom smislu promijenile su nas sportski zivot, nakon dugo vremena nisam cuo takve govore Conte me podsjeca na Capella,Conteovi govori nikad nisu dosadni i njegova zelja da razbije protivnika je bez premca
STO SE TICE UGOVORA NEMA PROBLEMA RAZGOVARAO SAM SA PREDSJEDNIKOM AGNELLI I REKAO SAM MU DA SAD POSTOJE VAZNIJE STVARI ZA JUVENTUS OD MOG UGOVORA
GRANDE GIGI KAKV JE COVJEK GIGI
FORZAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

GRANDE GIGI KAKV JE COVJEK GIGI
FORZAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
-
gojzerica
- Kontakt:
Ja koliko se sjećam nama treba klasični napadač, a Alex to nije.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Nema veze za Alexa uvijek ima mjestagojzerica je napisao/la:Ja koliko se sjećam nama treba klasični napadač, a Alex to nije.
Alessandro Del Piero !
-
gojzerica
- Kontakt:
Nema smisla ga vraćati sad, nakon što nismo produžili ugovor sa njim. Treba imati bar malo poštovanja prema legendi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.