ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:dobro te, peres me na rukeistok1987 je napisao/la:jel vas boli košpe što vas je žujo prije 2 god nazvo KUPCIMA
@the maniacs
a ti si prekuco lika što vam je poslo klip...jbg vrtio se retard 2-3 dana dok ga niste skinuli..sječam se da ste sami pričali u stilu..daj ba jeko retard..skidaj ovo brzo ..ahahahai ti pretjera sadazizmpj je napisao/la:@ThE_mAnIaCs_1987:
ma ok je sve to, li ''onakvi'' ide na zivce, jer on konstantno omalovazava igrace FCS i stalno ih podcjenjuje ...hajd i to bi bilo ok da ima Celikov roster onaj od sinoc pa hajd ...nego ima igrace koji bas ne znaju sa loptom!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
romasarajevo
- Kontakt:
on se zvaljo naso onakvi igraci pa neka neko od njegovih idijota obeca da ce prestat igrat ako ne pobjede velez a kamoli sarajevo
A jest vam coja nabio kompelxe za ne povjerovat.... Ne moze te post napisati a da njega ne spomenete ili velikog oca mu..... Legende velike.... Ne vi naravno, nego njih dvojica....romasarajevo je napisao/la:on se zvaljo naso onakvi igraci pa neka neko od njegovih idijota obeca da ce prestat igrat ako ne pobjede velez a kamoli sarajevo
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
romasarajevo je napisao/la:on se zvaljo naso onakvi igraci pa neka neko od njegovih idijota obeca da ce prestat igrat ako ne pobjede velez a kamoli sarajevo
Za zivot cijeli!
U zadnje vrijeme se nesto ne spominje suđenje, Osim, komitet, steljenje, sad je aktuelana ona njihova famozna
"mi smo najjaci tim u drzavi" koja je pocela od 2007 pa evo sad ce i 2013 ubrzo. Sad kad su prvi i kad im "ide" sve je regularno, a kao da gledam da ce biti ista prica kao prosle godine, pardon proslih godina kada Zeljo preuzme glavnu rijec.
Proljece je plave boje!
"mi smo najjaci tim u drzavi" koja je pocela od 2007 pa evo sad ce i 2013 ubrzo. Sad kad su prvi i kad im "ide" sve je regularno, a kao da gledam da ce biti ista prica kao prosle godine, pardon proslih godina kada Zeljo preuzme glavnu rijec.
Proljece je plave boje!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Ekonomista
- Kontakt:
Vidim opet se digli kospicari,valja im dati inzulin da malo stablizuju secer.

Bordo bijeli!
Dobro razmislite strumfete za proljeće. Kažu svašta se dešava, odnosi uprava, amaw, igrači, kako stvari stoje ljuljate se podobro . Nego kupite dosta superljepila trebat će vam, raspad počinje... 
U novi boj...
Kao sto predvidjate vec 4 godine kako je dosao,a ono bas suprotno bude.powerplay je napisao/la:Dobro razmislite strumfete za proljeće. Kažu svašta se dešava, odnosi uprava, amaw, igrači, kako stvari stoje ljuljate se podobro . Nego kupite dosta superljepila trebat će vam, raspad počinje...
Ne pišite ovdje o njima, molim vas. Dosta mi je što svaki dan ulijeću i temu guše svojim glupostima i provokacijama, još da se sad nakače ovdje. Usrali su temu do zla Boga. Čast izuzecima, naravno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
isto kad kantičari sa uskotračne pruge pričaju od septembra da mi padamo a oni nastavljaju dominaciju
eto prolazi i novembar a oni su sve smješniji i smješniji...smješniji
al neka se zna tu je plavo proljeće pa ljeto pa jesen..itd
eto prolazi i novembar a oni su sve smješniji i smješniji...smješniji
al neka se zna tu je plavo proljeće pa ljeto pa jesen..itd

Ne, nismo te zaboravili.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Smiješan, zbog čega? Upadate ko stoka najveća i bezveze temu srozavate svojim glupostima. Je l' tako? Zbog tebe, i tih postova tipa:''Smiješan si, šta ti znaš i pričaš u prazno'', mi se i ne posjećuje tema, i nisam odavno bio aktivan jer mi se gadi kakve stvari ovdje pišete. Je l' morate stalno komentirati i iste stvari vrtiti kad je ovaj klub u pitanju? Imate tamo temu pa naglabajte, zbog toga su dvije teme i odvojene. Zaboli me neka stvar šta ti misliš o mom postu, možeš me povući za neku stvar. Uživamo u pobjedi, kakva god da je bila i to se mora prihvatiti. Jedino ako si mentalno bolestan, pa ti teško preći preko iste.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ti si bas zajeban preko forumaHigh je napisao/la:Smiješan, zbog čega? Upadate ko stoka najveća i bezveze temu srozavate svojim glupostima. Je l' tako? Zbog tebe, i tih postova tipa:''Smiješan si, šta ti znaš i pričaš u prazno'', mi se i ne posjećuje tema, i nisam odavno bio aktivan jer mi se gadi kakve stvari ovdje pišete. Je l' morate stalno komentirati i iste stvari vrtiti kad je ovaj klub u pitanju? Imate tamo temu pa naglabajte, zbog toga su dvije teme i odvojene. Zaboli me neka stvar šta ti misliš o mom postu, možeš me povući za neku stvar. Uživamo u pobjedi, kakva god da je bila i to se mora prihvatiti. Jedino ako si mentalno bolestan, pa ti teško preći preko iste.
Za zivot cijeli!
A ti si brate dosadan "preko foruma",fino vam covjek kaze da ste dosadni na ovoj temi,a vi ko osovi navalili i dalje da provocirate i kvarite temu.
@high
predlažem deal o ignorisanju njih 5-6
ali o totalnom ignorisanju osim kad pređu svaku mjeru
ostale normalne košpe mogu ići u diskusiju sa nama
Said obećo-Said završio...a ti se Muzafere kupaj
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
payton?istok1987 je napisao/la:@high
ma to je nesto izmedju nas dvojiceUltra05 je napisao/la:A ti si brate dosadan "preko foruma",fino vam covjek kaze da ste dosadni na ovoj temi,a vi ko osovi navalili i dalje da provocirate i kvarite temu.
Za zivot cijeli!
Razloge za poraz trazite u vodenoj glavi i njegovim vrlim taktickim potezima,ostavljanjem Bekrica na klupi,stavljanjem u prvu postavu parmaka,pardon Jamaka i tako dalje.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa botu jedan, ti si napisao taj post, i odmah dole 2 posta ispod provociras, kako si tako smijesanHigh je napisao/la:Smiješan, zbog čega? Upadate ko stoka najveća i bezveze temu srozavate svojim glupostima. Je l' tako? Zbog tebe, i tih postova tipa:''Smiješan si, šta ti znaš i pričaš u prazno'', mi se i ne posjećuje tema, i nisam odavno bio aktivan jer mi se gadi kakve stvari ovdje pišete. Je l' morate stalno komentirati i iste stvari vrtiti kad je ovaj klub u pitanju? Imate tamo temu pa naglabajte, zbog toga su dvije teme i odvojene. Zaboli me neka stvar šta ti misliš o mom postu, možeš me povući za neku stvar. Uživamo u pobjedi, kakva god da je bila i to se mora prihvatiti. Jedino ako si mentalno bolestan, pa ti teško preći preko iste.
Kad spominjes tu pobjedu, ne spominjes je onako, vec provociras, a samo 2 posta prije si napisao da ne pise raja nista...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ovaj maniaks je hasta i to debelo hasta
šteta onog torabija što ode
šteta onog torabija što ode
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kad god napisete vodena glava, nakupit ce se ovde 5-6 likova i poceti voditi diskusiju, znaci ne dolaze oni sami od sebe, nego ih vi pozovete, al bukvalno pozoveteUltra05 je napisao/la:Razloge za poraz trazite u vodenoj glavi i njegovim vrlim taktickim potezima,ostavljanjem Bekrica na klupi,stavljanjem u prvu postavu parmaka,pardon Jamaka i tako dalje.
ako sam hasta, kako mi torabi moze pomoci, joj sta sve neces procitat ovde
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 08 nov 2012, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 1 gost.