BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Cestitke
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Kraaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...
Cestitike na zasluzenoj pobjedi i sada su vrata knock-out faze sirom otvorena ukoliko se odigra pametno u preostala tri susreta. Sve vise i vise vjerujem u svoju tezu da ova ekipa jednostavno nema motivacije kada je u pitanju Bundesliga.
Cestitike na zasluzenoj pobjedi i sada su vrata knock-out faze sirom otvorena ukoliko se odigra pametno u preostala tri susreta. Sve vise i vise vjerujem u svoju tezu da ova ekipa jednostavno nema motivacije kada je u pitanju Bundesliga.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Svaka vam cast. Lahko ste mogli zabiti jos koji gol da nije bilo kasiljasa koji je branio strasno veceras.
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
Bravo Bravo, Ovo je stvarno prelijepo vidjeti, da jedan takav velikan pada na Westfalenu. Za ovakve tekme se živi. 
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- Nail for Real
- Kontakt:
Do povrede Khedire bio je status quo.
E onda Mourinho nastavlja defanzivu sa Modricem i vi pametno iskoristavate Essiena.
Sasvim zasluzena pobjeda, imali ste veci broj sansi i dopadljiviju igru.
Krivo mi, Njemci su to, ali cestitke
.
E onda Mourinho nastavlja defanzivu sa Modricem i vi pametno iskoristavate Essiena.
Sasvim zasluzena pobjeda, imali ste veci broj sansi i dopadljiviju igru.
Krivo mi, Njemci su to, ali cestitke
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pobjedili ste prvaka spanije kuci, prvaka engleske su vile pronosale da ne prime 5 komada. Svaka cast, jaki ste k'o zemlja. Kao sto rekoh, wir sehen uns im halbfinale 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Noc za pamcenje.
Idemo sad Freiburg, prosipaj ponovo bodove.
Idemo sad Freiburg, prosipaj ponovo bodove.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Poslije pakla pljuga, devastirane besike, fasovane aritmije, etc...
Bajramluk je uranio.
Dugo ce se pamtiti 24. oktobar dvi i dvaneste. Duuuuuuuuuuuugooooooooo, jer tad je na svetistu pao najveci klub na dunajluku.
AFERIM MOMCINE!
Veceras je pokazan HERZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!

Bajramluk je uranio.
Dugo ce se pamtiti 24. oktobar dvi i dvaneste. Duuuuuuuuuuuugooooooooo, jer tad je na svetistu pao najveci klub na dunajluku.
AFERIM MOMCINE!
Veceras je pokazan HERZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!

Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 24 okt 2012, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Večeras se pije na maksimumu. Ljudi moji mi nismo ni svjesni kakvo **** momčad imamo. jedva čekam uzvrat u Madridu. Čestitke svim suborcima ovde i uživajte u ovoj velikoj večeri.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- raul-zakon
- Kontakt:
Želim samo da čestitam svim navijačima i simpatizerima BVB-a na ovoj pobjedi.
Imate paklenu ekipu, nevjerovatnog trenera.
Večeras ste samo potvrdili ono što sam znao odmah nakon izvlačenbja grupa za LP; Real će najvećeg/jedinog konkurenta imati u Borussia-i Dortmund, a ne u vještačkom City-u.
Još jednom svaka čast i svaki respekt za ovo što Borussia na čelu sa Kloppom radi u zadnje 2-3 godine.
Pravo ste osvježenje.
Imate paklenu ekipu, nevjerovatnog trenera.
Večeras ste samo potvrdili ono što sam znao odmah nakon izvlačenbja grupa za LP; Real će najvećeg/jedinog konkurenta imati u Borussia-i Dortmund, a ne u vještačkom City-u.
Još jednom svaka čast i svaki respekt za ovo što Borussia na čelu sa Kloppom radi u zadnje 2-3 godine.
Pravo ste osvježenje.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Svaka cast dortmundovci
...da je pravde bili bi još ubjedljivije prvi u grupi sa maksmalnih 9 bodova, ali City je imao nenormalnu srecu u prošlom kolu. Respekt Klopu i njegovim momcima za fudbal koji prikazuju.
Čestitke na pobjedi. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Kapa dolje na ovoj predstavi!!!
Stvarno sam sretan što ste pobijedili i želim vam da tako i nastavite!
Igra je bila vrlo dobra ali se vidjelo da su igrači u nekom grču i zbog toga ova pobjeda je bila upravo taj veliki korak ka zrelosti!
Istina da Real nije bio na razini ali igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli.
Još jednom, presretan sam zbog ove pobjede jer je ovo možda i krucijalan korak ka prolasku u osminu finala!
Stvarno sam sretan što ste pobijedili i želim vam da tako i nastavite!
Igra je bila vrlo dobra ali se vidjelo da su igrači u nekom grču i zbog toga ova pobjeda je bila upravo taj veliki korak ka zrelosti!
Istina da Real nije bio na razini ali igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli.
Još jednom, presretan sam zbog ove pobjede jer je ovo možda i krucijalan korak ka prolasku u osminu finala!
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
zamislite kako je bilo gledat meni ovu tekmu sa bracikom koji zbog mene voli žute al je zatrti realovac,nisam mu htio padat na muku
a kad vidim ovaj narod ponosan sam što sam povremeno dio najljepšeg njemaćkog grada,došlo mi je da plaćem što nisam gore neg sam u smrdljivoj tuzli
nevjerovatno

Cestitam na pobjedi, igrate najlepsi fudbal u evropi
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ohoho pa čestitam Domuzovići. 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Čestitke na zasluženoj pobjedi, poslije Liverpoola meni najdraži tim i ne mogu vam opisati koliko sam se radovao nakon što je sudija odsvirao kraj. Je*iga, kad nema Liverpoola u ligi prvaka, i Bog zna kada ću ga opet gledati, neka bar Dortmund guli do kraja.
Imaš li ti Č na tastaturi ?schwarcgelbfantom je napisao/la:zamislite kako je bilo gledat meni ovu tekmu sa bracikom koji zbog mene voli žute al je zatrti realovac,nisam mu htio padat na mukua kad vidim ovaj narod ponosan sam što sam povremeno dio najljepšeg njemaćkog grada,došlo mi je da plaćem što nisam gore neg sam u smrdljivoj tuzli
![]()
![]()
![]()
nevjerovatno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ovo je trebalo zavrsiti 3,4 razlike...
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
moj reds kolega vidiš da su tipke jedna pored drugih,i kad tipkam ionako bez gledanja u tas,desi se :DDDOTNYS_YNWA je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobjedi, poslije Liverpoola meni najdraži tim i ne mogu vam opisati koliko sam se radovao nakon što je sudija odsvirao kraj. Je*iga, kad nema Liverpoola u ligi prvaka, i Bog zna kada ću ga opet gledati, neka bar Dortmund guli do kraja.
Imaš li ti Č na tastaturi ?schwarcgelbfantom je napisao/la:zamislite kako je bilo gledat meni ovu tekmu sa bracikom koji zbog mene voli žute al je zatrti realovac,nisam mu htio padat na mukua kad vidim ovaj narod ponosan sam što sam povremeno dio najljepšeg njemaćkog grada,došlo mi je da plaćem što nisam gore neg sam u smrdljivoj tuzli
![]()
![]()
![]()
nevjerovatno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
čuti ynwa na onakom stadionu neprocjenjivo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.