Neograničeno, meni se čini, ali najviše 4 sedmično. S tim da ne možeš otpustiti igrače sa Can't Cut liste.Carlo je napisao/la:Koliko igrača mogu otpustiti u roku od jedne sezone?
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ok, hvalajose je napisao/la:Neograničeno, meni se čini, ali najviše 4 sedmično. S tim da ne možeš otpustiti igrače sa Can't Cut liste.Carlo je napisao/la:Koliko igrača mogu otpustiti u roku od jedne sezone?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
gubim evo i drugi mec
i prosle sezone sam startovao sa 0-3 pa sam u PO otisao
Sacekajte samo kad se DeAndre Jordan zahukta do All Star nivoa
i prosle sezone sam startovao sa 0-3 pa sam u PO otisao
Sacekajte samo kad se DeAndre Jordan zahukta do All Star nivoa
Thomas Müller - Fußballgott
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Imamo i prvog neaktivnog maagera, Mambe Sarajevo se zadnji put prijavio 28.10
Edit: Jest se zadnji put prijavio 28.10 ali je poredao unaprijed svoje igrace tako da je u sastavu uvjek onaj ko treba.
Edit: Jest se zadnji put prijavio 28.10 ali je poredao unaprijed svoje igrace tako da je u sastavu uvjek onaj ko treba.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Sinoc DeAndre blizu All star ucinka
Bice to glavni motor Zelenasa u buducnosti
Foye mi ostao sinoc na klupi...lagano 17 poena i 5 trojki
Lowri van terena,nadam se ne dugo

- adriano_leite
- Kontakt:
Ebo ja njemu majku geliptersku u dupe, povrijedio je Zellera, em mi igra u Cavsima em ga imam u timu. Kako kreten tuce laktom, majku mu ulicarskudon_burza je napisao/la:Sinoc DeAndre blizu All star ucinka
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
adnan24 je napisao/la:Foye mi ostao sinoc na klupi...lagano 17 poena i 5 trojkiLowri van terena,nadam se ne dugo
![]()
Hoces Korvera za Randya?
@adriano
Jordan je zvijer buduci all star
don_burza je napisao/la:Hoces Korvera za Randya?
Ma jok...neka njega kod mene-zasluzio je
želi li ko povrijedjenog Neša za nešto slabijeg igraca po statistikama, imal kakvih ponuda
nema potpisa
- Donnie Darko
- Kontakt:
Evo ti Dudley 
Andre Drummond je igrač za tebeAdmir_Sa je napisao/la:želi li ko povrijedjenog Neša za nešto slabijeg igraca po statistikama, imal kakvih ponuda
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Možeš dobiti Calderona.Admir_Sa je napisao/la:želi li ko povrijedjenog Neša za nešto slabijeg igraca po statistikama, imal kakvih ponuda
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Evo poslao sam ti zanimljivu ponuduAdmir_Sa je napisao/la:želi li ko povrijedjenog Neša za nešto slabijeg igraca po statistikama, imal kakvih ponuda
Dobiješ Gordona i zadnji pick na idućem draftu.Ti meni prviAdmir_Sa je napisao/la:želi li ko povrijedjenog Neša za nešto slabijeg igraca po statistikama, imal kakvih ponuda
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nastavlja se All Star nivo DeAndre Jordana
Rekoj ha da je on kradja drafta sviju mi
Rekoj ha da je on kradja drafta sviju mi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jrue ubija. Za sada mi je daleko najbolji igrac, plus i jedina njegova mana, turnoveri ne dolaze do izrazaja jer tu gubim i prije pocetka meca. Gortat u zadnje dvije tekme 12 blokada. Ostatak i nije nesto, ali svejedno vodim 7-2.
Kobe takvog te volim
Joj kad mi se i Gordon vrati

Joj kad mi se i Gordon vrati
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ja prelos, yebem ti prvi pik, iako je Durant najbolji igrac Fantasy-a, ne moze on sam nadoknaditi 2 igraca koja su izabrana u prvih 20 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moji krenu dobro, a onda u sredini sedmice umru. Onda ostane subota i nedjelja da se dostigne veliki zaostatak. Može biti promjena u poenima, skokovima, ukradenim loptama, procentu šuta iz igre te sa linije slobodnih bacanja. Gubim 3:6.
Dakle, ganjam 60 poena, 6 skokova, 3 ukradene lopte, 20-ak procenata šuta iz igre (skoro pa nemoguća misija) i pokušavam zadržati 23% procenta plusa sa linije slobodnih bacanja.
Dakle, ganjam 60 poena, 6 skokova, 3 ukradene lopte, 20-ak procenata šuta iz igre (skoro pa nemoguća misija) i pokušavam zadržati 23% procenta plusa sa linije slobodnih bacanja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.