Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
daj objasnite mi te oznake pm1, g1+1, GG, HX (+1.0) Ovo msm da je da ce neko pobjedit 1 razlike? I ostale oznake ako nekome nije mrsko.. Zagledam se i buljim ko konj pitam se sta znaci koja oznaka.. :ugeek:
Inace svi tipuju na Botafogo protiv Internacionala kvota preko 2.00.. Valjda nece kiksat
Inace svi tipuju na Botafogo protiv Internacionala kvota preko 2.00.. Valjda nece kiksat
- diego_juve
- Kontakt:
Zna li neko tacan rezultat utakmice Valerenga-Stjernen, prva norveska hokejaska liga...
Nalazio sam rezultate 3:2 i 5:2, a igrao sam over na golove, i jedino to mi je ostalo za 80 km...Po svemu sudeci, kakve sam srece, bice da je ovaj prvi rezultat...
Nalazio sam rezultate 3:2 i 5:2, a igrao sam over na golove, i jedino to mi je ostalo za 80 km...Po svemu sudeci, kakve sam srece, bice da je ovaj prvi rezultat...
Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina...
Bianconero, per sempre !
Bianconero, per sempre !
Na livescoreu pise 3:2 EDIT
a na stranici premiera ( kladionice ) 5:2.. Vidi bgm Hmmm ko koga laze sad
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Rezultat je 3-2 zavrsen ,ali pošto su ovi iz premiera glupi (hvala im na tome ) oni su priznali ovaj svoj rezultat 5-2 ,ja sam imao preko golova i proslo je i dobio sam pare ,preko racuna ,valjda nece ispraviti do sutra ako si igrao u Premieru .

- diego_juve
- Kontakt:
Pozurio bi ja sutra da podignem pare, al' u formuli, gdje sam se kladio, isto je 3:2soxx je napisao/la:Na livescoreu pise 3:2 EDIT

Po svemu sudeci to i jest pravi rezultat

Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina...
Bianconero, per sempre !
Bianconero, per sempre !
3-2 zvanicno, http://www.pointstreak.com/prostats/box ... id=1987701
ako su ti legle pare uloži ih odma veceras pa šta bude, kad bude 0 na racunu ne mogu ti uzeti. imaš još 15min da se kladiš
ako su ti legle pare uloži ih odma veceras pa šta bude, kad bude 0 na racunu ne mogu ti uzeti. imaš još 15min da se kladiš
nema potpisa
Ma nebi trebalo da mogu uzeti pare ,nisam ja kriv sto su glupi ,odigrao sam bezveze nesto ,ostatak cu probati sutra isplatiti pa cemo vidjetiAdmir_Sa je napisao/la:3-2 zvanicno, http://www.pointstreak.com/prostats/box ... id=1987701

U pravilima stoji da su sutra od 10-12 zvanicni rezultati, iako oni isplacuju ranije. Ako ti oduzmu keš nemaš pravo žalbePapilon20 je napisao/la:Ma nebi trebalo da mogu uzeti pare ,nisam ja kriv sto su glupi ,odigrao sam bezveze nesto ,ostatak cu probati sutra isplatiti pa cemo vidjetiAdmir_Sa je napisao/la:3-2 zvanicno, http://www.pointstreak.com/prostats/box ... id=1987701
ako su ti legle pare uloži ih odma veceras pa šta bude, kad bude 0 na racunu ne mogu ti uzeti. imaš još 15min da se kladišA imaju oni ovakvih cesto kikseva
nema potpisa
- Citizen-X
- Kontakt:
kako je ovaj zenski tenis retardiran....
poeni gemovi brejkovi i mecevi se dobijaju dvostrukim greskama i neprisiljenim greskama....
tacno mi dodje da napravim zensko dijete da ga naucim tenisu....
poeni gemovi brejkovi i mecevi se dobijaju dvostrukim greskama i neprisiljenim greskama....
tacno mi dodje da napravim zensko dijete da ga naucim tenisu....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Emir ZENICA
- Kontakt:
@Evolution87 i @10DelPiero
Valjda ste nesto dobili,ja nisam nista
I nema potrebe da se zahvaljujete,pa nasi smo

Valjda ste nesto dobili,ja nisam nista

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
koja je po vama najbolja nasa domaca kladionica ono premier,williams,bet live..ja se dugo kladim u premieru mislio sam da je ok ali bet live ima siru internet ponudu vise kombinacija..tako da vjerujem da se u njoj kladim sada..sta je s vama ???
Evo ja cu samo reci da premier ima ubjedljivo ajmo reci najlaksu (najlakse se snaci u njoj) ponudu (onu papirnuvecaveca je napisao/la:koja je po vama najbolja nasa domaca kladionica ono premier,williams,bet live..ja se dugo kladim u premieru mislio sam da je ok ali bet live ima siru internet ponudu vise kombinacija..tako da vjerujem da se u njoj kladim sada..sta je s vama ???

SAMO ČELIK !
Ja se kladim u bet liveu uglavnom.. Moram reci da je u premieru ponuda ono bas fino napravljena tabele ovo ono al opet odem ja u bet live.. Msm cak da su im i kvote malo bolje al eto necu pretjerivatvecaveca je napisao/la:koja je po vama najbolja nasa domaca kladionica ono premier,williams,bet live..ja se dugo kladim u premieru mislio sam da je ok ali bet live ima siru internet ponudu vise kombinacija..tako da vjerujem da se u njoj kladim sada..sta je s vama ???

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Po meni Premier,tu se najvise kladim,svaki dan barem 2 puta odlazim (ujutro i na popravni navecer)
I zadovoljan sam,pogotovo novim tiketima.Tu je i Bet-Live i BH play radi kvota.Wiliams sam prije igrao dok si mogao tiket odigrati za 0,50 km a sisteme i za manje

Volim te Celik ! ! !
Premier je Tito! Ljubav na prvi ulog!
ajmo Wawrinka!

ajmo Wawrinka!
Premier je i meni najdrazi ali jednostavno Bet live ima siru ponudu.Takodjer listicu u premier kladionic su haos 

Hebat ce nas malo ovaj skupi Zenit, sta im ljudi rade !
ma Premier najjači
na 2 mjesta mi blizu, a i ima nekako dobru ponudu i kvote i tikete
samo još da mi je kakve pare od njih iznijet' 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma dobija Monaco to 1:0 a sto se tenisa tice,on ce izgubiti 

Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.