FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 13 okt 2012, 21:18

Danas dobili 2-1, FOTO, izvjestaj

http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 13 okt 2012, 21:26

Pendik je napisao/la:Sto se tice ovog gore stadion ja sam vrlo dobro upoznat s njim.

Jedan ovakav bi trebao biti napravljen i u BIH-a, takode to bi radili turski investitori.

Samo sto to ne mora znaciti da ce biti Grbavica. Jedan ovakav stadion stize u BIH.

Lijep pozdrav.
Bez uvrede ali ti se maksuz registrirao da to napises i to jos na nasem podforumu?? Oprosti ako ces se naci prozvan nije mi to namjera ali bilo je ovakvih i slicnih najava i ranije.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 okt 2012, 22:08

mirza1921 je napisao/la:ni posto ljubomoran samo razocaran , nisi upucen izgleda ako ikog od juniora licno ppoznajes ti ili bilo ko drugi nek se raspita a upravo mali baja ga htio razbit u svlacionici nakon sto je ovaj rekao sto je rekao , nemoj mi nista pricat ti po tom pitanju jer licno poznajem skoro sve juniore ;)
Foliraju te :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

UnKnownBA
Kontakt:

Post Postao/la UnKnownBA » 13 okt 2012, 22:30

DzoleZeljo je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:slika

Ovaj stadion (Kâzım Karabekir Stadyumu) koji je Dzole postavio prima 23 600 gledalaca i skoro je kopija Grbavice kada bi bila uradjena citava kao sjever.. Kostao je ako su podaci tacni oko 7,5mil eura..

Nazalost, mozemo samo mastati i diviti se slikama..
To ti je prijatelju samo pokazatelj, da se sve moze kada se hoce. Ako je tacno ovo za 7.5 mil €, onda je ovo mila majka. Naravno, ovo samo podrazumjevalo radove na stadionu, a kao sto mozemo vidjeti van stadiona je i dalje ruglo. Jedini nacin da se napravi ovakav, realan projekat, jest jak interes nekog privatnika. Zasto privatnika? Zato sto evo vec 17 godina pokusavamo preko nekih organa vlasti i na kraju uvijek se razocaramo i trazimo krivca u ovom ili onom.

EDIT: Da li neko slucajno zna kolika bi cifra bila moguce rekonstrukcije Grbavice oko koje je Koldo govorio prije izbora? Hvala
Ukoliko se ostvari ovo zadnje idejno rjesenje koje je predstavljeno u opstini N. Sarajevo prije 15-tak dana, Ivica Osim je rekao da ce kostati 15 miliona KM.

Pendik
Kontakt:

Post Postao/la Pendik » 13 okt 2012, 22:41

Ako neko ima na ovom forumu blizak ljudima u Zeljeznicaru preporucio bih jednog igraca iz turske druge lige i mislim da bi vi imali mogucnosti dovesti ga.
Igrac se zove Faruk Kartal igrali u odbrani decko je odlican igrac. Igra u Adani.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 okt 2012, 22:44

Pendik je napisao/la:Ako neko ima na ovom forumu blizak ljudima u Zeljeznicaru preporucio bih jednog igraca iz turske druge lige i mislim da bi vi imali mogucnosti dovesti ga.
Igrac se zove Faruk Kartal igrali u odbrani decko je odlican igrac. Igra u Adani.
molim te reci da nas furaš
DRUG NEBI TI PUNCA

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 okt 2012, 22:46

Pendik je napisao/la:Ako neko ima na ovom forumu blizak ljudima u Zeljeznicaru preporucio bih jednog igraca iz turske druge lige i mislim da bi vi imali mogucnosti dovesti ga.
Pitaj ti te iz Adane da im prodamo Stanica, E.Colica, Ramica, Pehilja u paketu za nekih 20 milja :mrgreen:
Naravno, ako si blizak sa ljudima iz Adane :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

Pendik
Kontakt:

Post Postao/la Pendik » 13 okt 2012, 22:59

champions1921 je napisao/la:
Pitaj ti te iz Adane da im prodamo Stanica, E.Colica, Ramica, Pehilja u paketu za nekih 20 milja :mrgreen:
Naravno, ako si blizak sa ljudima iz Adane :mrgreen:
Ma ne znam ja nikoga, nego znam za tog momka da je dobar igrac a koliko kazu da to i nije skupo. Treba pokusati neko u klubu preko Zubana, Visce i ko je jos dole vec.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 13 okt 2012, 23:15

exbabilon je napisao/la:Ne bih puno o prvom poluvremenu, vidjelo se da smo bolji i da je razlika očigledna. Drugo poluvrijeme mi je otvorilo oči, pokazalo koliko imamo limitirane igrače u kadru. Ne daj Bože povreda, suspenzija...zamjene su jako tanke, posebno ofanzivni dio ekipe. Pehilj i Ramić se ovako neće nametnut ni za 10 godina, Čoliću nije mjesto u Želji, a Smajke je def. izgubio osjećaj, od njega nema ništa. Bekrić kao igrač sa najboljim statusom od rezervi se najviše trudio. Trči, otkriva se...a ostali samo što ga ne pitaju jel normalan. Tomić zna s loptom i to je dobra vijest, u odnosu na njega Zola i Svraka su za nijansu bolji, možda borbeniji...al glava je na njegovoj strani. Pozitivno iznenađenje.
Joši nije napravio ništa, nit mu daju loptu, nit se on trudi da pokaže nešto. Stana bi mogao kad bi uključio sivu masu, al ne rade bubrezi u glavi. Vasilić i Ćutuk fino djelovali. Bukvić solidan.
Rezime...Bar 5 igrača ne zaslužuje nositi Željin dres, što po kvaliteti što po ponašanju na terenu. Imaš 25 igrača, a njih 15 ti može igrat da valja, ako i toliko. Šta je sa ostalih 10. Na platnom su spisku, a doprinos nikakav.

Nemogu da vjerujem ja kada sam ovo napisao prije mjesec dana i kada sam rekao da od ovih zamjena je stanic nazalost najbolji samo sam jos dodao Besliju koji je protiv Rudara pokazao da vise nije u mogucnosti da igra 90 minuta i da je bolje da umjesto svih ovih zamjena dovedemo 10 mladih igraca ili jednog kako treba svi su nesto pametovali ali sada vidim da vecina dijeli misljenje samnom.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 okt 2012, 23:18

Jao Jošija danas, agilan dečko :mrgreen:

Povratak Smajketa, odradio dobar posao, vidi se da se zaželio igre, lijep gol Selimovića, Bekrićeve dvije bombe ne uđoše.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 okt 2012, 23:45

Montpelje kaznjen zbog pirotehnike i kartona na utakmici lige prvaka protiv Salkea sa 17 000 e a zeljo protiv maribora zbog istog prekrsaja 30 000 e. :roll: :roll:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 okt 2012, 23:57

Tomic je pokazao da moze protiv Slavije u Lukavici (KUP), kada je usao u igru silom prilika. Jedno zaista pozitivno iznenadjenje i neko na koga cemo u buducnosti racunati.
Sport je lijek za tijelo i duh.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 okt 2012, 00:50

jel ovo travnik igrao u onim nasim ljubicastim dresovima iz pazara?
Za zivot cijeli!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 okt 2012, 00:52

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jel ovo travnik igrao u onim nasim ljubicastim dresovima iz pazara?
mi igrali u ljubicastim dresovima :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 okt 2012, 00:53

arelinho je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jel ovo travnik igrao u onim nasim ljubicastim dresovima iz pazara?
mi igrali u ljubicastim dresovima :D
a nasi su gejevi znaci :lol:
Za zivot cijeli!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 okt 2012, 11:27

a sada ces nadam se preci na temu Sarajeva i tamo isto ovako ocisiti ove priznajem nepotrebne postove..
ili se samo pokusavas oprati kod svojih.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 14 okt 2012, 11:31

terabajt je napisao/la:Montpelje kaznjen zbog pirotehnike i kartona na utakmici lige prvaka protiv Salkea sa 17 000 e a zeljo protiv maribora zbog istog prekrsaja 30 000 e. :roll: :roll:
kad je kosevo mraka za igrat, malo su i kaznili na onakvom zdanju.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 okt 2012, 11:32

England je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Montpelje kaznjen zbog pirotehnike i kartona na utakmici lige prvaka protiv Salkea sa 17 000 e a zeljo protiv maribora zbog istog prekrsaja 30 000 e. :roll: :roll:
pa kad je ono lose "zdanje",sto ne igrate na vasem ..e svasta.. :roll:

P.S. da nema tog "zdanja",niko iz ovog kantona nebi mogao igrati u Evropi..toliko o drugim "zdanjima".. ;)
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 14 okt 2012, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 14 okt 2012, 11:33

England je napisao/la:
Sta ba ti pricas cuj mraka haj mi to pojasni zivota ti cuj malo kaznili e koji ste vi dusmani ne mogu da vjerujem fujjjjj!
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 14 okt 2012, 11:34

mma_hz je napisao/la:
England je napisao/la:
pa kad je ono lose "zdanje",sto ne igrate na vasem ..e svasta.. :roll:
sta se pitari dizu pa nije njihov stadion -.-
nema veze do stadiona ima do rejtinga kluba , manji klub libo nas i da se zale ko ce ih saslusati....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Paromlinac i 37 gostiju.