AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

DevilS
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la DevilS » 25 okt 2012, 15:00

Ibrahimović: Milan opet izgubio?
Moj klub nema iskustva u Ligi prvaka, ali polako napredujemo, korak po korak, rekao je Ibrahimović...
U sinoćnjim utakmicama Lige prvaka zabilježeno je nekoliko iznenađenja, a između ostalih, Milan je izgubio na gostovanju Malagi (1:0).

Zlatan Ibrahimović, napadač Paris Saint Germaina, rekao je da ga uopšte ne zanima rezultat iz Španije.

"Opet Milan izgubio? To je njihov problem, ne bih mnogo komentirao", kazao je Ibrahimović, dodavši:

"Moj klub nema iskustva u Ligi prvaka, ali polako napredujemo, korak po korak." Evo kako vam se obraca bivsi igrac ovo je sramota za ovakvu zvijezdu. :roll: ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 okt 2012, 15:06

DevilS je napisao/la:Ibrahimović: Milan opet izgubio?
Moj klub nema iskustva u Ligi prvaka, ali polako napredujemo, korak po korak, rekao je Ibrahimović...
U sinoćnjim utakmicama Lige prvaka zabilježeno je nekoliko iznenađenja, a između ostalih, Milan je izgubio na gostovanju Malagi (1:0).

Zlatan Ibrahimović, napadač Paris Saint Germaina, rekao je da ga uopšte ne zanima rezultat iz Španije.

"Opet Milan izgubio? To je njihov problem, ne bih mnogo komentirao", kazao je Ibrahimović, dodavši:

"Moj klub nema iskustva u Ligi prvaka, ali polako napredujemo, korak po korak." Evo kako vam se obraca bivsi igrac ovo je sramota za ovakvu zvijezdu. :roll: ;)

ovo je pitanje toliko glupo da nema veze ni sa cime, boli njega neka stvar za MIlanom, lik je okupiran psg sto je i normalno i ciaoo..

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 25 okt 2012, 15:43

Ja sam samo to tako rekao normalno svakom je bolje u boljem klubu ima i ta mjesta vi se sad bas losi nemojte misliti da vas provociram. ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 26 okt 2012, 15:35

pozdrav raja imal kkvih novosti za nas milan.

usput sratan bajaram serif mubaerk olsun svim nasim clanovima na forumu, neka je sretan i bericetan.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 26 okt 2012, 16:43

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi u petak je osuđen na četiri godine zatvora zbog utaje poreza. Corriere della sera javlja kako je završeno suđenje u aferi Mediaset, a radi se o prevari teškoj 10 miliona eura.

Berlusconijeva firma morat će platiti 560 miliona € odštete. Prema optužnici su Berlusconija teretili da je kao vlasnik televizijske mreže Mediaset, u kojoj je njegov sin radio kao zamjenik predsjednika, prekršio zakone o porezu prilikom kupovine prava za prikazivanje holivudskih filmova i televizijskih show programa. Silvio i njegov sin su prevaru izveli napuhivanjem računa transakcija između 2004. i 2005. godine.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 okt 2012, 17:07

ma neće on zatvora vidjeti. platit će neku globu i idemo dalje tako radi već decenijama :lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Trials_and ... Berlusconi" onclick="window.open(this.href);return false;
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 26 okt 2012, 17:58

decenijama nisu mogli jer je uvijek bio premijer,a oni ne mogu na sudjenje dok su na funkciji,nema vise njemu bjezat,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 okt 2012, 18:25

ja sam apsolutno ubijeđen da od toga nema ništa i da će se opet izvući. smiješno je da se izvukao prošle godine uz globu od skoro 600m eura i da ga sad zatvore za pišljivih 10m eura. ali kad bolje skontam loš sam prognozer :lol:
kako god ako ga fkt zatvore to će imati ogromne negativne posljedice na milan. mada berlu i kad nije bio blizu kluba u doba bančevanja sa putinom i bushem dok je bio premijer milan je bio stabilan i imao dobre rezultate.

slika

slika

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 26 okt 2012, 19:04

nisi skontao,,4 godine zatvora i 10 miliona kazne :D
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 26 okt 2012, 20:32

Ko zna mozda proda klub ako ga ipak osude :mrgreen:

BSMO onima koji ga slave.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 26 okt 2012, 20:39

Allahrazula BSMO i od mene onima koji ga slave
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 okt 2012, 00:21

hehehhe nedaj se berlu. ma kakvi njegovi zatvori. to su samo medijske hajke na berlua. pazi ovo sta sve covjek skide za dan

Berluskoniju kazna smanjena na godinu dana zatvora

Sud u Milanu osudio je danas bivšeg premijera Italije Silvija Berluskonija na četiri godine zatvora zbog utaje poreza, ali je samo nekoliko sati kasnije sudija saopštio da se kazna smanjuje na godinu dana, na osnovu zakona o amnestiji koji je usvojen 2006. godine.

Zakon o amnestiji usvojen je na prijedlog vlade premijera Romana Prodija, uz obrazloženje da je ona neophodna zbog prenatrpanosti italijanskih zatvora.

Istovremeno sa smanjenjem kazne, Berluskoniju je zabrana obavljanja javnih funkcija povećana sa tri na pet godina, a tri godine neće moći da upravlja nijednom kompanijom.

Da bi presuda protiv Berluskonija postala pravosnažna, treba da je potvrdi drugostepeni sud, kao i posljednja instanca, Vrhovni sud.

Kako pišu italijanski mediji, moguće je da do okončanja tog postupka slučaj zastari, što bi značilo da Berluskoni neće ni ići u zatvor.
Berluskonijevi advokati su izjavili da je "presuda apsolutno nevjerovatna", jer je bivši premijer prošle godine bio oslobođen gotovo identične optužbe i najavili su žalbu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 27 okt 2012, 07:38

:lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 27 okt 2012, 12:07

Danas rodjendan El Shaarawyu :D . Neka mu je sretan i da nam danas donese pobjedu :P .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 27 okt 2012, 13:47

Vjerovatno ova formacija protiv Genove :
----------------Amelia------------
-----Mexes--Bonera--Yepes-----
-Abate------------------Emanuelson-
---------DeJong--Montolivo------------
---------------Boateng----------------
-----------Pato-----El Shaarawy-------

Pa sredina i napad nisu toliko losi samo jos da je umjesto Yepesa Zapata i umjesto Bonere Acerbi
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 okt 2012, 14:39

Očekivani sastavi za večerašnji meč na SanSiru ;)

slika
slikaslika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 27 okt 2012, 14:42

Da mi je netko reka prije par godina da ce Yepes bit jedan od glavnih obrambenih oslonaca Milana ja bi mu se puka smijat u facu. Nemogu vjerovat da su otjerali Nestu koji također ima 36 godina a ostavili Yepesa i sad sa njim krpe obranu :roll:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 okt 2012, 14:53

Probable line-up vs. Genoa (3-4-3): Amelia; Mexes-Bonera-Yepes; Abate-De Jong-Montolivo-Antonini; Emanuelson-Pato-El Shaarawy. #ForzaMilan

Boateng still has knee problems, so Antonini will play instead (on the left side of the midfield). Urby will then be moved forward. (Sky).

#frustrated
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 27 okt 2012, 15:12

Muntari ce danas igrati za Primaveru 8-) .

Primavera's line-up vs. Modena (4-3-1-2): Narduzzo; Pedone-Dal Compare-Iotti-Tamas; Piccinocchi-Muntari-Cristante; Aniekan; Ganz-Petagna.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 27 okt 2012, 16:11

Tritolone je napisao/la:Da mi je netko reka prije par godina da ce Yepes bit jedan od glavnih obrambenih oslonaca Milana ja bi mu se puka smijat u facu. Nemogu vjerovat da su otjerali Nestu koji također ima 36 godina a ostavili Yepesa i sad sa njim krpe obranu :roll:
nisu otjerali nestu. milan ne tjera svoje legende. nesta nije ni ovu zadnju sezonu u milanu htio igrati već ga je galliani nagovorio iako je alessandro govorio da radi zdravlja (leđa) ne može ko nekad igrati na top nivou i da je vrijeme za rastanak. pokušao je ćelo i ovo ljeto da ga nagovori ali sandro ima kuću u miamiju i tamo je svako ljeto sa familijom i gore mu je drugi dom pa se i odluči za mls.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.