Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
E ovako se bori,mislim da bi oni koji nocas nisu igrali stali na 3:2 za YB i predali se,a ovi napadaju i daju petaka.Kapa dolje decki
Btw:Nas napad za 20 godina
Sterling------Sterling------Sterling (trener napada tata Sterling)
Btw:Nas napad za 20 godina
Sterling------Sterling------Sterling (trener napada tata Sterling)
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ako može ko ukratko reći kako je igrao Assaidi jer nisam bio u mogućnosti gledati utakmicu ?
I ako neko ima linkove golova hvala unaprijed
I ako neko ima linkove golova hvala unaprijed

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
- BluesForever
- Kontakt:
Kako ce samo ova pobjeda Redsima da vrati samopouzdanje i to pred veliki derbi u Nedelju protiv Uniteda,ima da grizu zemlju na Anfildu i mislim da bi trebao igrati cistog 1 na Liverpool,
osim ako Webb ne pomrsi racune. 

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Jonjo
Dobra tekma

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
w0w!
" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Bravo BR , Bravo Momci iako ste me oborili na kladari xd ali neka valjda ce ovi stariji klipani dobiti samopouzadanja pred iduci mec 

Tako blizu, a tako daleko.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Zna li neko ko sudi u nedjelju ? @Rizo ?
Odlična utakmica,odličan rezultat,ako Shelvey nastavi napredovati,mogao bi biti novi Gerrard zaista.
Odlična utakmica,odličan rezultat,ako Shelvey nastavi napredovati,mogao bi biti novi Gerrard zaista.
You'll never walk alone.
Niko da pohvali Hendersona koji je bio fantastičan, a uz je to dodao i dvije asistencije, također dvije i Downing 
Jon-Joe ekstra igrač, ima top u obje noge kao i naš kapiten. Očekujem od njega da i u nedjelju zatrese mrežu
Sahin je kontrolisao sredinu i većinom od njega su i kretali napadi, a i dodao je asistenciju.
Sve u svemu odlično samo još da se srede greške u odbrani (Carra i Enrique ovaj put) i sve bi trebalo biti uredu.

Jon-Joe ekstra igrač, ima top u obje noge kao i naš kapiten. Očekujem od njega da i u nedjelju zatrese mrežu

Sahin je kontrolisao sredinu i većinom od njega su i kretali napadi, a i dodao je asistenciju.
Sve u svemu odlično samo još da se srede greške u odbrani (Carra i Enrique ovaj put) i sve bi trebalo biti uredu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Bolje ovu djecu stavit barem se trude
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma kakav Henderson, ja kad vidim kako se boji duela lik odma mu saspem sve familije što ima. 

Luda utakmica na kraju, drago mi je da su došli i golovi iz igre ali moze to i bolje, razumijem padove u igri, ipak je mlada momčad istrčala na teren a greške su dolazile ionako od Carre i Enriquea. Nadam se da su momci nešto naučili iz ove utakmice.
ja koliko sam primjetio u ovoj utakmici henderson se baš nije bojao, ja mislim da je psihički napredovao i to dosta.
- BeyKopites
- Kontakt:
Trudio se Henderson, al' opet nekako dosta tromo i sporo izgleda, kad je ušao Jonjo nisu se vidjeli ni on ni Sahin koji je do tada odigrao neku solidnu partiju, trudio se organizovati napade koliko-toliko.Carlo je napisao/la:ja koliko sam primjetio u ovoj utakmici henderson se baš nije bojao, ja mislim da je psihički napredovao i to dosta.
Treba samo skinuti sa leđa 16M funti i nek igra rasterećeno, ja se nadam da može bolje od ovog što je do sad igrao.
Drago mi je što smo dali golove u pravo vrijeme.Wisdomov prelomio prvo poluvrijeme, Coates nas brzo vratio iz mrtvih a onaj drugi Jonjov potvrdio pobjedu.A Suso ne da ima 1 potez viška nego ima 3 poteza viška, inače odlična kontrola lopte, tehnika...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Bravo vi, oboriste me na kladari.RA. je napisao/la:udine 1-1 idemo na 1.mjesto i odatle ne micat![]()

No čestitke kako god, i da dobru igru prenesete u prvenstvo. Shelvey vidim rastura, razbija polako (moje) predrasude. Samo neka nastavi.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Dva velika panja u ekipi mi imamo enrike i henderson , pa covjek da ne povjeruje enrike svaki duel oni izgube , joj joj odlican a sanjim i onaj desni bek koji je bolji od kelija za klasuu
al dobra utakmica za gledat nisamo odvano okrenuli rezultat sto me jako raduje

al dobra utakmica za gledat nisamo odvano okrenuli rezultat sto me jako raduje

Webb.VolimLiverpool je napisao/la:Zna li neko ko sudi u nedjelju ? @Rizo ?

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
jedna od boljih partija mu je ovo. dosadilo mu valjda sjediti na klupi. meni je borini bio prejak bas je borben lik... al smo prelosi u odbrani ove sezone.Carlo je napisao/la:ja koliko sam primjetio u ovoj utakmici henderson se baš nije bojao, ja mislim da je psihički napredovao i to dosta.
drago mi je sto je wisdom pogodio od njega ocekujem puno

You are someone else I am still right here
Jonjo je ćelavi dominator
volio bi da Liver uzme EL, ako vec ne može neki španski tim.
Zaslužili su njegovi odani navijaci neku sreću.

Zaslužili su njegovi odani navijaci neku sreću.
ne znam za borinija, nikako da da taj go, nije ga dao ima dva mjesecafera je napisao/la:jedna od boljih partija mu je ovo. dosadilo mu valjda sjediti na klupi. meni je borini bio prejak bas je borben lik... al smo prelosi u odbrani ove sezone.Carlo je napisao/la:ja koliko sam primjetio u ovoj utakmici henderson se baš nije bojao, ja mislim da je psihički napredovao i to dosta.

henderson je bio zvijer, izgleda da je počeo igrati s mudima

vidjecemo kako ce hendersonu ici u engleskoj ligi kad bude igrao. ja i nisam ocekivao od borinija nesto previse golova posebno kad sam vidio na kojoj poziciji igra a i tesko je davati golove kad igras sa suarezom.Carlo je napisao/la:ne znam za borinija, nikako da da taj go, nije ga dao ima dva mjesecafera je napisao/la:jedna od boljih partija mu je ovo. dosadilo mu valjda sjediti na klupi. meni je borini bio prejak bas je borben lik... al smo prelosi u odbrani ove sezone.Carlo je napisao/la:ja koliko sam primjetio u ovoj utakmici henderson se baš nije bojao, ja mislim da je psihički napredovao i to dosta.
henderson je bio zvijer, izgleda da je počeo igrati s mudima
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.