Samuel Longo stigao u Barcelonu,gdje će karijeru na posudbi nastaviti u Espanyolu.
Hajd pa da nam se vratis kao COU
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Ma to su gluposti !Mister No je napisao/la:Gazzetta je objavila da ne samo da nećemo dobiti nikakvu odštetu za Cesara, nego ćemo vjerovato još platiti 3 miliona eura Juliu za raskid ugovora![]()
.
Kakav posao u pm......

1:15, 1:16, 1:17 <3 najjaci ...Mister No je napisao/la:JC je potpisao za QPR za 2.5 mil. eura po sezoni.
Hvala legendo za sve odbrane tokom zadnjih 6 sezona.....
QPR ima u meni velikog simpatizera zbog Julionea...
[youtube][/youtube]
9m je još trebao dobiti za te dvije godine,znači po ovome smo 6m uštedili.Yuto je napisao/la:Nisu gluposti. Julione ima jos 2 godine ugovora sa preko 4 miliona eura godisnje. Od Intera ce umjesto 8+ kroz 2 godine dobiti 3 i napustit ce klub.
Ne racuna se vise na njega, a niti jedan zainteresovani klub nije htio da ga kupi. Otisao bi ili ovako ili bi raskinuo ugovor.
Nepravda prema legendi, al pos'o jbg...
svaka cast u potpunosti se slazem,citao sam njegovu izjavu,kaze ako bi pristao na smanjenje ugovora ispao bi licemjer,to igraci ne radefarisija je napisao/la:i meni je JC drag, ali mi je drazi inter od svih njih ponaosob. sto nije prepolovio ugovor pa bi mi bio jos drazi. proslu sezonu su ga trpali ko ni jednog golmana u serie a. dosta njih nije htjela smanjenje ugovora, nije to smanjenje sa 800 km na 400 km. ovdje se radi o milionima, nebi mu bila dovoljna 2 miliona, da zaplaces. inter ga je proslavio i njega i jos mnoge. jos jednom kazem perfektni potezi uprave, ma sve i mrva po mom ukusu. jedni odlaze drugi dolaze, inter i navijaci su uvijek tu. GRANDE NEW INTER!!!
Pereira se jos mora dokazati! po meni je najbolja kupovina bila Guarin jer taj je igrac klasa.Jassa_asa je napisao/la:Slazem se da je Inter na prvom mjestu,ali ljudi Cesar je bio golman generacije koja nam je donijela treci naslov Lige Prvaka u historiji,te sezone je uz Maicona,Milita i Sneijdera bio ujedno i najbolji igrac Intera,zar mu se nije moglo zahvaliti sa ta 2 miliona viska? Zar je tolika recesija kod Moratija?Ako jeste,onda je opravdano,jer vidim poceli smo i kupovati taktikom Milana jedina dva vanserijska igraca koja smo kupili ovog ljeta su Cassano(koji je vec malo star) i Perreira(najbolje pojacanje u zadnje dvije godine),ostalo su sve prosjecni(Gargano,Silvestre) ili ispodprosjecni igraci(Mudingayi)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.