FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
u 13 mečeva ove sezone, tito izveo 13 različitih postava
barca_87 je napisao/la:joj villa zvao juventusM4kaveli je napisao/la:David Villa zvao Juventus i želi doći u Torino !
Razlog : los status u Barceloni ..,de stavi se u njegovu poziciju i sad on zvao "ee mogul ja doc kod vas,imal mjesta za mene " jel tako bilo
,igrac sa reputacijeom ko villa zvat nekog ,nidje veze
ma izvaljuju mediji na svakom cosku
villa zvao juventus,ne mogu se prestat smijat
naprijed rejal
Hoce li dati bog da konacno zaigra ovaj napadacki trio MVP. Daj boze. Daj Tito 
Stvarno je sranje od covjeka,prije svega,ako ne dadne priliku Villi.
Stvarno je sranje od covjeka,prije svega,ako ne dadne priliku Villi.
Nisam to ja napisao nego kopirao i postavio ovdje.
Misli se kako je njegov menadzer zvao Juventus
Misli se kako je njegov menadzer zvao Juventus
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ja bi Tella ubacio nije dugo odigrao odpocetka, pogotovo umjesto ovog Pedra, da li je ove godine zabio i jedan go

Pedro je uz Messija ove sezone najbolji napadac.
Puno je napredovao u svim aspektima.
Jedino fali taj pressing u igri i ubacivanje krila u sredinu ..
Puno je napredovao u svim aspektima.
Jedino fali taj pressing u igri i ubacivanje krila u sredinu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa zar nije Tello igrao od prve minute protiv Deportiva?simicz je napisao/la:Ja bi Tella ubacio nije dugo odigrao odpocetka, pogotovo umjesto ovog Pedra, da li je ove godine zabio i jedan go![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ovakav sastav prizeljkujem veceras:
---------------Valdes--------------
Montoya----Bartra----Song---Alba
-----------------Busq---------------
--------Cesc-----------Iniesta-----
----------------Messi--------
-----Alexis---------------Villa--------
Odbrana prejaka
..
---------------Valdes--------------
Montoya----Bartra----Song---Alba
-----------------Busq---------------
--------Cesc-----------Iniesta-----
----------------Messi--------
-----Alexis---------------Villa--------
Odbrana prejaka
MVP
Valdés, Montoya, Song, Adriano, Alba, Sergio, Xavi, Cesc, Pedro, Messi i Villa.
Bartra opet na klupi.
Bartra opet na klupi.
nebi ni montoya igrao da nije mascherano dobio crveni kartonmandraX je napisao/la:MVP![]()
Bartra opet na klupi.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
adriano prosle sezone nekoliko utakmica igrao kao napadac, tj krilo s messije i alexisom uglavnom, igrao je i u vezi, kao lijevi i desni bek, sad se evo etablira i kao stoper hehe
ima tito ajd sad neko i opravdanje jer je bartra igrao prije nekoliko dana, al opet logicnije je jbg da je i veceras poceo prije adriana
ima tito ajd sad neko i opravdanje jer je bartra igrao prije nekoliko dana, al opet logicnije je jbg da je i veceras poceo prije adriana
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Sreca Villina pa je odmah ustao, inace bi bio dajv godine 
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Tako jednostavno, a tako dobro.
David Villaa...
Fabregas nastavlja sa asistencijama.
Songu neko treba objasniti da igra stopera.
David Villaa...
Kakve partije Cesca u posljednje vrijeme. Svaka cast majstore
.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
cesc se konacno i potpuno uklopio u sistem i igra onako kako smo i ocekivali, kad xavi ode u penziju nemamo se sta sekirati, cesc je njegov pravi nasljednik i bice sve bolji i bolji
vilja klinicka zavrsnica, kako to inace radi, kako je nedostajao u zavrsnici prosle sezone, alexis bi onu priliku promasio vjerovatno, poceo bi meljati nesto i padati, a vilja to lagano i doktorski
titu se nema sta prigovoriti, krpimo se cijelu ovu sezonu, kad odbrana bude kompletna bice ovo masinerija kao i u vrijeme pepa
vilja klinicka zavrsnica, kako to inace radi, kako je nedostajao u zavrsnici prosle sezone, alexis bi onu priliku promasio vjerovatno, poceo bi meljati nesto i padati, a vilja to lagano i doktorski
titu se nema sta prigovoriti, krpimo se cijelu ovu sezonu, kad odbrana bude kompletna bice ovo masinerija kao i u vrijeme pepa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
ala stari fabregas assiste dijeli ko ja kurbane danas 
ja grozote od igre, mati mila....ljudi, ovo je preloše u polju bez obzira na vodstvo. Uostalom, sam porcenat posjeda od 50% sve govori....pa jbt kralj, oni nama udaraju visoki presing umjesto mi njima....oni se ponašaju ko Barca, a mi ko Vallecano
yebo ba ovo...eto, a sad napadajte
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 27 okt 2012, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Neigra stopera.mandraX je napisao/la:Tako jednostavno, a tako dobro.![]()
David Villaa...
Busquets i Adriano su u ovaj utakmici stoperi
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Song najslabiji na sredini terena. Previše pegla i ono malo sekundi koliko lopta bude u njegovim nogama.
A, u pojedinim trenucima (defanzivno) izgleda k'o muha bez glave.
Cescu su haman 2 gola kontra Seville dala krila. Leti terenom, dijeli asistencije, polako ali sigurno podsjeća na Arsenalovog Cesca.
Villa pokazuje želju. Ima ga na svakom dijelu terena. I u defanzivi je radio, a odlično je na kraju zabio.
Što se tiče Raya, oni su prošle godine namučili Real. Ako se ne varam, njima je Ronaldo dao golčinu petom sa 11 metara.
Bore se ljudi i tako nadoknađuju nedostatak kvalitete. Mogu oni opasno zabiberiti Barceloni, iako nisu imali nekih prilika.
Sve u svemu, dobro je što Barcelona nema osjetnu prednost i siguran sam da će u 2. poluvremenu biti svega i svačega.
Cescu su haman 2 gola kontra Seville dala krila. Leti terenom, dijeli asistencije, polako ali sigurno podsjeća na Arsenalovog Cesca.
Villa pokazuje želju. Ima ga na svakom dijelu terena. I u defanzivi je radio, a odlično je na kraju zabio.
Što se tiče Raya, oni su prošle godine namučili Real. Ako se ne varam, njima je Ronaldo dao golčinu petom sa 11 metara.
Sve u svemu, dobro je što Barcelona nema osjetnu prednost i siguran sam da će u 2. poluvremenu biti svega i svačega.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa 'ebem mu miša koga onda Tito za'ebajeDesimaL je napisao/la:Neigra stopera.mandraX je napisao/la:Tako jednostavno, a tako dobro.![]()
David Villaa...
Busquets i Adriano su u ovaj utakmici stoperi
Na papiru je stoper Song.
Alba strašno igra...
Kako sam puk'o od smijeha kad je Pedro preletio (pretrčao) onog igrača Vallecana, ebote pa bio je 20 i kusur metara bliže lopti
Cesc 9 utakmica - 6 asistencija, prošle sezone je u 28 mečeva imao 8 asistencija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.