Nit je kad bio nit ce kad bit kalibar za Real Madrid al eto im ga kad su navalili...to nije zakljucak poslije ove utakmice nego odkad su krenule spekulacije o njemu.
Barcalona nam se smije moj Reufe...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Modrić 45 minuta stativa i asistencija smoti iz Argentine = 40 mil euraDylan Dog je napisao/la:Znao sam ja,gdje on dođe tu trava ne raste
sinonim za precjenjenost.
POTPIS...ma bice dobar Luka u Realu, al realno bolje bi bilo za Real da su parama od njegovog transfera platili dobar tim psihologa jedno 100 komada njih...imali bi vise bodova sadaHarrison je napisao/la:Stvar je samo u pristupu utakmici. Sevilja je usla u utakmicu kao Real protiv Farse u Super kupu u Madridu. Samo je stvar u pristupu utakmici. I ovaj Luka kosta 40 mil EUR?
Barcino je napisao/la:Vidim, već ste našli krivca za poraz u Real Modriću.
Zanimljivo je da ti pišeš ovdje samo kad izgubimolegenda reala je napisao/la:Ja sad jadni Luka kriv za poraz, kad god je imo loptu, odigrao je nešto, okrene se fino oslobodi se igrača, i doda.
Nije on kriv što Khedira igra po krilu![]()
![]()
Ronaldo hoće na silu
Mourinho kad mu protivnik zatvori Ronalda nema nikakvog rezervnog plana itd.
C. Ronaldo 150 utakmica, 150 golova. 54 asistencije, more vaznih golova, tri donesene titule = 94 miliona.maximusdecimus je napisao/la: Modrić 45 minuta stativa i asistencija smoti iz Argentine = 40 mil eura
C.Ronaldo 90 minuta 5 simulacija = 90 miliona eura
Nešto mi je to malo.rio_Ferdy88 je napisao/la:U posljednjoj dekadi, kako rekoše na Sky SportsuMonolog je napisao/la:Najgori Realov start u posljednjih koliko godina?![]()
Ma potrefilo se da sam gledo utakmicu večeras pa zatoLBJ MVP je napisao/la: Zanimljivo je da ti pišeš ovdje samo kad izgubimo![]()
I da kriv je Luka.Glavni krivac nakom Mourinha.
A dobro jest Mourinho kreten.Nije dečko kriv što je Mourinho prosječan trener i očekuje da mu on donese pobjedu ili Khedira brzim prodorima po krilu
Samo se vama tih 5% slucajeva cesto desavaM4kaveli je napisao/la:To je razlika izmedju Barcelone i Reala.
Kraljeve moze nadigrati nekoliko ekipa a Barcu ne moze niko. Moze u nekih 5 % slucajeva.
To treba dobro zapamtit.
bolan koji je tebi ****?? jel ti razumiješ ironiju? likovi se natakarili na Modrića, a čovjek jedini napravio nešto u drugom poluvremenu. ako cemo po njihovom suditi na osnovu jedne utakmice Ronaldo ne vrijedi ni 3 milionaD10S je napisao/la:C. Ronaldo 150 utakmica, 150 golova. 54 asistencije, more vaznih golova, tri donesene titule = 94 miliona.maximusdecimus je napisao/la: Modrić 45 minuta stativa i asistencija smoti iz Argentine = 40 mil eura
C.Ronaldo 90 minuta 5 simulacija = 90 miliona eura
Modric 3 utakmice, u jednoj ponajbolji igrac na utakmici. Protiv Barce dobar za 10 minuta sto je igrao, u trecoj nelos. Jednako je sta? Dovoljno za sud jel da je baceno 40 miliona?
Nemas pojma, odjavi se. Jadan si.
Drug,pricas s likom koji je vise puta svrsio gledajuci Ronalda nego Sashu Greymaximusdecimus je napisao/la: bolan koji je tebi ****?? jel ti razumiješ ironiju? likovi se natakarili na Modrića, a čovjek jedini napravio nešto u drugom poluvremenu. ako cemo po njihovom suditi na osnovu jedne utakmice Ronaldo ne vrijedi ni 3 miliona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.