pa sta ce im kompletirali su ekipuharis10 je napisao/la:imal više pojačanja?
hammonds, adamovic, bocka
joksimovic, stemberger
dozet, jorovic, miletic
brkic, komatina
edwards, sulović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
pa sta ce im kompletirali su ekipuharis10 je napisao/la:imal više pojačanja?
a partizan kada se kompletira sa pullenom i jednim centrom?skeva je napisao/la:Igokea je definitivno u gornjem dijelu ABA lige sto se tice kvaliteta trenutno (treba uzeti u obzir da dosta ekipa nisu kompletirale roster). Samo Cedevita, Zvezda i Radnicki su kvalitetniji, ostali su kvalitetom ispod...
pokazi mi sezonu u kojoj nije to isto radioskeva je napisao/la:Napisao sam trenutno. Partizan je u opasnim finansijskim problemima. Debeli opasno kuka, ujeda, vredja i pokusava izramciti pare na sve nacine od drzave. Ako to uspije partizan ce svakako upasti u grupu pored vec nabrojanih klubova, Tu bi mogao upasti jos po neki klub, ali realno Igokea ce biti medju 5-6 najjacih klubova u takmicenju...
Mozemo staviti okladu da Igosi nece biti medju 8,Cedevita,Olimpija,Cibona,Partizan,Zvezda,Radnicki,Buduscnost imaju bolje momcadi,Igosi po pravilu kad vide dres Sirokog odmah imaju u startu -15,Mzt ce biti iznenadjenje lige,a ni Raznjatovicev madjarski klub nije usao da bude kanta za napucavanje,Gostovanja Splitu i Zadru ce biti sve samo ne laka,a raspitaj se koliki budget ima Krka.Najslabija karika Igoekee je trener bez ikakve dvojbe.skeva je napisao/la:Napisao sam trenutno. Partizan je u opasnim finansijskim problemima. Debeli opasno kuka, ujeda, vredja i pokusava izramciti pare na sve nacine od drzave. Ako to uspije partizan ce svakako upasti u grupu pored vec nabrojanih klubova, Tu bi mogao upasti jos po neki klub, ali realno Igokea ce biti medju 5-6 najjacih klubova u takmicenju...
nije sve u cijeni igračaskeva je napisao/la:Kakav je roster kod njih?
Pretpostavljam da zafrkavas, ali dobro.merdanovic je napisao/la:Hoće li biti još pojačanja u Igokei ove sezone...Možda sa jos jednim ili dva amerikanca...ili eventualno Perom Božićem?
Pera ima iza sebe karijeru u Partizanu.A možda bi vam i dobrodošao obzirom na veliko iskustvo koje posjeduje.Ali ipak nadao sam se da ce te potpisati Kecmana sa kojim bi mogli i do Final Foura,ali dobro .vladedivac je napisao/la:Pretpostavljam da zafrkavas, ali dobro.merdanovic je napisao/la:Hoće li biti još pojačanja u Igokei ove sezone...Možda sa jos jednim ili dva amerikanca...ili eventualno Perom Božićem?
Sto se tice Amerikanaca, moje misljenje je da je to to, i da ih vise nece doci.
A sto se tice Pere Bozica, on je kul tip i sve to, ali njegov dolazak bi, sto Muta Nikolic mudro zna reci, bio oslabljenje, a ne pojacanje.
Prati Sportlive onako solidno.SirAlexFerguson je napisao/la:Znal itko ikakav sportski portal ili medij osim sportsport.ba koji prati Igokeu i stanje oko kluba?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.