FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sto se primismo.
ponovilo se daBogda !!!
[youtube][/youtube]
idemo Saide !

ponovilo se daBogda !!!
[youtube][/youtube]
idemo Saide !
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
-
- Kontakt:
za koga je navijo tvoj al iskreno jer za nizerazrednog selju nije sigurno mozda za famosGrbavica64 je napisao/la:domorocki je napisao/la:ZA koga vam je dedo navijao?
![]()
![]()
![]()
![]()
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Naravno nema admina na ovoj temi da banuje provokatore.
@grbavica64 e nek si se prijavio da stavis tih nekoliko smajlija, normalno sklapanje recenica ti malo teze ide, znam znam
@grbavica64 e nek si se prijavio da stavis tih nekoliko smajlija, normalno sklapanje recenica ti malo teze ide, znam znam

-
- Kontakt:
meni moj dedo prico da je citavo kosevo pjevalo sad neznam koje god kad je starija komsinica ispadala FAMOSE FAMOSE ETO ZELJE TAMO SE
- champions1921
Pa zar je svaka vrsta provokacije zabranjena kada ste vi u pitanju?? Pa gdje vi zivite?? Ja sam rodjen i odrastao u gradu u kojem je ta provokacija sastavni dio svakodnevnice.. Nigdje uvrijedjenih baba kao na ovoj vasoj temi..Alfa_Muzijak je napisao/la:Naravno nema admina na ovoj temi da banuje provokatore.
Ti se pitas sto nema admina da banuje provokatora.. Sreca vasa pa ga nema jer pogledaj na koji nacin se odgovara na jednu obicnu provokaciju koja nikoga licno ne vrijedja.. Odmah se krene sa licnim uvredama, pominjanjem clanova porodice i sl.. Nemate vi blage veze sta znaci rivalitet..
Uzivajte u jednoumlju..
BUDI ŽELJO !!!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Pa sta vi predstavljate? Neke zasticene vrste zivotinja? Tamo dobijes ban u roku od 20 sekundi. Sve ove uvrede doticni zasluzi. Ne mozes provocirati nicim izazvan.champions1921 je napisao/la:Pa zar je svaka vrsta provokacije zabranjena kada ste vi u pitanju?? Pa gdje vi zivite?? Ja sam rodjen i odrastao u gradu u kojem je ta provokacija sastavni dio svakodnevnice.. Nigdje uvrijedjenih baba kao na ovoj vasoj temi..Alfa_Muzijak je napisao/la:Naravno nema admina na ovoj temi da banuje provokatore.
Ti se pitas sto nema admina da banuje provokatora.. Sreca vasa pa ga nema jer pogledaj na koji nacin se odgovara na jednu obicnu provokaciju koja nikoga licno ne vrijedja.. Odmah se krene sa licnim uvredama, pominjanjem clanova porodice i sl.. Nemate vi blage veze sta znaci rivalitet..
Uzivajte u jednoumlju..
Stream,prijenos ,bilo sta ? 

1-1 

Ma nema sanse da mi zabijemo 2 gola zrinjskom..jako tesko,nemoguce..na moju zalost ovo je realnost i objektivna snaga nase ekipe..danas kada ispadnemo,onda ce u subotu izgubiti opet i bit ce bili smo iscrpljeni od zrinjskog bla bla..pa onda derbi gdje relano X ko kuca..suljic..dok se mi uzdamo u njega mrka nam je kapa..samo mi je zao ove raje sto ove igrace dize u nebesa a bgm su buranija teska ko cijela liga..
Zadnja izmjena: Tabija, dana/u 24 okt 2012, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
imali kakav link

Svaki normalan navijac Zelje ce navijati za Sarajevo u ovoj utakmici,zelim vam prolaz svim srcem,naprijed Sarajvooo!!!!
hajde sarajevo hocel iko od vasih dobiti crveni bar..
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ajd bar pobjedite cekam vas na tiketu 

Svi koji se slazu da temu FK Sarajevo zbog njihovih prica o duploj kruni treba prebaciti u Viceve.
Od kupa nece biti nista...
mislisHzSM je napisao/la:Od kupa nece biti nista...

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sretan vam rođendan uz želju da iduće sezone izbjegnete HŠK ZRINJSKI u kupu kako bi imali sanse sto dalje proci

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, johntravolta123, mnon46, mosarajvosa83, ronaldo99 i 73 gosta.