Naglasak je na ovoj drugoj recenici, potcjenjivanju..zizu1991 je napisao/la:I kako ovaj post razumjeti, šta je ovaj forumaš želio da kaže s ovim postom, ja ga baš i ne razumijem najbolje.Principatus je napisao/la:Na Transfermarktu je jedan nas navijac rekao Grcima, da mi te informacije sa povredama posmatramo samo kao taktiku kojom zele da nas prevare.
Na sto je ovaj odgovorio:
"Naravno. sve samo taktika. Tako nesto je nama bas potrebno, protiv jedne Bosne."![]()
Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Na drugom ce biti X2... jedino da se odgodi utakmica pa da ne pogodim ovaj par...calcio je napisao/la:stavi onda nesto i na nerjesen rezultatindex_ je napisao/la:Igrat cu keca, pa da se obradujem kako god zavrsi utakmica![]()
![]()
![]()
a zasto ne probati i sa dvicom, pa da bude dupla radost u slucaju pobjede
Ugl, dole imamo velike, jer ako su fkt ovi povrijedjeni sigurno mozemo do pobjede dole... a ako ne daj Boze izgubimo, ne treba se toliko razocarati jer nam ostaje jos 7 utakmica za odigrati a grci ce kiksati barem 2 puta igrati nerijeseno i izgubiti u Zenici naravno.
Shvatio sam ja da je on apostrofirao njegov post, nego sam pitao, kako to razumjeti, i shvatiti.muhamedhulk je napisao/la: Naglasak je na ovoj drugoj recenici, potcjenjivanju..
Ajd nije bitno, evo mi ti reče da nas potcijenjuju njihovi forumaši, nije bitno
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- katapult81
- Kontakt:
Umišljeni su ti grci, još uvijek se pozivaju na antiku i onaj kamenjar a nemaju prebijene marke u džepu 
Miske ce ga zavuc za raju,pobjedit cemo 1:0 i upamtite ovaj post! Pozz 
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
- Goalgetter
- Kontakt:
Planuli su Grcki navijaci na Transfermartku zbog ove Susiceve izjave, da nevjeruje ovim povredama Grka, te da Grci samo traze kontakt, da bi mogli pasti i iznuditi slobodnjak ili penal
.
Tesko se navijacima sada zbog Papeta
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 11 okt 2012, 00:47, ukupno mijenjano 2 puta.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Joj narode ja imam tako dobar osjećaj da je to prosto nevjerovatno . Gotovo sam siguran da ćemo im utrpati 3 ili čak i više a da ćemo primiti najviše 1 gol .
Pa sa ovakvom formacijom kao što Pape najavljuje oni se neće moći baviti napadanjem jer će se morati konstantno braniti , oooleeeeee , trpaj Grkeee

Pa sa ovakvom formacijom kao što Pape najavljuje oni se neće moći baviti napadanjem jer će se morati konstantno braniti , oooleeeeee , trpaj Grkeee
Sretno ovim momcima koji su (i koji će) otišli u Grčku, možemo mi pričat' šta hoćemo al' treba Bgm' imat' mu*a pa se zaputit' dole.
- katapult81
- Kontakt:
U Grčkoj su trenutno veliki neredi po ulicama i sukobi sa policijom, valjda se to neće reflektovati na utakmicu.
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
To znaci nista strano nama Bosancima:)katapult81 je napisao/la:U Grčkoj su trenutno veliki neredi po ulicama i sukobi sa policijom, valjda se to neće reflektovati na utakmicu.
Sto se tice same utakmice, strah me grckog ciganluka jer svi znamo da se svime i svacim sluze kako bi postigli rezultat koji prizeljkuju...Samo da nas ne stisnu prvih petnaestak minuta i eto ako Bog da dobrog rezultata..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hehe, evo i ja sad citam..Goalgetter je napisao/la:Planuli su Grcki navijaci na Transfermartku zbog ove Susiceve izjave, da nevjeruje ovim povredama Grka, te da Grci samo traze kontakt, da bi mogli pasti i iznuditi slobodnjak ili penal.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Na jednom njihovom forumu (eng) smatraju da su cetri boda iz sljedece dvije utakmice uspjeh.Cini mi se da su ih povrede stvarno poremetile pa se pozivaju igraci protiv kojih je vecina navijaca, tj oni koji nemaju mnogo minuta u zadnje vrijeme u svojim klubovima.
Svjesni su da smo mi reprezentacija u usponu, ali naravno i dalje vjeruju u pobjedu mada i nerjeseno ne bi bilo lose za njih.
Sto se mene tice mislim da bi trebalo ici na tri boda, mada ni nas poraz ne bih shvatio kao katastrofu, ali bi pobjeda mnogo znacila nasem samopouzdanju i uopste napretku naseg reprezentativnog fudbala.
Moramo vjerovati u sebe makar to ponekad i nerealno zvucalo.Pesimisti, imat cete svoj minut ako ne uspijemo u nasem naumu a dotad nas optimiste pustite da vjerujemo i nadamo se najboljem.
Do pobjede Pape (iako te bas ne volim)
SAMO HRABRO
Svjesni su da smo mi reprezentacija u usponu, ali naravno i dalje vjeruju u pobjedu mada i nerjeseno ne bi bilo lose za njih.
Sto se mene tice mislim da bi trebalo ici na tri boda, mada ni nas poraz ne bih shvatio kao katastrofu, ali bi pobjeda mnogo znacila nasem samopouzdanju i uopste napretku naseg reprezentativnog fudbala.
Moramo vjerovati u sebe makar to ponekad i nerealno zvucalo.Pesimisti, imat cete svoj minut ako ne uspijemo u nasem naumu a dotad nas optimiste pustite da vjerujemo i nadamo se najboljem.
Do pobjede Pape (iako te bas ne volim)
SAMO HRABRO
Zadnja izmjena: malta071, dana/u 11 okt 2012, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- crvenocrni
- Kontakt:
Citam ovaj zadnji clanak na ovoj stranici i kontam pa nemoguce cime se ljudi sluze kad na kraju vidim izjavu Papeta da tome nevjeruje i kontam ipak imamo solidnog selektora bez obzira kolika ga je ne gotivio kao istog. Svaka cast Pape na kontanju!
Ama u nas su svi povrijedjeni pa cak i oni na sirem spisku za repku vec moramo igrati sa igracima iz druge kantonalne ligecrvenocrni je napisao/la:Citam ovaj zadnji clanak na ovoj stranici i kontam pa nemoguce cime se ljudi sluze kad na kraju vidim izjavu Papeta da tome nevjeruje i kontam ipak imamo solidnog selektora bez obzira kolika ga je ne gotivio kao istog. Svaka cast Pape na kontanju!
Ja cuo Grcka pomocna sekretarica povrijedjena? Ima li ko vise informacija?
Joj majko moja sto meni ovo treba mene trema hvata nedo bog da sam igrac noge mi bi mi se odsjekle da udjem na teren samo da pobjede majke mi da slavim 5 dana samo to eto zelim da svi budemo ponosni jesam malo pjan al nema veze u dubnini duse zelim to XD
Maloprije citam Grcki forum na TM-u i koja arogancija Boze dragi. Nadam se da im tako i igraci razmisljaju i da ce u Petak navecer dozivjeti jedno veliko razocarenje. Tamo nije upitno da ce oni ostvariti pobjedu i samo se svadjaju hoce li biti sa dva ili vise golova razlike, i ko ce igrati na kojim pozicijama u pomenutoj utakmici. Neki zele mladim igracima pruziti priliku, dok drugi igraju na kartu iskustva...
Kada je jedan nas navijac napisao da su povrede samo taktika Grckog selektora dobio je sljedeci odgovor:
Kao da je nama potrebno da nesto taktiziramo protiv Bosne...
Uh kako bi volio da ih dobijemo pa da odem tamo na forum da citiram te arogantne cigane. Pa vise su navijaci jedne velesile Francuske pokazali respekta prema nama nego ovi jadovi
Kada je jedan nas navijac napisao da su povrede samo taktika Grckog selektora dobio je sljedeci odgovor:
Kao da je nama potrebno da nesto taktiziramo protiv Bosne...
Uh kako bi volio da ih dobijemo pa da odem tamo na forum da citiram te arogantne cigane. Pa vise su navijaci jedne velesile Francuske pokazali respekta prema nama nego ovi jadovi
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Ma yebeš im mater, ja bih ih sad napao iz inata i uvalio 3 komada u 15 minuta, k'o što su im Vladina djeca na Koševu. Kako se samo sjećam van Buytena i njegovih "six points" iz dvije utakmice, a ono bi six goals conceded
.
Kad bi izašli na teren onako bezobrazno kao u Parizu, ja bih se rodio ponovo.
Kad bi izašli na teren onako bezobrazno kao u Parizu, ja bih se rodio ponovo.
-Deseta reprezentacija svijeta po fifa rang listi
-Prvaci europe iz 2004-te
-Redoviti učesnici velikih takmičenja
-Prošli grupnu fazu nedavnog europskog prvenstva
Da,fakat su arogantni što misle da su bolji od nas.
Ipak smo mi nekad tamo prije 15 godina pobjedili Italiju u prijateljskoj utakmici,naš najveći uspjeh kojega Grci nikada neće dostići.
Ipak smo mi nekad tamo prije 15 godina pobjedili Italiju u prijateljskoj utakmici,naš najveći uspjeh kojega Grci nikada neće dostići.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Historiju mozes pisat svaki dan to je knjiga koja se nikad ne zatvaraDylan Dog je napisao/la:-Deseta reprezentacija svijeta po fifa rang listi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.