Bosna i Hercegovina - Spanija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

rob do bagro
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Spanija

Post Postao/la rob do bagro » 15 okt 2009, 22:23

bot je napisao/la:supic-krampa
murat-krampa
pjana-krampa
spaha-krampa
jaha-krampa
sajo-krampa
miske-krampa
dzeko-krampa
ibis-krampa
bot-lopata :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 15 okt 2009, 22:26

rob do bagro je napisao/la:
murat-krampa
pjana-krampa
spaha-krampa
jaha-krampa
sajo-krampa
miske-krampa
dzeko-krampa
ibis-krampa
Ito ona za snijeg :roll:

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 15 okt 2009, 22:27

rob do bagro je napisao/la:
murat-krampa
pjana-krampa
spaha-krampa
jaha-krampa
sajo-krampa
miske-krampa
dzeko-krampa
ibis-krampa

e da nam je jos koji bot uz ovoliko krampi mogli bi prekopati citavu nam dragu drzavu od lopata i krampi kao sto je bottttttt.
U ime Gospodara...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 15 okt 2009, 22:27

murat-krampa
pjana-krampa
spaha-krampa
jaha-krampa
sajo-krampa
miske-krampa
dzeko-krampa
ibis-krampa
fali ti jos samo koja daska :mrgreen: :mrgreen:
Dragon Town

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 okt 2009, 22:29

kako se kaze na bosanskom lopata :?: :?: :?: "bot" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 okt 2009, 22:31

Ovaj bot zesci biser. :mrgreen: :mrgreen: Zanimljiv lik pravo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 15 okt 2009, 22:33

Najjači smo, najjači smo, heeej, heeej,heeej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
slika
Dragon Town

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 okt 2009, 22:35

Svaka cast Supicu,Spahicu,Bajramovicu,Rahimicu,Salihovicu,Misimovicu,Vedadu i mnogim drugima...5:2 jest bolan poraz,al tu je prvak evrope. Ja sam prvi ocekivao pozitivan rezultat,al nemam sta zamjeriti igracima,posebno obrani. Nismo smijeli igrati agresivno zbog kartona...da je npr Rahimic 2-3 puta "skrsio"iniestu,nebi onaj bas onak trckarao stadionom. Supic je kriv za 3 gola,al covjek ima kredite da primi onakvih jos 10. Pa shvatite,da nas je on doveo u baraz. Sta je momak sve branio protiv Belgije i Turske,to je stvarno nevjerovatno. U sportu ce uvjek biti poraza,al to je sastavni dio sporta. I jos nesto...SVAKA CAST ONIM 15 000 NAVIJACA,JA MISLIM DA JE I INIESTI SRCE ZATREPERILO KAD JE DOBIO ONAKAV APLAUZ,a ljubimci navijaca gube 4:0. Il kad je matta zabio za 5:0,a ono NEDAJ SE BOSNO....Stvarno prelijepo. Samo da nastavimo ovako,i svi ce nas drugacije gledati. Fnaticosi,borite se vi protiv saveza,al van stadiona. Jer ako to radite na stadionu,onda ste i protiv saveza ,ali ono sto je vaznije i protiv nasih LJILJANA!!!!!!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 okt 2009, 22:36

volim_ciglu je napisao/la:Treba otvoriti drugi forum za ove sto vole da mrze, sto su zatvoreni, sto ogovaraju druge i sve one lose osobine sto je Mesa naveo. Stvarno, dokle vise. Nije Ciro ratni zlocinac da ga ne volite toliko, i dosta toliko pljuvanja po nasim igracima. Neki jesu lose odigrali, Supic je je bio kriv, ali ko nas je spasio protiv Turske? Da nije njega i Salihovica, Turska bi bila u barazu.
Drugo, tekma je bila revijalna, mi krenuli potpuno orvoreno i napadacki, bas za raju. Nismo imali srece, a i Vedo ima neki mentalni block, krene razmisljati previse, pa profula (ali bice bolje), ali mi smo prvo poluvrijeme igrali odlicno (kad imamo loptu i spanskoj polovini). Zar stvarno mislite da bi igrali onako otvoreno da nam je trebao rezultat protiv spanije?
Igrali smo za raju, izgubili od najbolje svjetske ekipe, i nije nam sreca bila naklonjena. U odbrani je naravno propuh, sto nije neka vijest, ali i nije nam ni odbrana onako losa kao sto je bila taj dan. Uostalom, Ciro je mozda probavao novu taktiku, "nema odbrane, svi u napad!"
Pa kad smo gubili 0:5, BP grmi BOSNA, BOSNA; da li bi vi papci zvizdali tada nama?
A mogli smo vrlo lako imati srece pa im u prvih desetak minuta zabiti 3 gola, sansi je bilo i to kakvih :D
*ebi ga to je bilo kockarska taktika, za raju i navijace. Moglo je upaliti, ali nije. Idemo dalje, u barazu cemo igrati potpuno drukcije, ne sekirajte se

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 15 okt 2009, 22:41

bot je napisao/la:
calcio je napisao/la:
volim_ciglu je napisao/la:Treba otvoriti drugi forum za ove sto vole da mrze, sto su zatvoreni, sto ogovaraju druge i sve one lose osobine sto je Mesa naveo. Stvarno, dokle vise. Nije Ciro ratni zlocinac da ga ne volite toliko, i dosta toliko pljuvanja po nasim igracima. Neki jesu lose odigrali, Supic je je bio kriv, ali ko nas je spasio protiv Turske? Da nije njega i Salihovica, Turska bi bila u barazu.
Drugo, tekma je bila revijalna, mi krenuli potpuno orvoreno i napadacki, bas za raju. Nismo imali srece, a i Vedo ima neki mentalni block, krene razmisljati previse, pa profula (ali bice bolje), ali mi smo prvo poluvrijeme igrali odlicno (kad imamo loptu i spanskoj polovini). Zar stvarno mislite da bi igrali onako otvoreno da nam je trebao rezultat protiv spanije?
Igrali smo za raju, izgubili od najbolje svjetske ekipe, i nije nam sreca bila naklonjena. U odbrani je naravno propuh, sto nije neka vijest, ali i nije nam ni odbrana onako losa kao sto je bila taj dan. Uostalom, Ciro je mozda probavao novu taktiku, "nema odbrane, svi u napad!"
Pa kad smo gubili 0:5, BP grmi BOSNA, BOSNA; da li bi vi papci zvizdali tada nama?
A mogli smo vrlo lako imati srece pa im u prvih desetak minuta zabiti 3 gola, sansi je bilo i to kakvih :D
*ebi ga to je bilo kockarska taktika, za raju i navijace. Moglo je upaliti, ali nije. Idemo dalje, u barazu cemo igrati potpuno drukcije, ne sekirajte se
to su krampe

A jeboga krampe vise, dodijo si i Bogu i narodu s tim. :evil:
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 15 okt 2009, 22:47

ooojjjj...hahahaha..ovaj lik napise samo krampa,pa vi jadnici napisete pola stranice da ga ubijedite i on vam opet lagano šukne i kaze samo krampa..a jesi botina :lol: :lol:

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 15 okt 2009, 22:50

Ne znam je li ovdje negdje napisano ali Španci su nama uspjeli da uvale 2 gola za dvije minute,a mi smo njima za jednu minutu 2 gola..Statisticki smo nekako bolji :D :D :D

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 okt 2009, 22:54

bot je napisao/la:
jocker123 je napisao/la:Ne znam je li ovdje negdje napisano ali Španci su nama uspjeli da uvale 2 gola za dvije minute,a mi smo njima za jednu minutu 2 gola..Statisticki smo nekako bolji :D :D :D
ali mi smo krampe a oni su metamrfozovane krampe
nismo mi krampe...mi smo lopate bolan :D

SMRT FASIZMU!!!

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 15 okt 2009, 22:55

bot je napisao/la:
jocker123 je napisao/la:Ne znam je li ovdje negdje napisano ali Španci su nama uspjeli da uvale 2 gola za dvije minute,a mi smo njima za jednu minutu 2 gola..Statisticki smo nekako bolji :D :D :D
ali mi smo krampe a oni su metamrfozovane krampe
ma brate kakva krampa...ašov

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 15 okt 2009, 23:08

jos da ti to stave na naslovnicu i sve ce biti ok..ti si do sada jedan od vecih spammera na ovom forumu :lol: :lol:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 okt 2009, 23:09

bot je napisao/la:Tinejdžer Daniel D. hitnu je pomoć nazvao kako bi prijavio da je pronašao oca u krevetu sa zabodenim krampom u glavi u poljskom mjestu Rawa Mazowiecka.

Kada su pristigli u kuću, doktori su bili šokirani onim što su vidjeli. Otac, 50-godišnji Krzysztof D. uprkos teškoj povredi bio je pri svijesti, a kramp mu je u glavi bio zabijen dvadesetak centimetara. Hitno je prevezen u bolnicu gdje je operisan, a trenutno se nalazi u umjetnoj komi. "Tokom 15 godina rada još nisam vidjela ništa slično", rekla je dr. Aneta Neskoromna-Jędrzejczak koja je primila unesrećenika.

Šta se dogodilo nesretnom muškarcu još je nejasno, a sumnja zbog hladnoće u glasu kada je kontaktirao hitnu pomoć pada na sina. U prilog mu ne ide ni činjenica da je kuća u kojoj živi sa ocem udaljena od ostatka naselja tako da niko nije ništa vidio ni čuo. Istraga je još u toku, saopštila je policija.
to si lopato vec posto na Chat-u ako nisi znao...zaboravljas bolan,to ti je sve sto puno kopas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

don vito muslim
Kontakt:

Post Postao/la don vito muslim » 15 okt 2009, 23:10

lazu novine

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 okt 2009, 23:16

bez dobre krampe nemozes sagraditi kucu :mrgreen:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 okt 2009, 23:17

calcio je napisao/la:bez dobre krampe nemozes sagraditi kucu :mrgreen:
zato bot ima dobru krampu i jednu veliku Villu u gluhoj bukovici :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 16 okt 2009, 00:28

Kaže Iniesta oduševljen publikom, pa gdje nećeš ljudi vidjeli majstora... nego, kako smo se svidjeli Špancima dabogda da ih zaobiđemo za EURO 2012. S vama više nikad, ili griješim? Daleko vam kuća bila!
Kahva, Kava, Kafa!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.