Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Samo 5:2.Neutralizirali smo onih 3:0 protiv WBA(barem sto se gol razlike tice).Dobro smo igrali.Suso,Sterlin future.Sahin 2 tekme 3 gola.Sule hat trick.Gerrard gol.Ide nas
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kako smo primili drugi pogodak ?
Nemojte mi samo reci da je Reina zasro,najebacu mu se famelije

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Škrtel je ovaj put kiksao, bezveze i glupo primljena dva gola ali ne treba se zaliti, prva pobjeda je tu a pobjedi se ne gleda u zube.
- BeyKopites
- Kontakt:
Skrtel je zasromoj uzor-S.G je napisao/la:Kako smo primili drugi pogodak ?

Jako čudna utakmica danas - Norwich se ispromašivao, mi gotovo sve što smo šutnuli završilo je u golu!
Realno, odbrana je danas bila loša, mnogo konfuzije...Sva sreća pa je Suarez bio raspoložen.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Onog Sahina smo preplatili a Lavezzi je bolji od Suareza.
Sada slijedi 7 utakmica od kojih 6 igramo kući. Najvažnije je pobjediti Stoke i Reading kući u Premiershipu. Uključili bi se u pozicije koje vode u Europska takmičenja. Potom slijedi lahko gostovanje kod Evertona.

Sada slijedi 7 utakmica od kojih 6 igramo kući. Najvažnije je pobjediti Stoke i Reading kući u Premiershipu. Uključili bi se u pozicije koje vode u Europska takmičenja. Potom slijedi lahko gostovanje kod Evertona.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Hvala Bogu, konačno.
Ima li neko statistiku, interesuje me posjed lopte i broj pasova.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Cestitke na zasluzenoj pobjedi.Suarez ne moze dobit penala osim ako ga odbrambeni igraci upucaju pistoljem.Ova pobjeda bi mogla dosta znacit u psiholoskom smislu.A s obzirom da je sad nes laksi raspored mogli bi se vratiti na mjesta koja Liverpoolu objektivno pripadaju.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Allen po meni najbolji 

- peppo_owen
- Kontakt:
Sve u svemu dobro je,al utisak kvare 2 gola koja smo primili
Reina krivac kod prvog ,Skrtel kod drugog.Al sva sreca pa je realizacija bila na nivou,inace bi se morali opet zbog greski vadit.
Uglavnom vidi se napredaku igri,vidi se zelja i glad omladinaca za pobjedama i msm da LFC pravi jednu novu generaciju koja bi svoje plodove trebala da ubire tek za 2-3 sezone.Msm da je Brendan pravi covjek za ovo,i svakako mu treba pruziti sansu.
Suarez je konacno poceo da gadja,sto svakako raduje.Allen msm da je bio 100 %,sto je nevjerovatno.Sterling,Sahin,Gerrard su bili jako dobri.Moj miljenik Susinho je takodje bio jako dobar,al msm da bi mu vise odgovarala pozicija u sredini,ono kao klasicna desetka,nekako mi po krilu ne djeluje toliko ubjedjivo.
Uglavnom odlicna predstava nasih ljubimaca,jedino sto upada u oci su dvije greske nasih glavnih kiks igraca.
Nadam se da Brendan razmislja o prodaji Reine,jer isti u zadnje vrijeme jako grijesi.Takodje Skrtel se treba preispitat,ovakve greske se ne smiju desavati.
Uglavnom slijede nam utakmice protiv slabijih ekipa i msm da bi iz narednih 3-4 utakmice morali uzet max broj bodova.
YNWA

Uglavnom vidi se napredaku igri,vidi se zelja i glad omladinaca za pobjedama i msm da LFC pravi jednu novu generaciju koja bi svoje plodove trebala da ubire tek za 2-3 sezone.Msm da je Brendan pravi covjek za ovo,i svakako mu treba pruziti sansu.
Suarez je konacno poceo da gadja,sto svakako raduje.Allen msm da je bio 100 %,sto je nevjerovatno.Sterling,Sahin,Gerrard su bili jako dobri.Moj miljenik Susinho je takodje bio jako dobar,al msm da bi mu vise odgovarala pozicija u sredini,ono kao klasicna desetka,nekako mi po krilu ne djeluje toliko ubjedjivo.
Uglavnom odlicna predstava nasih ljubimaca,jedino sto upada u oci su dvije greske nasih glavnih kiks igraca.
Nadam se da Brendan razmislja o prodaji Reine,jer isti u zadnje vrijeme jako grijesi.Takodje Skrtel se treba preispitat,ovakve greske se ne smiju desavati.
Uglavnom slijede nam utakmice protiv slabijih ekipa i msm da bi iz narednih 3-4 utakmice morali uzet max broj bodova.
YNWA
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Osnovna statistika:nummaLFCŽ je napisao/la:Hvala Bogu, konačno.

Na kraju možemo biti zadovoljni. Norwich je imao par lijepih šansi i mogla je utakmica otići i u drugom smijeru, ali eto konačno malo sreće i za Liverpool.
Sada se trebaju potruditi i na Anfieldu ostvariti par vezanih pobjeda. Ima dosta potencijala u ovoj ekipi. Reina i Skrtel opet kiksali, ali to se i može oprostiti u ovakvoj utakmici. I još jednom da ponovim, Allen - Sahin - Suso - Sterling!

FK Pjetlovi
LFC attempted 700 passes today. 90% of accurate.
Andre Wisdom's PL debut: Won 100% aerial duels, 100% ground duels, and had 96% pass completion [69/72]
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Fantastična predstava. Kada skontamo, Liverpool do sada nije imao lakog protivnika, znamo da su ove pobjede najvažnije da se uključimo za sami vrh.
Mlad i odličan sastav, samo da je još golmana dovesti. Moj izbor definitivno Marc-André ter Stegen! Iskreno se nadam da će Rodgers 'baciti' oko na fantastičnog golmana M'gladbacha!
[youtube][/youtube]
Mlad i odličan sastav, samo da je još golmana dovesti. Moj izbor definitivno Marc-André ter Stegen! Iskreno se nadam da će Rodgers 'baciti' oko na fantastičnog golmana M'gladbacha!
[youtube][/youtube]
- TheVerminator
- Kontakt:
Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.
Čestitam vam, bilo je i vrijeme da proradite.
Čestitam vam, bilo je i vrijeme da proradite.

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Davno ja reko dok se samo Lpool uigra sa novom taktikom proradiće oni, a neki me gospodin forumaš napade govoreći da pričam zato samo što je tad Arsenal pobijedio Lpool pa pametujem bla bla
.
čestitke

čestitke
Vođa zna.
sreća pa smo dali 5 golova pa se i nisam toliko iznervirao zbog primljenih, ali griješe oni koji to čini već 6 kola - škrtel i reina.
svaka čast igračima, odlično su odigrali i naravno dr. BRu
svaka čast igračima, odlično su odigrali i naravno dr. BRu
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne kaže džabe:
At the end of the storm there's a golden sky!!
[youtube][/youtube]
At the end of the storm there's a golden sky!!
[youtube][/youtube]
Dali netko moze postaviti highlights ?
Opta Liverpool @OptaLiverpool
734 - Liverpool made 734 passes today, which is the most by Liverpool in the history of PL. We also had 67% of possesion. Tiki-taka.
Opta Liverpool @OptaLiverpool
95 - Joe Allen attempted more passes than any other player today, 91 of them completed which is 96% of them. Passmaster.
Luis Suarez @luis16suarez
Very important victory to gain confidence. So happy to help with a hat trick! A picture with the great @nurisahin05
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ne mogu opisati koliko mi je yebeno drago da su tri juniora bili starteri kao i da je Suarez konacno odcepio.
All hail Mr. Rodgers.
All hail Mr. Rodgers.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 6 gostiju.