evo i ja sad podjo da napisem koga oni hebuzlatniljiljan je napisao/la:kod mene je 34 bila danas,a i sad je ista kvotamirza_it je napisao/la:Evo sad gledam na bet365 pala quota sa 36 na 29€ na prelaz![]()
mozda nesta i bude od ove dojave
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- Citizen-X
- Kontakt:
ne mora kreditna dovoljno je elektronska visa debitna kartica i sou gubljenja moze da pocne 
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ja se evo pola sata **** i nece i nece da se izvrsi uplata. Valjda samo MasterCard i VISA mogu, a u mene Maestro.mirza_it je napisao/la:jeste mozes odma napraviti traje svega 5 min ukucas sve podatke tacne i ako imas kreditnu karticu napunis sebi koliko hoces i igras se.GGManUtd je napisao/la:hahahaibra_barca je napisao/la:ma nije vala bas, ma nemam racun, gdje se pravi taj bet365 kako vec, da odem sutra napraviti, uplatit odmah joju, kad mi treba **** ti sunceve zrake, sad bi obio kladionicu..
mozes sad odma napravit ja mislim ako imas kreditnu karticu i sa nje prebacis sebi na depozit i kladis se time.. nezz opet nisam siguran kako ide, al morat cu i ja sebi na bet365 napravit racun
- Citizen-X
- Kontakt:
ako nemas ebanking onda nista od toga buraz
hahahahhah joj lakrdije, mene oborio dvoznak inter i zaragoza i vise zutih parma hahaha
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Jeste igrali dojavu ovu..ja jesam i kosarku ubacio nakvu jedan list taj..drugi kontra dojavu odigro pa sta bi bi
Sretno svima !!
mozes sad odma napravit ja mislim ako imas kreditnu karticu i sa nje prebacis sebi na depozit i kladis se time.. nezz opet nisam siguran kako ide, al morat cu i ja sebi na bet365 napravit racun
[/quote]
jeste mozes odma napraviti traje svega 5 min ukucas sve podatke tacne i ako imas kreditnu karticu napunis sebi koliko hoces i igras se.[/quote]
Ja se evo pola sata **** i nece i nece da se izvrsi uplata. Valjda samo MasterCard i VISA mogu, a u mene Maestro.[/quote]
nemoze ta kao sto kaze citizen ove kartice mogu
jeste mozes odma napraviti traje svega 5 min ukucas sve podatke tacne i ako imas kreditnu karticu napunis sebi koliko hoces i igras se.[/quote]
Ja se evo pola sata **** i nece i nece da se izvrsi uplata. Valjda samo MasterCard i VISA mogu, a u mene Maestro.[/quote]
nemoze ta kao sto kaze citizen ove kartice mogu
Mene je trabzonEdin TM87 je napisao/la:hahahahhah joj lakrdije, mene oborio dvoznak inter i zaragoza i vise zutih parma hahaha
Ako prodje dojava, hitam atomsku u tursku
- BenjooJutub
- Kontakt:
Pa j.ebemu mater, ne da mi se nikako odigrat ovaj par.. Šta god da sam pokušo, sve mi se s.****.. Imal ba neko, kolko god keša na wwinu da mi pošalje, makar da odigram prvo poluvrijeme keca, kvota 3,30Citizen-X je napisao/la:ako nemas ebanking onda nista od toga buraz
100% ovo prolazi, čim ja imam ovoliko problema
- Citizen-X
- Kontakt:
bjezi ba spavaj jebla te dojavaBenjooJutub je napisao/la:Pa j.ebemu mater, ne da mi se nikako odigrat ovaj par.. Šta god da sam pokušo, sve mi se s.****.. Imal ba neko, kolko god keša na wwinu da mi pošalje, makar da odigram prvo poluvrijeme keca, kvota 3,30Citizen-X je napisao/la:ako nemas ebanking onda nista od toga buraz
ako nisi do sada uspio odigrati bolje i nemoj sacuvat ces pareBenjooJutub je napisao/la:Pa j.ebemu mater, ne da mi se nikako odigrat ovaj par.. Šta god da sam pokušo, sve mi se s.****.. Imal ba neko, kolko god keša na wwinu da mi pošalje, makar da odigram prvo poluvrijeme keca, kvota 3,30Citizen-X je napisao/la:ako nemas ebanking onda nista od toga buraz
- BenjooJutub
- Kontakt:
Razbijat cu sebi glavu ujutro, kad PROĐE DOJAVA, a ja je ne uplati! A imam pare u novčaniku, a isto ko da ih i nemamCitizen-X je napisao/la:bjezi ba spavaj jebla te dojavaBenjooJutub je napisao/la:Pa j.ebemu mater, ne da mi se nikako odigrat ovaj par.. Šta god da sam pokušo, sve mi se s.****.. Imal ba neko, kolko god keša na wwinu da mi pošalje, makar da odigram prvo poluvrijeme keca, kvota 3,30Citizen-X je napisao/la:ako nemas ebanking onda nista od toga buraz
kolika je minimalna uplata/isplatana bet365
Da malo skrenem s ovog prelaza, sinoc solidan tiket prodje Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
eh raja vrijeme je za besike, ujutru uz kaficu cu da otvorim bet365 i ugledam stanje na racunu 0,00€
cao laku noc svima ,a onim koji ce pratiti dojavu nek se nerviraju malo i za mene CAOOOO......

-
ibra_barca
- Kontakt:
pa nemam karticu, jer imam 20 dina, studiram, ne radim, ima li drugi nacin...
...rob do bagro...
pravo da ti kazem ja nisam igro nikad manje od 1€ tako da neznambianconer je napisao/la:kolika je minimalna uplata/isplatana bet365
- 10DelPiero
- Kontakt:
Cim ste se vi ovoliko digli oko te dojave nema od nje nista
I ja sam je ispratio ali iskreno ne nadam se nicemu, da je kao jucer momak fino postavi niko nista i lagano a veceras haos
I ja sam je ispratio ali iskreno ne nadam se nicemu, da je kao jucer momak fino postavi niko nista i lagano a veceras haos
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma ljudi i ja sam popusio zadnje 3-4 sedmice na dojavama,ali ova jucer se dobro isplati...
Veceras cisto sumnjam da ce proci,ali ko zna sta se sve muti...
Samo da jos dodam prosle sedmice je upravo sinocnji Atletico bio jedna od dojava i zavrsio je iz 2/x,pa sinoc prodjose,a druga je bila ovaj Colon i zavrsi iz 1/1 pa mozda se i oni veceras iskupe nalogodavcima
A ko je gledao sinoc Atletico vidio je koja je ono bila smijurija od utakmice
Sretno
Veceras cisto sumnjam da ce proci,ali ko zna sta se sve muti...
Samo da jos dodam prosle sedmice je upravo sinocnji Atletico bio jedna od dojava i zavrsio je iz 2/x,pa sinoc prodjose,a druga je bila ovaj Colon i zavrsi iz 1/1 pa mozda se i oni veceras iskupe nalogodavcima
A ko je gledao sinoc Atletico vidio je koja je ono bila smijurija od utakmice
Sretno
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Citav grad je odigro to, blokiran bio par, samo u premieru se moglo..boze pomozi al eto..tesko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.