AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Evil Genius II
Re: AS Roma
zeman ce se naloziti na ovaj vezni red, ostavice ddr-a i pjanica na klupi protiv lazia, izgubicemo derbi i poselamiti se sa evropom i za ovu sezonu 
Destro glupane , Destro glupane , Destro glupaneeeeeee
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
-
Evil Genius II
da ga makar skide do kraja 
Lagana pobeda, moglo je biti i vise od 4 gola, Palermo preslab...
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Skonto je on , al ipak malo prekasnoEvil Genius II je napisao/la:da ga makar skide do kraja
Johnny b, how much there is to see
ojj majko moja
ne da treba psiholog, treba mega-giga psihologa u ovome timu
nema potpisa
- 10DelPiero
- Kontakt:
Nisam gledao tekmu ali vjerujem da je bilo ovako10DelPiero je napisao/la:Roma definitivno uzima veceras, cini mi se da su usli u tu neku rutinu dvije katastrofalne tekme pa jedna izvanredna tako veceras ocekujem i prije svega sjajnu igru za vidjeti uz iskoristen sav moguci potencijal ove ekipe.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Destro legenda
Udje u 73', zabije go u 79', crveni karton 80' 
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
može li palermo do preokreta?
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
Evil Genius II
psiholog i neko dovoljno lud da kupi marquinha i tachtsidisa koji ne znaju dva tacna dodavanja spojiti.Admir_Sa je napisao/la:ojj majko moja

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
evo 4:1, taman da do kraja bude 4:5
grk je dobar al recimo za barce, gdje samo treba presjecati lopte i dati 2 metra od sebe. sve ostalo je kod njega nidje vezeEvil Genius II je napisao/la:psiholog i neko dovoljno lud da kupi marquinha i tachtsidisa koji ne znaju dva tacna dodavanja spojiti.Admir_Sa je napisao/la:ojj majko moja
nema potpisa
- maximusdecimus
- Kontakt:
a inače defanzivni vezni treba raditi nešto drugo?Admir_Sa je napisao/la:
grk je dobar al recimo za barce, gdje samo treba presjecati lopte i dati 2 metra od sebe. sve ostalo je kod njega nidje veze
pa ocigledno ovaj radimaximusdecimus je napisao/la:a inače defanzivni vezni treba raditi nešto drugo?Admir_Sa je napisao/la:
grk je dobar al recimo za barce, gdje samo treba presjecati lopte i dati 2 metra od sebe. sve ostalo je kod njega nidje vezei znači, dobar je za Barcu, a nije za Romu
nema potpisa
- maximusdecimus
- Kontakt:
ti izgleda ne shvataš šta si napisao. kažeš da je dobar za Barce u kojoj se igra (ovo je samo po tebi) zasniva na pasovima na 2 metra i presjecanju lopti. znači da je Grk dobar u te dvije stvari, a ako je dobar u tome onda je ne dobar, nego fenomenalan igrač, ajmo reć i bolji od PjanićaAdmir_Sa je napisao/la:
pa ocigledno ovaj radi
Prelijepo vece, sta reci!? Sjajna utakmica kao i igra, napad me je ostavio bez teksta, odbrana napokon odlicna, ali najvise sam sretan zbog Destra zato sto je zabio i ako je poslije dobio crveni cccccc. Nisam od onih koji ce sad pisati dobro o Zemanu, Pirisu, Taksiju i ostalim sabanima. Momci su imali sjajno vece i to ce se desavati 3 puta u 7 tekmi. Ocigledno da smo nevjerovatno efikasni i da imamo napad za titulu ali sredina i odbrana nisu ni za 8. mjesto. Obavezno moramo dovesti kvalitenog beka i stopera i tek kada vidim da imamo kvalitet za ligu sampiona, vjerovacu da mozemo da je igramo. Zamislite samo Pirisa npr. u duelima sa Robenom, Ronaldom, Matom, Runijem... bilo bi strasno!
Sada slijedi derbi,nek nam je Bog na pomoci
Sada slijedi derbi,nek nam je Bog na pomoci
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
[youtube][/youtube]
-
Evil Genius II
@andrej - ajde budi fin pa bojkotuj ovu temu, molim te
nakon genoe opet smo mogli rahat uzivati u utakmici jer pobjeda, iznenadjujuce, niti jednom nije dosla u pitanje. daleko je ovo od savrsene igre jer dosta se grijesi, pogotovo sa horizontalnim pasovima (tachtsidis) i promasenim prilikama (osvaldo i balzaretti onakve sanse MORAJU pretvarati u golove). vezni red dobro odradio svoj posao, bradley odlican, florenzi nelos ali navikli smo od njega bolje kada je ova sezona u pitanju, dok je tachtsidis bio nesto bolji ali ponovo je barem 10ak pasova dao direktno u noge protivniku. odbrana solidna, mali marcos je odlican stoper za svoje godine i prava je steta sto ne igra u nekoj normalnijoj sredini koja bi jos vise istakla njegov kvalitet. ostala trojica nista posebno ali treba napomenuti da je piris sinocnjom asistencijom za tottija postao najbolji asistent ekipe
naredni vikend

nakon genoe opet smo mogli rahat uzivati u utakmici jer pobjeda, iznenadjujuce, niti jednom nije dosla u pitanje. daleko je ovo od savrsene igre jer dosta se grijesi, pogotovo sa horizontalnim pasovima (tachtsidis) i promasenim prilikama (osvaldo i balzaretti onakve sanse MORAJU pretvarati u golove). vezni red dobro odradio svoj posao, bradley odlican, florenzi nelos ali navikli smo od njega bolje kada je ova sezona u pitanju, dok je tachtsidis bio nesto bolji ali ponovo je barem 10ak pasova dao direktno u noge protivniku. odbrana solidna, mali marcos je odlican stoper za svoje godine i prava je steta sto ne igra u nekoj normalnijoj sredini koja bi jos vise istakla njegov kvalitet. ostala trojica nista posebno ali treba napomenuti da je piris sinocnjom asistencijom za tottija postao najbolji asistent ekipe
naredni vikend

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.