Izvjestaji PLBIH
-
- Kontakt:
Re: Izvjestaji PLBIH
Ima li gdje 6 kolo ?
Stavi 6. i 8. kolo, ako imaš. U pon. će biti i 9. pa uploadaj
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Sta se desava sa ovom temom zamrla al naj sladje od svih jbg
je.bo ga dan dodjem kuci malo prije 10 sati kontam sad cu snimit kolo pripremim sve upalim snimanje kad ono vidim nema ja pogleda na tv program kad bilo u 8 sati 

Ima li negdje izvjestaj za citavo 9. kolo ?!
Ova tema je otpjevala svoje iako sam se naj vise njoj radovaobekicamir je napisao/la:Ima li negdje izvjestaj za citavo 9. kolo ?!

Snimi sad iduce kolo...vm22 je napisao/la:je.bo ga dan dodjem kuci malo prije 10 sati kontam sad cu snimit kolo pripremim sve upalim snimanje kad ono vidim nema ja pogleda na tv program kad bilo u 8 sati
Bili ti bilo tesko snimit utakmicu s TV-a, GOŠK-Radnik i negdje upload?
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Ne znam vidit cu ako mognem snimit cu utakmicu, a pregled cu snimit sigurno..LG97DM je napisao/la:Snimi sad iduce kolo...vm22 je napisao/la:je.bo ga dan dodjem kuci malo prije 10 sati kontam sad cu snimit kolo pripremim sve upalim snimanje kad ono vidim nema ja pogleda na tv program kad bilo u 8 sati
vm22 je napisao/la:Ne znam vidit cu ako mognem snimit cu utakmicu, a pregled cu snimit sigurno..LG97DM je napisao/la:Snimi sad iduce kolo...vm22 je napisao/la:je.bo ga dan dodjem kuci malo prije 10 sati kontam sad cu snimit kolo pripremim sve upalim snimanje kad ono vidim nema ja pogleda na tv program kad bilo u 8 sati

10.kolo
" onclick="window.open(this.href);return false;
@vm22
Ako možeš postaviti i ovo 11. kolo, bio bih ti jako zahvalan.
Pozdrav.
Ako možeš postaviti i ovo 11. kolo, bio bih ti jako zahvalan.

bit ce druze postavio bih sinoc ali nije mi bilo interneta. za par sati ocekujte 

Evo ga nije moglo prije zbog konekcije lose
Evo ga nije moglo prije zbog konekcije lose

-
- Kontakt:
U zadnjem trenutku sam se sjetio pregleda
Sad cu snimit

Sad cu snimit

Evo aj sad realno,ko je gledao pregled,vidio je da je ponisteni gol rudara bio cist gol,lopta ispala golmanu ?! Ajmo Zenicani da cujem vase misljenje ? 

Slazem se, gledam i smijem se.topa99 je napisao/la:Evo aj sad realno,ko je gledao pregled,vidio je da je ponisteni gol rudara bio cist gol,lopta ispala golmanu ?! Ajmo Zenicani da cujem vase misljenje ?

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Bio sam na utakmici, nisam siguran, gledao sam izvjestaj ali ne mogu sa sigurnoscu reci dok ne vidim lijepo usporeni i uvjerim se. Vrlo vjerovatno da je regularan gol..topa99 je napisao/la:Evo aj sad realno,ko je gledao pregled,vidio je da je ponisteni gol rudara bio cist gol,lopta ispala golmanu ?! Ajmo Zenicani da cujem vase misljenje ?
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
niko nije gvorio da mu nije ispala, to se moglo odmah vidjeti na utakmici, umjesto da je uhvati on je htio da je jednom otkuca pa uhvatiti ponovo... medjutim sumnjiv trenutak je kada je hvatao loptu drugi put, dali ga je udario igrac rudara ili ne, to se nije moglo vidjeti na snimku, mada moje misljenje je da ga nije udariotopa99 je napisao/la:Evo aj sad realno,ko je gledao pregled,vidio je da je ponisteni gol rudara bio cist gol,lopta ispala golmanu ?! Ajmo Zenicani da cujem vase misljenje ?
Republika Zenica
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 4 gosta.