FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Avanes
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Avanes » 31 avg 2012, 11:34

Sto onda u ovom clanku iz Avaza, sto je covjek zalijepio par postova iznad, pise da je utakmica u nedjelju u 19:30?
To je otprilike to na sta sam ja pokusao da obratim paznju, ali neki rekose da nemam pojma i da sutim.
Ideja za clanske, ako neko cita, da naprave od 20, 50 i 100KM, pa da imas razlicite povlastice sa svakom od tih. Da covjek koji ima malo vise mozda da plati tu clansku isto tako malo vise i da to bude neka kao zlatna clanska sa kojom imas vise pogodnosti. U svemu treba imati sirinu, ako vec razmisljaju napokon o clanskim, daj malo ko Kojasevic malo lijevo malo desno :mrgreen: :mrgreen: nemoj samo pravo, bit ce jedna od 20KM i cao.
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 31 avg 2012, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 31 avg 2012, 11:34

Ferplejko je napisao/la:I na stranici Saveza je promjenjeno, jucer je pisalo nedjelja u 19,30 h, medjutim sada stoji 19,00 h sto mozete i pogledati.
http://www.nfsbih.net/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vjerovatno je pomjereno na zahtjev arenesport kako bi se uklopilo u programsku shemu
vjerovatno posto je tekma na areni u nedelju u 19:00 arenasport 3
Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 31 avg 2012, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 31 avg 2012, 11:38

Tekma je na areni u 19:00
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 31 avg 2012, 11:40

slika
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 31 avg 2012, 11:42

ŽELJEZNIČAR-SLAVIJA Sudija: Stankić Predrag Bijeljina
Sarajevo, 02.09.2012 19:00 A 1: Širko Momir Banja Luka
Delegat: Mandić Mile - Koz.Dubica A 2: Smajić Jasmin Kalesija
Posm.suđenja: Mandić Ranko - Livno 4: Mujić Elvis Banovići izvor nsbih

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 31 avg 2012, 11:43

KB-TM87 je napisao/la:slika
Slika ti je od juče, odi na stranicu saveza i pogledaj novu...

White shoes never lose !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 avg 2012, 11:46

Avanes je napisao/la:Sto onda u ovom clanku iz Avaza, sto je covjek zalijepio par postova iznad, pise da je utakmica u nedjelju u 19:30?
To je otprilike to na sta sam ja pokusao da obratim paznju, ali neki rekose da nemam pojma i da sutim.
Ideja za clanske, ako neko cita, da naprave od 20, 50 i 100KM, pa da imas razlicite povlastice sa svakom od tih. Da covjek koji ima malo vise mozda da plati tu clansku isto tako malo vise i da to bude neka kao zlatna clanska sa kojom imas vise pogodnosti. U svemu treba imati sirinu, ako vec razmisljaju napokon o clanskim, daj malo ko Kojasevic malo lijevo malo desno :mrgreen: :mrgreen: nemoj samo pravo, bit ce jedna od 20KM i cao.
Recimo ko ima clansku da ima 5-15% popusta u Fan Shopu zavisno od clanske koju ima,ili poseban ulaz za raju sa clanskim te godisnjim i polugodisnjim i sl.Ali prevelik je to zalogaj za Bukija legendu Hajducku neka za pocetak naprave bilo kakve clanske.

Ovo sa terminom bas retardirano,poruka iz kluba otprilike glasi "dođite vi oko sedam pa kad pocne pocne".

P.S.

meni je u srijedu iz kluba receno da ce traziti odgod uza tacno 24h,odnosno da ce biti u nedelju u 19 pa je jucer pisalo da je 19.30 tako da ni sam ne znam kad je :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 31 avg 2012, 11:48

KB-TM87 je napisao/la:slika
majstore promijenjen je termin za 19:00 da bi se uklopilo u shemu arensport,napisao Dino Pekić na svom fb profilu !

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 31 avg 2012, 11:48

ipetm je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Toliko se pompe diglo i nahvalilo covjeka, a njega ni na mapi. Jel' to njega ili do naseg marketing maga neznam, ali od Nume ni traga ni glasa.
Da se covjek oglasio po bilo kojem osnovu (rekonstrukcija Grbavice, trovanje igraca, kazne od saveza, poziv navijacima da dodju na utakmicu...itd itd) hajde i nekako, pa da se i lose oglasio i nekako, dok se ne uhoda, ali ni traga ni glasa. Dokaz da se nista ozbiljno nemoze raditi na volonterskoj osnovi i da se nikoga ne treba dizati u zvijezde dok to ne zasluzi. Pojede mi zivce nasa marketing sluzba.
Npr. pitanje, da li mi uopste imamo opciju da mimo godisnje budem i clan kluba, da platim clanarinu nekih 20 ili 50KM, da i na taj nacin pomognem klubu. Necu odgovor da odem u prostorije kluba pa da pitam, hocu da to znam. Hocu da me svaki dan bombarduje necim, da mi je stalno u podsvijesti, a ne ovako mrtvilo mrtvo.
Mislim da je Numa bio na moru

Avanes ne rise matere ti bezveze

Nemas pojma sta Numa radi sve, uskoro ce te biti svi obavjesteni o daljim projektima.

Samo lagano
AMAR AMAR OSIM OSIM

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 31 avg 2012, 12:03

@bubakar - cu ces ce cemo cete ce

Ako ti se ne svidja rasprava nemoj ucestvovati u njoj brate dragi, sto ako ti nesto nije po volji odmah moras napadati i vrijedjati. Mislim da to govori o nekom stepenu kulture i mentalnom sklopu, nebitno.
Ja sam rekao samo da ne treba mijesati kruske i jabuke i da je posao tog momka da o svemu sto se uradi trubi na sva zvona, a ne da se radi u tajnosti da niko nezna. Nisam ni napisao post kako treba nastala je ova situacija sa terminom odigravanja utakmice. Jel ja to moram imati Dinu Pekića na FB pa da znam kad je utakmica, sto kaze Bistrikboy dodjite vi oko 7 hebaji ga. Neki dan trener Dinama rece da je kljuc uspjeha sitematski rad na svim nivoima, nebitno skroz.
Za one ideje sa clanskim evo izadje ideja, super stvar da sa clanskom imas poseban ulaz. Doda neko prijedlog, neko jos jedan i eto odlicne ideje.

@bubakar hajde jos jednom, cu ces ce cemo cete ce
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 31 avg 2012, 12:16

Inače, u nedjelju će se pored ove utakmice skoro u isto vrijeme desiti još dva događaja (Sarajevo - GOŠK, Bosna i Hercegovina - Holandija) u našem glavnom gradu, menadžer Plavih je to prokomentarisao: "Ovo je najveći događaj u nedjelju, jer bit će više publike na Grbavici nego na Koševu i u Skenderiji zajedno". :mrgreen:
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

High

Post Postao/la High » 31 avg 2012, 13:01

Samo je sebe smiješnim napravio tom izjavom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 31 avg 2012, 13:03

High je napisao/la:Samo je sebe smiješnim napravio tom izjavom.
Sto je sebe napravio smijesnim.... pa kad je to cinjenica i istina...... Zeljo je popularniji mnogo vise i od Sarajeva i od kosarkaske repke....
Zna znanje nas BOSS..... Khaj phice :twisted: :twisted:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

High

Post Postao/la High » 31 avg 2012, 13:05

Je l' misliš da će biti na Grbavici više od 10 milja? Jesi li svjestan šta je on rekao ovom izjavom? Na Koševu će najmanje biti 5 milja protiv GOŠK-a, u Skenderiji isto tako 5 milja najmanje. Misliš da će na Grbavici biti 11 hiljada? :shock:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 31 avg 2012, 13:06

Na Koševu 5 milja? U Skenderiji 5 milja?

HAHAHAHA! Kaže Dino Pekić sad da je tekma sutra 100%..

White shoes never lose !

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 31 avg 2012, 13:07

High je napisao/la:Je l' misliš da će biti na Grbavici više od 10 milja? Jesi li svjestan šta je on rekao ovom izjavom? Na Koševu će najmanje biti 5 milja protiv GOŠK-a, u Skenderiji isto tako 5 milja najmanje. Misliš da će na Grbavici biti 11 hiljada? :shock:
Pa ko kaze da ce na Kosevo biti 5 hiljada, biti ce manje... A na utakmicu repke zbog naseg mentaliteta nece doci ni 2-3000 zbog poraza protiv Latvije.......
Na Grbavici ce biti zbog odlicnog termina jedno 7-8000.... Mozda i vise.... al' i ova cifra je sasvim zadovoljavajuca...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 31 avg 2012, 13:08

Izgleda fakat da je tekma sutra u 19:00...

White shoes never lose !

High

Post Postao/la High » 31 avg 2012, 13:10

@ ipetm

A i ja budala. Šta ću drugo očekivati (od pojedinaca) što se replike na post tiče nego ovo ''HAHAHAHA, ma daj, šta ti znaš, pričaš gluposti.'' Otom potom.

@ Hypnose

Zašto bi bilo samo 5 hiljada na Koševu? Protiv Gradine je bilo toliko, a ova pobjeda na Otoci će sigurno namamiti više publike nego jedna Gradina. A i tim nema poraz, sve ide kako treba. Gore od Gradine ne može, može samo bolje, mnogo bolje. Što se košarke tiče, sve i da bude 4 hiljade, to je dobro. Ali, eto. Ostaje da vidimo kakve će cifre biti. Ako bude ovako kako Osim kaže, ja pružam ruku na njegovom predviđanju.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 31 avg 2012, 13:12

Iako je najavljeno da će se utakmica odigrati u nedjelju, ista će se zbog sigurnosnih razloga odigrati u subotu sa početkom u 19 sati

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 31 avg 2012, 13:12

Evo potvrde da je sutra u 19 utakmica
http://fkzeljeznicar.ba/odrzana-press-k ... -novinare/" onclick="window.open(this.href);return false;

@High nisam tebi pisao HAHAHAHAH! nego to što nas zajebavaju sa terminom

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.