OTNYS_YNWA je napisao/la:Mene zanima nes u vezi ovih glasina;da ce neki navijaci napraviti nerede gore u estoniji. Ako nes zna vise o tome de nek napise.
To kao da ce neki navijaci namjerno praviti nerede kako bi se utakmica prekinula i bilo 3:0 za Estonce .. I ja mislim da od toga nema nista..

VAZNO UPOZORENJE!
Iz pojedinih izvora i razgovora sa pojedinim osobama, postoje naznake da neke osobe iz Finske planiraju unosenje pirotehnickih sredstava (baklje, dimne bombe, petarde) na stadion i upotrebu istih.
Ovim putem sviju upozoravamo da je UNOSENJE bilo kakvih PIROTEHNICKIH SREDSTAVA NAJOSTRIJE ZABRANJENO i moze imati nesagledive posljedice!!!
Nasa reprenzetacija je trn u oku UEFA-i i FIFA-i i pod upozorenjem je da ce i najmanji sljedeci incident imati za posljedicu IZBACIVANJE iz svih takmicenja!!!
Ako zeliti dobro Bosni i Hercegovini, ne cinite nikakve incidente, bez obzira na rezultat i cjelokupna desavanja!!!
Ovdje podvlacimo da su se i BHFANATICOS OGRADILI i ODREKLI UPOTREBE PIROTEHNICKIH SREDTAVA i stvari koje mogu nanijeti stetu reprenzetaciji!
Ovim vas takodje upozoravama, da ce pravljenje incidenata direktno utjecati i na sigurnos onoga ko ih bude cinio i budite sigurni da ce upotreba pirotehnickih sredtava imati MATERIJALNE, NOVCANE a isto tako i FIZICKE POSLJEDICE po pocinioca.
Ovim putem apelujemo na sve razumne navijace, da blagovremeno djeluju i sprijece eventualne huligane u cinjenju radnji koje mogu nauditi NASOJ REPRENZETACIJI, pa ako je potrebno i upotrebom sile!
Bolje da posljedice snosi nekolicina huligana, nego cijela nacija!!!
SVI ZAJEDNO FER, KOREKTNIM i GLASNIM NAVIJANJEM DO POBJEDE!!!