u kojoj si se kategoriji od ponudjene tri prepoznaoLarryDavid je napisao/la:Begovicgiannini je napisao/la:hajmo sad djeco, seraci i pljuvaci, sta veceras nije valjalo
Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Cestitke Safetu i momcima..Sigurna pobjeda u dobroj predstavi nase repke..Desilo se ono sto nikako nismo zeljeli a to je da Latvijci povedu,ali smo def pokazali da smo sazreli kao repka,nastavili da dominiramo i preokrenili u kratkom periodu..Nakon toga mirno utakmicu priveli kraju uz dodatna dva gola..Sad o igracima koju rijec..
Begovic-dobro odradio posao..Skinuo jedan zicer u 2 pol.. 7.5
Mujdza-standardno dobar i u ofanazivi i u defanzivi.. 7.5
Vranjes-snosi najveci dio krivice za primljeni gol sa Lulicem..Stajao je ko ukopan umjesto da pokrije igraca..Ne moze on igrati na stoperu po meni.. 7
Spahic-sta reci..Ustati pa spomenuti njegovo ime..Da mu Bog podari dobro zdravlje do kraja kvalifikacija..Nasa odbrana prakticno.. 8
Lulic-igrao malo za neki konkretan komentar..Nadam se da nije nista ozbiljno sa povredom.. -
Salihovic-ne sjecam se kad je Sejo podbacio..I veceras odlican.. 8
Vrsajevic-dodavao je tacne pasove..Jedino to mogu napisati za njega..Puno srece u nastavku karijere ali se nadam da vise nece dobijati pozive..Limitiran igrac koji nije kvalitet za A tima.. 7
Zahirovic-trka,trka i samo trka..Veceras presjekao neke napade..Pravi def vezni.. 7.5
Pjanic-maestralan..nije ni cudo sto ga ganjaju Barsa i Real..Nas play definitivno..Bravo Mire!! 8.5
Misimovic-dobar Miske..Zabio dva gola sto je najvaznije,ored toga jos nekoliko dobrih pasova 8
Ibisevic-veceras nekao rezervisan..Fulio jednu "mrtvu" sansu..Korektna tekma Vede 7.5
Dzeko-iako je fulio ono sto se teze fula nego daje u 1 pol,iako je fulio i u 2 pol dobru sansu,po meni igrac utakmice..Izborio penal,asistirao Pjanicu i na kraju majstorija..Bravo Dzeko! 9
Medunjani odigrao minimalno za neki komentar..
Elem,zabiljezili smo dvije sigurne,ubjedljive pobjede koje smo i ocekivali..Istakli jasno kandidaturu za 1 mjesto u grupi..Ne treba nikako padati u euforiju,ipak su ovo dvije najslabije repeke u nasoj grupi,ali svejedno daje veliku nadu i optimizam da mozemo na SP..
Po meni,nismo nasli rjesenje za mjesto 2 stopera uz Spahu a o lijevom beku da ne govorim..Ni Sunjic a ni Vranjes ne mogu odgovoriti adekvatno na taj zadatak..Nadam se da ce Pape vidjeti i druge solucije do naredne utakmice..
Eto toliko..
Vranjes-snosi najveci dio krivice za primljeni gol sa Lulicem..Stajao je ko ukopan umjesto da pokrije igraca..Ne moze on igrati na stoperu po meni.. 7
Spahic-sta reci..Ustati pa spomenuti njegovo ime..Da mu Bog podari dobro zdravlje do kraja kvalifikacija..Nasa odbrana prakticno.. 8
Lulic-igrao malo za neki konkretan komentar..Nadam se da nije nista ozbiljno sa povredom.. -
Vrsajevic-dodavao je tacne pasove..Jedino to mogu napisati za njega..Puno srece u nastavku karijere ali se nadam da vise nece dobijati pozive..Limitiran igrac koji nije kvalitet za A tima.. 7
Zahirovic-trka,trka i samo trka..Veceras presjekao neke napade..Pravi def vezni.. 7.5
Pjanic-maestralan..nije ni cudo sto ga ganjaju Barsa i Real..Nas play definitivno..Bravo Mire!! 8.5
Misimovic-dobar Miske..Zabio dva gola sto je najvaznije,ored toga jos nekoliko dobrih pasova 8
Ibisevic-veceras nekao rezervisan..Fulio jednu "mrtvu" sansu..Korektna tekma Vede 7.5
Dzeko-iako je fulio ono sto se teze fula nego daje u 1 pol,iako je fulio i u 2 pol dobru sansu,po meni igrac utakmice..Izborio penal,asistirao Pjanicu i na kraju majstorija..Bravo Dzeko! 9
Elem,zabiljezili smo dvije sigurne,ubjedljive pobjede koje smo i ocekivali..Istakli jasno kandidaturu za 1 mjesto u grupi..Ne treba nikako padati u euforiju,ipak su ovo dvije najslabije repeke u nasoj grupi,ali svejedno daje veliku nadu i optimizam da mozemo na SP..
Po meni,nismo nasli rjesenje za mjesto 2 stopera uz Spahu a o lijevom beku da ne govorim..Ni Sunjic a ni Vranjes ne mogu odgovoriti adekvatno na taj zadatak..Nadam se da ce Pape vidjeti i druge solucije do naredne utakmice..
Eto toliko..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 11 sep 2012, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Skok nam je bio slab samo ostalo je sve super... 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Nije realno traziti pobjedu u Grckoj, rijetko koja reprezentacija to moze, kao Spanija ili Njemacka, ali definitivno ne BiH.
Remi u Grckoj i pobjeda protiv Litvanije kuci, to je odlicno, bojim se ako budemo previse trazili u Grckoj da mozemo dobro fasovati.
Remi u Grckoj i pobjeda protiv Litvanije kuci, to je odlicno, bojim se ako budemo previse trazili u Grckoj da mozemo dobro fasovati.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Sve je super i zaista ovo prekrasno izgleda.Dvije pobjede i gol razlika 12:2
.Malo me Pape zabrinuo izjavom da je Vrsajevic bio maestralan,a meni lik totalno neprimjetan.Nadam se da ce Stevanovic u igru umjesto njega i bila bi najbolja opcija u Grckoj igrati sa Stevom od pocetka,a Vedo na klupu jer mislim da cemo igrati 4-5-1 ili nesto slicno tome.
Mora se priznati da imamo vrlo kvalitetnu ekipu,a uz jos dva do tri pojacanja bi imali i potrebnu sirinu za mnogo vece rezultate.Po meni potreban nam je taj treci napadac,jer veceras Vedu nije islo,a nije Pape imao alternativu na klupi.Treba bi poci razmisljati o Milanu Djuricu,Erminu Zecu ili Nemanji Bilbiji.Vecerasnja utakmica je pokazala da je Vranjes sjajan i za razliku od brata da zna izbaciti loptu škaricama iz odbrane
Bez sale,ali momak je zaista dobar igrac.
Mora se priznati da imamo vrlo kvalitetnu ekipu,a uz jos dva do tri pojacanja bi imali i potrebnu sirinu za mnogo vece rezultate.Po meni potreban nam je taj treci napadac,jer veceras Vedu nije islo,a nije Pape imao alternativu na klupi.Treba bi poci razmisljati o Milanu Djuricu,Erminu Zecu ili Nemanji Bilbiji.Vecerasnja utakmica je pokazala da je Vranjes sjajan i za razliku od brata da zna izbaciti loptu škaricama iz odbrane
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Džeko nikako ne može bit igrač utakmice, al nikako. Jednostavno to nije. Misimović il Pjanić !
I vidim ušutili se oni stručnjaci od danas
Vođa zna.
Ma nije Vranjes bio los, imao je i par dobri intervencija, ali da je za prvih 11- nije.Rios je napisao/la:Cestitke Safetu i momcima..Sigurna pobjeda u dobroj predstavi nase repke..Desilo se ono sto nikako nismo zeljeli a to je da Latvijci povedu,ali smo def pokazali da smo sazreli kao repka,nastavili da dominiramo i preokrenili u kratkom periodu..Nakon toga mirno utakmicu priveli kraju uz dodatna dva gola..Sad o igracima koju rijec..
Eto toliko..
Vedo, nista posebno vala.
Ostalo se slazem
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Necemo se tamo branit, nemamo cim
. Sto rece Dzeko idemo se nadigravat. Bezveze bi bilo recimo ostavit na klupu jednog spica te recimo Misketa/Pjanica. Isto vako samo Lulic na beka a Sejo u sredinu. Nesto kao 4-3-1-2 
a to mu je brat....ja mislio onaj od mexica reko vidi ga što dobro izbija škaricama reko čojk vježbo a ono mu buraz xDAdi_Zepce je napisao/la:Sve je super i zaista ovo prekrasno izgleda.Dvije pobjede i gol razlika 12:2.Malo me Pape zabrinuo izjavom da je Vrsajevic bio maestralan,a meni lik totalno neprimjetan.Nadam se da ce Stevanovic u igru umjesto njega i bila bi najbolja opcija u Grckoj igrati sa Stevom od pocetka,a Vedo na klupu jer mislim da cemo igrati 4-5-1 ili nesto slicno tome.
Mora se priznati da imamo vrlo kvalitetnu ekipu,a uz jos dva do tri pojacanja bi imali i potrebnu sirinu za mnogo vece rezultate.Po meni potreban nam je taj treci napadac,jer veceras Vedu nije islo,a nije Pape imao alternativu na klupi.Treba bi poci razmisljati o Milanu Djuricu,Erminu Zecu ili Nemanji Bilbiji.Vecerasnja utakmica je pokazala da je Vranjes sjajan i za razliku od brata da zna izbaciti loptu škaricama iz odbraneBez sale,ali momak je zaista dobar igrac.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
samo skok popraviti,prekide slabo branimo,a Grci su u prekidima hmhm...sve ostalo maestralno
SLOBODA NAVIJAČIMA
Zmajevi ne igraju, zmajevi UBIJAJU!!!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Penal na njemu,asistencija za 2.gol i 4. gol njegov...Ne,nikako ne moze biti igrac utakmice!!nedim1993 je napisao/la:Džeko nikako ne može bit igrač utakmice, al nikako. Jednostavno to nije. Misimović il Pjanić !
Treba se vec sad smiriti pred Grcku da se ne dize euforija bez veze. Tesko ce nam tamo biti, ali ima vremena do Oktobra da se razradi taktika. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Odlično momci.. malo skok igra pehne a to je segment gdje se moramo popraviti do Grčke...
Svaka čast na trudu i zalaganju...
Svaka čast na trudu i zalaganju...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Da je Ibričić igrao, dali bi još bar 5-6 golova...
Ko da samo golovi i asistencije igraju ulogu i odabirau igrača utakmice
Vođa zna.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
a sta igra sine dragi?gleda se konkretan ucinak,ne estetski dojam...nedim1993 je napisao/la:Ko da samo golovi i asistencije igraju ulogu i odabirau igrača utakmice
Protiv Grka skok igra ce se morati POPRAVITI i to pofino ukoliko se zeli pozitivan rezultat.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
remi protiv grka dostaneo je napisao/la:Protiv Grka skok igra ce se morati POPRAVITI i to pofino ukoliko se zeli pozitivan rezultat.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
djurica na stoperu i mirna Bosnaneo je napisao/la:Protiv Grka skok igra ce se morati POPRAVITI i to pofino ukoliko se zeli pozitivan rezultat.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.