FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Vidal
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Vidal » 17 sep 2012, 20:43

Mancini:"If you drive a Ferrari,you have chances to win.In the past I had a Cinquecento and results were different"
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 17 sep 2012, 21:51

ima li ko video sa ove zadnje konferencije, citam na fejsu da je Strama rekao nekom novinaru da ispere usta prije nego sto prica o Interu :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 sep 2012, 22:51

Vasa Ladacki je napisao/la:- Katastrofalna igra
- 1 šansa, 2 gola
- taktika nula bodova, ko još igra sa duplim bekovima i ovako defanzivnom postavom protiv "strašnog" Torina?!?!
- ljudi imali bolje šanse, ne smijem ni pomisliti šta bi bilo da je ušao onaj poluvolej.
Kaže Strama da ispereš usta slika

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 17 sep 2012, 23:06

slika

Ne da Strama na Inter ;)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 18 sep 2012, 00:37

SiamoNoi je napisao/la:
- 1 šansa, 2 gola
- taktika nula bodova, ko još igra sa duplim bekovima i ovako defanzivnom postavom protiv "strašnog" Torina?!?!
- ljudi imali bolje šanse, ne smijem ni pomisliti šta bi bilo da je ušao onaj poluvolej.
Al' si duhovit u pm, ubi me argumentima..
Nama je Željo svetinja jedina.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 sep 2012, 11:50

Vasa Ladacki je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
- 1 šansa, 2 gola
Al' si duhovit u pm, ubi me argumentima..
Torino nije ništa napravio,imali 2,3 poluprilike i dominaciju u broju kornera,toliko o njihovim šansama...
Defenzivna postava koja je držala loptu u posjedu 62 posto. :roll:
O taktici vidim pojma nemaš pa nije potrebno da komentiraš.Strama je anulirao sve njihove jake strane postavkom koju je izveo i ostvario cilj u ovoj utakmici-3 boda.Ne vidim čime možemo biti toliko nezadovoljni.
U fazi napada je bila obrana sa 3 Juan-Cambiasso-Ranocchia što nam je i omogućilo više igrača u vezi (5vs4),veći posjed lopte i kontroliranje utakmice.
To što bi mi svi htjeli gledati Coutinha,Palacia,igranje s krilima,hrpu golova,show,to je već druga priča...

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 18 sep 2012, 12:01

E j.ebiga sad Siamo,pa kako nije imao Torino sansu?! Ja sam jedno 5-10 minuta samo cekao kad ce past gol u drugom pol. Pa Bianchi bukvalno napuca Handanovica na golu iz onog voleja. Nemoj pretjerivat.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 sep 2012, 12:03

neroazzuro je napisao/la:E j.ebiga sad Siamo,pa kako nije imao Torino sansu?! Ja sam jedno 5-10 minuta samo cekao kad ce past gol u drugom pol. Pa Bianchi bukvalno napuca Handanovica na golu iz onog voleja. Nemoj pretjerivat.
To su te 2,3 šanse.Ništa specijalno.Kao ni mi,ali mi smo svoje iskoristili.
A ovdje neki žele prikazat da su oni dominirali i bili opasniji.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 sep 2012, 13:21

Jedno pitanje...koje su vam najbolje pjesme vezane uz Inter?Vjerujem da svi znaju za Pazza Inter Amala i C è solo l Inter,ali ima i onih možda nešto manje poznatih...

Meni su recimo ove jedne od dražih:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

A bogme su mi i ove drage:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

:mrgreen: :mrgreen:

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 18 sep 2012, 13:42

Ok, ja nemam pojma, uredu, nije problem. Haj, evo iz neutralnog ugla gledano, kažeš 2,3 poluprilike?!? Ako ti je onaj volej poluprilika, ja onda ne znam šta je stopostotna šansa ondaa.. Konstanto je rupa u odbrani bila, kad kažem u odbrani mislim u poziciranju odbrane, a ne u igri 1 na 1 gdje su Juan i Ranochia premoćno izgledali.. Tebi ako je dominacija i kontrola utakmice kad se dodaju Cambiasso i Perreira i ne znaju šta će, meni nije. Svaka ozbiljnija ekipa bi kaznila ovakvu igru Intera (čitaj Roma). Kad već navodiš višak igrača u sredini, pa zar to ne bi trebalo biti prednost kod napada i stvaranja šansi, ja ih nisam vidio. Ulaskom Alvareza stvari su se promjenile i vidjelo se da puno bolje, tečnije ide lopta nego sa onolikom defanzivcima, i onda Strama opet "mudro" pravi izmjenu i izbacuje Sneijdera, a ubacuje Gargana :roll: Ako će čuvati 1:0 protiv je.benog Torina, onda je to lakrdija, pa nije Juve, nego Torino čovječe. Da je od početka krenuo sa Sneijderom + još jedan kreativac, hladno bi ih uzeli 3:0 i to sa mali milion šansi, ovako kilavih 2:0 sa jednom pravom prilikom.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 18 sep 2012, 13:55

Vasa Ladacki je napisao/la:Ok, ja nemam pojma, uredu, nije problem. Haj, evo iz neutralnog ugla gledano, kažeš 2,3 poluprilike?!? Ako ti je onaj volej poluprilika, ja onda ne znam šta je stopostotna šansa ondaa.. Konstanto je rupa u odbrani bila, kad kažem u odbrani mislim u poziciranju odbrane, a ne u igri 1 na 1 gdje su Juan i Ranochia premoćno izgledali.. Tebi ako je dominacija i kontrola utakmice kad se dodaju Cambiasso i Perreira i ne znaju šta će, meni nije. Svaka ozbiljnija ekipa bi kaznila ovakvu igru Intera (čitaj Roma). Kad već navodiš višak igrača u sredini, pa zar to ne bi trebalo biti prednost kod napada i stvaranja šansi, ja ih nisam vidio. Ulaskom Alvareza stvari su se promjenile i vidjelo se da puno bolje, tečnije ide lopta nego sa onolikom defanzivcima, i onda Strama opet "mudro" pravi izmjenu i izbacuje Sneijdera, a ubacuje Gargana :roll: Ako će čuvati 1:0 protiv je.benog Torina, onda je to lakrdija, pa nije Juve, nego Torino čovječe. Da je od početka krenuo sa Sneijderom + još jedan kreativac, hladno bi ih uzeli 3:0 i to sa mali milion šansi, ovako kilavih 2:0 sa jednom pravom prilikom.
Ubacuje Cassana ,polušpica koji je ofanzivniji od Snijedera .. s te strane mu se nema sta prigovorit .. Da se razumijemo ja isto volim ofanzivan nogomet .. fudbal lijep za oči .. a ko ne voli ? Strama je takticki odigrao gostovanje u Turinu :mrgreen: zar nije ? 0:2 .. tako da mu se s te strane nema sta prigovorit .. Juan ,Pereira,Cassano Gargano i ostali pridošli igrači se tek trebaju priviknuti na taktički zamisli i uigranost ove ekipe .. tako da ... pustimo par kola .. pa ćemo onda komentarisat ozbiljnije ekipe ala Roma,ala Juve ;)
Evo je za tebe Vaso : [youtube][/youtube] :mrgreen:
SiamoNoi odličan izbor :D evo nesto i od mene , jedan od Interista iz susjedne nam Srbije preveo Cuore Nerrazzro ,pa ko nije pustio suzu dugo ,za voljeni nam tim - evo prilike :geek:
[youtube][/youtube] I hajmo sad svi u glas : LIJEPO JE ZAJEDNO PJEVATI , INTER ,OSJECAJUCI SE PRIJATELJSKI ,iNTER SUDBINA LJUBAVI ,PEVAJ SA NAMA I USPIJEH NAM NEĆE UMAĆI .. ajmo ko zna italijanski .. :mrgreen:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 18 sep 2012, 14:10

Meni je ova predobra 8-)

[youtube][/youtube]

Bila je jos jedna za finale LP u Madridu, isto mislim da je DJ Matrix radio ali nemogu je sad naci nigdi :)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 sep 2012, 14:20

Vasa Ladacki je napisao/la:Svaka ozbiljnija ekipa bi kaznila ovakvu igru Intera (čitaj Roma).
Protiv Rome smo izgubili jer smo u 2.dijelu ušli u "Zemanov mlin" :mrgreen: tj.otvorili smo se previše i počeli jurcat po terenu,što ovoj Romi najviše odgovara,umjesto da smo mi išli na kontroliranje igre i strpljivo građenje akcija.

@Tritolone
Ovu prvi put čujem...dobra :)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 sep 2012, 14:42

[youtube][/youtube]

Auguri majstore :)
Call the coroner!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 18 sep 2012, 15:42

najveći koji je hodao zemaljskom kuglom uz pelea i malog zelenog. naklon do poda ;)
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 18 sep 2012, 15:51

Meni je ova Impazzisco Per Te jedna od jacih, jedno vrijeme me i budila ujutro na posao, a i kada me tko zove, pa sam nekad znao ne javiti se, pustim da pjeva :D

Al' nema meni do ove umjetnosti:

[youtube][/youtube]

Bio sam ja jednom nasao mp3 album tih Interovih pjesama, ali da me ubijes sad ih ne bi mogao naci, a ni na kompu ih vise nema

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 18 sep 2012, 16:26

Ubacuje Cassana i šta taj Cassano uradi u 20 minuta?!? Svaki pas je fulio, zabio je gol, koji bi ruku na srce zabio i idiot. Ponavljam, dobili jesmo tekmu, al' ozbiljnija ekipa od Torina bi uzela bod k'o iz pi.čke, ako ne i sva tri. Neće svaku tekmu Milito raspalit' sa 25 metara i zabit' go. Morat' će se praviti akcije i akcije kako bi se došlo do gola, a ja sam ih malo vidio ne samo protiv Torina (gdje ih nije nikako bilo), nego i u prve dvije tekme.. Ovakva formacija i igra definitivno nije rješenje, staviti momke na njihove pozicije, koje su naučili da igraju i sa normalnom formacijom krenut' u pokušaj borbe za scudetto..

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 sep 2012, 21:15

Vasa Ladacki je napisao/la:Ubacuje Cassana i šta taj Cassano uradi u 20 minuta?!? Svaki pas je fulio, zabio je gol, koji bi ruku na srce zabio i idiot.Neće svaku tekmu Milito raspalit' sa 25 metara i zabit' go. Morat' će se praviti akcije i akcije kako bi se došlo do gola, a ja sam ih malo vidio ne samo protiv Torina (gdje ih nije nikako bilo), nego i u prve dvije tekme..
Eto sam si odgovorio kaj je napravio u to vrijeme što je bio u igri.Zabio je gol,on je svoje u ovom susretu odradio.Odveo je golom utakmicu u mirnije vode.
Vasa Ladacki je napisao/la:Neće svaku tekmu Milito raspalit' sa 25 metara i zabit' go. Morat' će se praviti akcije i akcije kako bi se došlo do gola, a ja sam ih malo vidio ne samo protiv Torina (gdje ih nije nikako bilo), nego i u prve dvije tekme..
Neće Milito svaku,drugu će ubacit Coutinha i on će individualnom akcijom donijeti 3 boda.Hvala Bogu pa imamo dovoljno igrača koji jednim trenutkom inspiracije mogu riješit utakmicu.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 19 sep 2012, 00:25

slika

8-)
Call the coroner!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 sep 2012, 00:32

slika
:mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.