Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
inter protiv Cagliari u nekoj od prošlih sezona.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ko je ovdje postigao pogodak,jel ovaj sto je sutno jer se ne mogu sjetit
Ako je on kako su ovi smetali golmanu da bi se sudio ofsajd
Drago mi je da nas pratis
Ako je on kako su ovi smetali golmanu da bi se sudio ofsajd
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
" onclick="window.open(this.href);return false;Pupi04 je napisao/la:Ko je ovdje postigao pogodak,jel ovaj sto je sutno jer se ne mogu sjetit![]()
Ako je on kako su ovi smetali golmanu da bi se sudio ofsajd![]()
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Govorim ja burazu jučer prije tekme Juventusa da bi se Fiorentina mogla borit za titulu, kaže daj ne budi lud.
Stvarno fenomenalno igraju, imaju i glavu i rep i trenutno su odmah iza Juventusa. Sad hoće li izdržati i šta će u januaru odraditi, vidjećemo. Pa eto, nek budu drugi, dosta im vala...
Nisam gledo Inter, ali vidim bunite se nešto za penal neki. Jbg, vala kad ne možeš Cagliari dobiti, sve i da jest penal, ne bih se nikad za slamku hvatao, ako ih niste nešto nadigrali, a niste po svemu sudeći...
Npr. prošle sezone kad je Chievo odnio bod iz Torina, ja sam im čestitao, jer su zaslužili igrom, mada nam čist penal nisu svirali, a sezona se lomila...
Inače, za nas je odlično ispalo nakon sinoć, konkurenti nam se nisu približili, ne računajući Viole i bila bi katastrofa da ne osvojimo 31. titulu obzirom na trenutnu konstalaciju snaga u Calciu.
Stvarno fenomenalno igraju, imaju i glavu i rep i trenutno su odmah iza Juventusa. Sad hoće li izdržati i šta će u januaru odraditi, vidjećemo. Pa eto, nek budu drugi, dosta im vala...
Nisam gledo Inter, ali vidim bunite se nešto za penal neki. Jbg, vala kad ne možeš Cagliari dobiti, sve i da jest penal, ne bih se nikad za slamku hvatao, ako ih niste nešto nadigrali, a niste po svemu sudeći...
Npr. prošle sezone kad je Chievo odnio bod iz Torina, ja sam im čestitao, jer su zaslužili igrom, mada nam čist penal nisu svirali, a sezona se lomila...
Inače, za nas je odlično ispalo nakon sinoć, konkurenti nam se nisu približili, ne računajući Viole i bila bi katastrofa da ne osvojimo 31. titulu obzirom na trenutnu konstalaciju snaga u Calciu.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- AvantiSignora
- Kontakt:
Viola je odlicna ove god, trebalu si i nas dobiti al sreca nasa pa nisu. Stvarno igraju lijepo i ima tu par dobri igraca. Jos kad se Jovetic fati one forme, moze svasta biti. Mislim da mogu do top 3 s malo srece i bez povreda...
Evo ga
Doria 1-0 Genoa (Poli)
Evo ga
Doria 1-0 Genoa (Poli)
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Gol za Italiju U-21 preko tjedna pa jučer za Espanyol.Mi ovdje računamo na njega za iduću sezonuL'Avvocato je napisao/la:I onaj Longo iz Intera je jak napadač ... Malo je pao u drugi plan na Calcio sceni kad je otišao u Španiju na posudbu, ali i tamo zabija ... Mislim da će i on igrati u budućnosti za A tim.

Grub derbi Genoe,bice ovdje i crvenih kartona.
2-0 CLAMOROSO Auto gol Bovoa 
- AvantiSignora
- Kontakt:
Los derbi, al kad se samo sjeti oni god kad je bilo Cassano vs Milito u tom derbi..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ova Genoa je tuga od ekipi, pa odbrane kao da nema, sreća pa ovi Sampe ne znaju inače moglo je biti 4,5-0. A igra se dosta grubo biće ovdje svašta do kraja.
Ma vala i nije toliko los ,sampdorija odlicno igra mogli su voditi 5-0 al denova ispod prosjeka.AvantiSignora je napisao/la:Los derbi, al kad se samo sjeti oni god kad je bilo Cassano vs Milito u tom derbi..
Ma svake sezone Napoli, Lazio i evo sad Fiorentina a prosle Udine budu dobri na pocetku a onda drugi dio sezone kraj, raspad sistema itd.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Frey spasio derbi i Grifone potpunog potopa 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Sarajevo1946
- Kontakt:
2:0 je najzajebaniji rezultat, imali su dva zicera da ih dokrajče, ovako još svašta može biti.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Vraca se Genoa,sad ocekivat jos bolju utakmicu.
genoa IN B! 
Sampdoria !!!

- Prescritto
- Kontakt:
matora mazga je spomenula neku proslost, evo proslosti
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Inter se gura konstantno, samo sto ne objektivni navijaci potenciraju greske protiv njih. 
Nekontam tu retoriku!!
Nekontam tu retoriku!!
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Trenutno korisnika/ca: GeriOldman, Goalgetter, jasmin10, Lekqqq1921, Maestro^^, muxa, nerkolfc, Wilshere10 i 35 gostiju.