U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Treba tu nac mjesta za Pehara.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Gledao sam raspored drugoplasiranih i ovo mi je ispalo (nadam se da je ispravno)
bod g/r # utakmica preostalo
Turska 15 +6 0
Armenija 14 +6 1
Rusija 13 +9 (Poljska, Moldova)
Svicarska 13 +8 (Spanija, Estonija)
Norveska 13 +5 (Belgija, Engleska)
Danska 12 +8 (Srbija, Sjeverna Irska)
Slovenija 11 +2 1
Rumunija 11 +1 1
Skotska 10 +5 (Luksemburg, Austrija)
BiH 10 +4 2
Po ovome cak i ako pobjedimo Grcku i Njemacku trebace nam sretan splet okolnosti u ostalim grupama da prodjemo u baraz. Rekao bih da su nam sanse mozda 20%
Turska 15 +6 0
Armenija 14 +6 1
Slovenija 11 +2 1
Rumunija 11 +1 1
BiH 10 +4 2
Po ovome cak i ako pobjedimo Grcku i Njemacku trebace nam sretan splet okolnosti u ostalim grupama da prodjemo u baraz. Rekao bih da su nam sanse mozda 20%
pa imamo li boljeg golmana od ovog anti-talenta bukvica ?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ma nisi druze upravuDado je napisao/la:Gledao sam raspored drugoplasiranih i ovo mi je ispalo (nadam se da je ispravno)
Turska 15 +6 0
Armenija 14 +6 1
Slovenija 11 +2 1
Rumunija 11 +1 1
BiH 10 +4 2
(nekad u junu sam tvrdio otprilike isto sto i ti, ali me vecina popljuva i rece mi da nemam pojma o kombinatorici
Ovo se samo kod nas moze desit
, pa pozvat onog maloumnog majmuna poslije svega 
- bosnacazin
- Kontakt:
bojim se da si @dado ti upravu ,ovi na sportspot.ba kazu u danasnjem clanku:"BiH ima velike izglede za osvajanje drugog mjesta u grupi i plasmana u baraž, a u naredna dva meča bit će joj dovoljan bod. ", a na jednom drugom portalu rekose da su nam potrebne obje pobjede kako bi i teoretski bili u baražu.Sad kome vjerovatiamho je napisao/la:ma nisi druze upravuDado je napisao/la:Gledao sam raspored drugoplasiranih i ovo mi je ispalo (nadam se da je ispravno)
Turska 15 +6 0
Armenija 14 +6 1
Slovenija 11 +2 1
Rumunija 11 +1 1
BiH 10 +4 2
Po ovome cak i ako pobjedimo Grcku i Njemacku trebace nam sretan splet okolnosti u ostalim grupama da prodjemo u baraz. Rekao bih da su nam sanse mozda 20%susic je rek'o da imamo velike sanse i ja se toga drzim... gdje ces vjerovat' vlastitim ocima, kad papae kaze drugacije...
(nekad u junu sam tvrdio otprilike isto sto i ti, ali me vecina popljuva i rece mi da nemam pojma o kombinatorici)
naravno da je upravu... sarkazam s moje strane nije haman bio dovoljno jasan... samo s dvije pobjede u slucaju povoljnog raspleta u vecini ostalih grupa, mi mozemo u baraz... a povoljan rasplet znaci da vecina ovih drugoplasiranih mora izgubit svoje utakmice do kraja da bi mi bili medju 4 najbolja drugoplasirana...bosnacazin je napisao/la:bojim se da si @dado ti upravu ,ovi na sportspot.ba kazu u danasnjem clanku:"BiH ima velike izglede za osvajanje drugog mjesta u grupi i plasmana u baraž, a u naredna dva meča bit će joj dovoljan bod. ", a na jednom drugom portalu rekose da su nam potrebne obje pobjede kako bi i teoretski bili u baražu.Sad kome vjerovatiamho je napisao/la:ma nisi druze upravuDado je napisao/la:Gledao sam raspored drugoplasiranih i ovo mi je ispalo (nadam se da je ispravno)
Turska 15 +6 0
Armenija 14 +6 1
Slovenija 11 +2 1
Rumunija 11 +1 1
BiH 10 +4 2
Po ovome cak i ako pobjedimo Grcku i Njemacku trebace nam sretan splet okolnosti u ostalim grupama da prodjemo u baraz. Rekao bih da su nam sanse mozda 20%susic je rek'o da imamo velike sanse i ja se toga drzim... gdje ces vjerovat' vlastitim ocima, kad papae kaze drugacije...
(nekad u junu sam tvrdio otprilike isto sto i ti, ali me vecina popljuva i rece mi da nemam pojma o kombinatorici)
1. Turska U21 8 5 0 3 13:7 15
2. Armenija U21 7 4 2 1 11:5 14
3. Rusija U21 6 4 1 1 11:2 13
4. Švicarska U21 6 4 1 1 12:4 13
5. Norveška U21 6 4 1 1 10:5 13
6. Danska U21 6 3 3 0 15:7 12
7. Slovenija U21 7 3 2 2 7:5 11
8. Rumunjska U21 7 3 2 2 7:6 11
9. Škotska U21 6 2 4 0 11:6 10
10. Bosna i Hercegovina U21 6 3 1 2 11:7 10
Evo tablice, šanse su nam minimalne, al uz obje pobjede ( Grčka, Njemačka ) što nije nimalo jednostavno, i doseže prema SF -u, i ako se poklope neki rezultati, možemo dalje. Ali ponavljam, šanse su minimalne.
2. Armenija U21 7 4 2 1 11:5 14
3. Rusija U21 6 4 1 1 11:2 13
4. Švicarska U21 6 4 1 1 12:4 13
5. Norveška U21 6 4 1 1 10:5 13
6. Danska U21 6 3 3 0 15:7 12
7. Slovenija U21 7 3 2 2 7:5 11
8. Rumunjska U21 7 3 2 2 7:6 11
9. Škotska U21 6 2 4 0 11:6 10
10. Bosna i Hercegovina U21 6 3 1 2 11:7 10
Evo tablice, šanse su nam minimalne, al uz obje pobjede ( Grčka, Njemačka ) što nije nimalo jednostavno, i doseže prema SF -u, i ako se poklope neki rezultati, možemo dalje. Ali ponavljam, šanse su minimalne.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sve ce se znati poslije ove prve tekme.Dado je napisao/la:Gledao sam raspored drugoplasiranih i ovo mi je ispalo (nadam se da je ispravno)
Turska 15 +6 0
Armenija 14 +6 1
Slovenija 11 +2 1
Rumunija 11 +1 1
BiH 10 +4 2
Mi mozemo imati 16 bodova maksimum. Npr. Sloveni i da pobjede ovu zadnju mogu imati samo 14 bodova.
Armenija moze imati 17, ali oni igraju protiv CG u gostima, mislim da ce im biti tesko a to im je zadnja tekma.
Grupa 4, Srbija treba uzeti Dansku u gostima da budu prvi u grupi, ako ne onda su drugi sa 17 bodova, ako Srbija uzme Dansku onda su Danci drugi sa maks 15 bodova.
Uglavnom, mi ako ne uzmemo Grcku Stevanovic treba da predje u A repku sto je sigurno.
Familiju citavu posaljem na neku stvar Vladi Jagodicu , zbog pozivanja Mile Pehara u reprezentaciju.
Hvala , cao
Hvala , cao
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Zar neko misli da će Pehar upisati minute za reprezentaciju u ovako važnim mečevima ? Velika greška je što je uopšte dobio poziv, ali sumnjam da će biti i na klupi.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ljudi polahko...Ovo je mega spisak sa kojeg ce otpasti do utakmice 30% igraca...bagrcavi je napisao/la:Zar neko misli da će Pehar upisati minute za reprezentaciju u ovako važnim mečevima ? Velika greška je što je uopšte dobio poziv, ali sumnjam da će biti i na klupi.
Siguran sam da ce taj podapinjac otpasti osim ako nesto izvanredno ne pokaze pa da ostane medju kandidatima za tekme...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
A nemate ništa protiv Markića koji je izjavio da drži ruku na jajima kad se intonira himna?
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Bravo Vlado, odličan potez. Pravi primjer ostalim kako se trebaju ponašat' ...
**** te on a ti njega.
**** te on a ti njega.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
velika greska Jagodica
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Evo sad i ja vidjeh šta je Vlado rekao pa sada porekao.
Mislim da je ovo velika Vladina greška, njegova prva greška, do sada je mislim radio pošteno, dobro, ambiciozno, imao rezultate.
Kada je već to izjavio, nije ga trebao sada zvati, ne radi so o Ronaldu. Inače, da ovo nije izjavio prije, meni bi bilo poptuno normalno da ga je pozvao, naravno ako to igrama zaslužuje.
Dečko mlad, ponjela ga atmosfera, napravio grešku, odradio kaznu. Svi smo mi pravili greške kao djeca i kao mladi, svako zaslužuje novu šansu, zbog jedne gluposti ne treba cijeli život da se promjeni.
Mislim da je ovo velika Vladina greška, njegova prva greška, do sada je mislim radio pošteno, dobro, ambiciozno, imao rezultate.
Kada je već to izjavio, nije ga trebao sada zvati, ne radi so o Ronaldu. Inače, da ovo nije izjavio prije, meni bi bilo poptuno normalno da ga je pozvao, naravno ako to igrama zaslužuje.
Dečko mlad, ponjela ga atmosfera, napravio grešku, odradio kaznu. Svi smo mi pravili greške kao djeca i kao mladi, svako zaslužuje novu šansu, zbog jedne gluposti ne treba cijeli život da se promjeni.
slazem se, napravio glupost, odradio kaznu i idemo dalje.Batko je napisao/la:Evo sad i ja vidjeh šta je Vlado rekao pa sada porekao.
Sent from my Commodore 64
- bistrikboy
- Kontakt:
Decko vam je valjao,ne morate vise u mrsko Sarajevo dolaziti a ti tako...scudetto je napisao/la:pa imamo li boljeg golmana od ovog anti-talenta bukvica ?
[youtube][/youtube]
Inace spisak je sasvim ok.Nije mu ovo trebalo sa Peharom,ali sta se moze.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Bukvic mi je komsija ali moram priznati da je on zalutao u golmanske vode...scudetto je napisao/la:pa imamo li boljeg golmana od ovog anti-talenta bukvica ?
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Nisam u toku kad je to izjavio, i ima li kakva dokumentacija?limenka je napisao/la:A nemate ništa protiv Markića koji je izjavio da drži ruku na jajima kad se intonira himna?
Trenutno korisnika/ca: 231983, General505, Majestic-12 [Bot] i 25 gostiju.