NBA sezona 2012/13

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Raul_64
Kontakt:

Re: NBA sezona 2012/13

Post Postao/la Raul_64 » 01 dec 2012, 14:52

"If we're fining teams that are doing a disservice to the fans, shouldn't the Wizards be facing a solid $3.25 million fine now?"
:mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 01 dec 2012, 15:58

Raul_64 je napisao/la:"If we're fining teams that are doing a disservice to the fans, shouldn't the Wizards be facing a solid $3.25 million fine now?"

Oni ne mogu bolje

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 01 dec 2012, 23:42

Nakon sto je pustio prosle sezone da mu Cuban i Gilbert upravljaju ligom i odredjuju koji ce se trade desiti a koji nece, trebao je ne da dadne ostavku...nego da se ubije :evil:
SI AMO CONte!!!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 dec 2012, 00:05

Nije mi jasno, da li je tesko skontati da su Gilbert i Cuban, zajedno sa NBA ligom, vlasnici Hornetsa u to vrijeme, te da ne zele da njihove pare propadaju sa Odomom i Scolom, dajuci zvijezdu. Je li tesko to skontati? Znaci NBA liga, svi vlasnici u NBA ligi, vlasnici su Hornetsa u tom periodu. Samo navijaci Lakersa mogu ovako nesto izjavljivati. Dobili Howarda, ali jos zale Paula, jer jbg. sve zvijezde moraju igrati kod njih :lol: . Ako ne igraju, onda su Lakersi pokradeni :lol: . Draga pameti...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 02 dec 2012, 00:06

adriano_leite je napisao/la:Nije mi jasno, da li je tesko skontati da su Gilbert i Cuban, zajedno sa NBA ligom, vlasnici Hornetsa u to vrijeme, te da ne zele da njihove pare propadaju sa Odomom i Scolom, dajuci zvijezdu. Je li tesko to skontati? Znaci NBA liga, svi vlasnici u NBA ligi, vlasnici su Hornetsa u tom periodu. Samo navijaci Lakersa mogu ovako nesto izjavljivati. Dobili Howarda, ali jos zale Paula, jer jbg. sve zvijezde moraju igrati kod njih :lol: . Ako ne igraju, onda su Lakersi pokradeni :lol: . Draga pameti...
I ja gledam i nije mi jasno sta covjek pise uopste :roll: :roll: :roll:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 dec 2012, 00:08

Melo15 je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Nije mi jasno, da li je tesko skontati da su Gilbert i Cuban, zajedno sa NBA ligom, vlasnici Hornetsa u to vrijeme, te da ne zele da njihove pare propadaju sa Odomom i Scolom, dajuci zvijezdu. Je li tesko to skontati? Znaci NBA liga, svi vlasnici u NBA ligi, vlasnici su Hornetsa u tom periodu. Samo navijaci Lakersa mogu ovako nesto izjavljivati. Dobili Howarda, ali jos zale Paula, jer jbg. sve zvijezde moraju igrati kod njih :lol: . Ako ne igraju, onda su Lakersi pokradeni :lol: . Draga pameti...
Ma da je on jedini pa hajd', nego skoro svi isto misle kao i on. Nmg da shvatim, kako to, zar je toliko tesko skontati nesto sto je tako prosto? :roll: Da se covjek u koljeno propuca, nista drugo...

Mes Que Un Club!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 dec 2012, 00:14

godinama klub sa najvecom protekcijom kod sudija i opet se samo žale
nema potpisa

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 02 dec 2012, 00:14

Ne znam ni ja kako neko moze navijati za ekipu koja je 40 godina bila kanta i bice jos 40 godina dok se ne rodi neki novi Lebron i Bog ga igrom slucaja dadne u ruke bas njima... Evo gledam i ne mogu da vjerujem svojim ocima...
SI AMO CONte!!!

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 02 dec 2012, 00:14

Da je Howard masio onu tricu bila bi mu klupa ko Bynumu prosle godine. :lol:
Unico amore sei!
❤️🖤

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 02 dec 2012, 00:41

adriano_leite je napisao/la:
Melo15 je napisao/la:
Ma da je on jedini pa hajd', nego skoro svi isto misle kao i on. Nmg da shvatim, kako to, zar je toliko tesko skontati nesto sto je tako prosto? :roll: Da se covjek u koljeno propuca, nista drugo...
Pa ako je vec Liga htjela da zastiti svoju investiciju, mogli su onda izabrati i neku drugu opciju (ni Lakersi ni Clippersi). Ne znam sta ce buducnost donijeti, ali Hornetsi su prosle godine bili najgora ekipa na Zapadu, a i ove godine su krenuli u istom ritmu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 dec 2012, 00:44

Mitar je napisao/la:Ne znam ni ja kako neko moze navijati za ekipu koja je 40 godina bila kanta i bice jos 40 godina dok se ne rodi neki novi Lebron i Bog ga igrom slucaja dadne u ruke bas njima... Evo gledam i ne mogu da vjerujem svojim ocima...
Postoji nesto sto se zove kultura oko kluba,pa i njemu samom,ako hoces....Nije sve svima u titulama,da bi postao neciji navijac i ja momka mogu razumjeti zasto navija za CLE...Posebno mi je drago ,jer je predan u tome i nije gloryhunter kao mnogi ovdje(bez uvrede ikoga) i sto navija za klub,koji je sa small marketa...Svim tim manjim klubovima se moze desiti,vrlo lako,da im ode najbolji igrac,da cekaju godinama PO i titulu,ali im je ,jednom docekana,vrijednija od necijih 16!Navijam za SAS,ali sta ce biti danas-sutra kad odu Pop,R.C. i 'velika trojka'?Jel to znaci da trebam prestati navijati za taj klub zato sto cu 40 god cekati na novu titulu,a mozda je nikad i ne docekati vise,jer SAS nisu LAL,BOS,NYK,MIA i ostali klubovi sa privlacnih destinacija!!??Kakvo razmisljanje jbt!!Uostalom,CLE nikako nije bio takav 'podrum' kako ti navodis u zadnjih 20 god.Informisi se malo!

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 02 dec 2012, 00:54

NEZALAGANJE budi realan... U NBA nema privrzenosti, kao ni u kompletnom konceptu USA sporta. Klubovi se sele, gase, osnivaju se novi, sport je zabava za citavu porodicu uz pop corn i hot dog. Ja sam prvi na forumu taj tzv. "glory hunter", volio sam Jordana i Bullse, od kad njih nema uzivam uz Kobea i Lakerse, dragi su mi bili Jazzeri dok ih je Sloan vodio zbog najbolje picknroll kosarke u istoriji. Ove sezone pored Lakersa kao favorite imam Clipperse i Brooklyn, kao dobro vodjene i jake fransize... Mrzim instant ekipe poput Miamija, Bostona i Portlanda nekad. Takodjer ne volim ni fillere u NBA ligi poput Bobcatsa i Wizardsa...ekipe bez ikakve ideje.

Mozda nisam hardcore fan i moje simpatisanje je vise vezano uz individue koje klub ima, ali pogledao sam jaako mnogo utakmica i jaako mnogo noci neprospavanih proveo da bi mi neko ko ligu prati od dolaska Lebrona pametovao.
SI AMO CONte!!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 dec 2012, 01:08

Mitar je napisao/la:NEZALAGANJE budi realan... U NBA nema privrzenosti, kao ni u kompletnom konceptu USA sporta. Klubovi se sele, gase, osnivaju se novi, sport je zabava za citavu porodicu uz pop corn i hot dog. Ja sam prvi na forumu taj tzv. "glory hunter", volio sam Jordana i Bullse, od kad njih nema uzivam uz Kobea i Lakerse, dragi su mi bili Jazzeri dok ih je Sloan vodio zbog najbolje picknroll kosarke u istoriji. Ove sezone pored Lakersa kao favorite imam Clipperse i Brooklyn, kao dobro vodjene i jake fransize... Mrzim instant ekipe poput Miamija, Bostona i Portlanda nekad. Takodjer ne volim ni fillere u NBA ligi poput Bobcatsa i Wizardsa...ekipe bez ikakve ideje.

Mozda nisam hardcore fan i moje simpatisanje je vise vezano uz individue koje klub ima, ali pogledao sam jaako mnogo utakmica i jaako mnogo noci neprospavanih proveo da bi mi neko ko ligu prati od dolaska Lebrona pametovao.
Uz svo postovanje tebe,sam si sve rekao....Nisi hardcore fan,gloryhunter si i sasvim mi je jasno da ne mozes razumjeti ni njega ,a ni mene.Prema tome,nemoj onda da zalazis u tu temu,molim te!Ja pratim SAS otkad je Duncan draftovan,od prvog dana!Zadnjih 10 godina nisam propustio NIJEDNU utakmicu SAS!Pazi,10god,a tu ne racunam ostale tekme kao i Bullse krajem 90-ih koje smo ovdje na kapaljku gledali,jer smo samo to i imali!Posljednih sezona kupujem LP,a kad nije bilo toga,a ni linkova,onda sam narucivao kartice TV stanica,kako bi ih gledao.Nadam se da sad imas jasniju sliku...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 dec 2012, 01:09

Boston instant ekipa, e šta neću čuti ili pročitati, i to baš ni od kog drugog do gloryhuntera Jezeraša :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 02 dec 2012, 01:24

rio_Ferdy88 je napisao/la:Boston instant ekipa, e šta neću čuti ili pročitati, i to baš ni od kog drugog do gloryhuntera Jezeraša :mrgreen:
Nije sad, ali nekad prije nego si ti poceo praviti kosarku desilo se par trejdova u kojim su oni odjednom dobili najbolju cetvorku i najboljeg sutera u ligi, i preko noci su od Lottery ekipe postali sampioni...

A NEZALAGANJE ti pratis SAS otprilike otkad i ja "navijam" za Lakerse... da se razumijemo nisu ni meni SAS mrski, pamtim twin towerse, Averyja na playu, Eliotta na krilu. Samo ne volim Popovu kosarku...dosadna mi je jbg :) Ali ne mozes da ih ne cijenis...
SI AMO CONte!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 dec 2012, 01:36

Mitar je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Boston instant ekipa, e šta neću čuti ili pročitati, i to baš ni od kog drugog do gloryhuntera Jezeraša :mrgreen:
Nije sad, ali nekad prije nego si ti poceo praviti kosarku desilo se par trejdova u kojim su oni odjednom dobili najbolju cetvorku i najboljeg sutera u ligi, i preko noci su od Lottery ekipe postali sampioni...
Jah' inače ti znaš od kad ja pratim košarku i zašto navijam baš za Kelte :roll:

Prođi se te priče, nikog ovdje ne zanima koga i zašto ti mrziš (iako je mržnja bolest :( ), to možeš sačuvati za sebe ;)

Boston je imao tim i prije tih tradeova, i osvajao titule i išao u PO, a pratim ih od kad znam za sebe, košarku i NBA kao takvu i nikad nisam zažalio zbog toga, a ni navijao za neku drugu ekipu 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 02 dec 2012, 01:42

Da da vjerovatno si ih gledao onda kad ih je Auerbach vodio, ili u vrijeme Birda...pa ih od tad volis... ;) :D
SI AMO CONte!!!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 dec 2012, 01:45

@Mitar, mani mi se pametovanja o tome kako mogu navijati za tim koji je los. Nikada to ne moze shvatiti neko ko je kao ti, gloryhunter, volio Bullse, pa voli Lakerse, smijesan si kao i ta logika kojom se vodis ti, a i ostali gloryhunteri. Takvi ljudi kao ti, ne mogu shvatiti sta znaci voljeti neki klub. Ne mogu shvatiti neizvjesnost iz dana u dan, kada ocekuju tekmu koju igra njihov tim. Iscekujes draft, iscekujes trade deadline, razocaras se, pa onda ponovo cekas neki momenat koji ce te razveseliti.

NBA pratim od 1996. godine, tako da mi mani toga da je pratim od Jamesa. U ove dvije godine sam mozda 5 tekmi propustio, gledao svakakve smecare u timu, ali uzivao mnogo vise nego sto ti uzivas sigurno. Kada prestanu Lakersi biti aktuelni, postat ces navijac OKC, kad OKC prestane biti aktuelan, preci ces na nekog drugog, tako u krug. Gdje je tu gust? Smijesno mi je to majke mi moje.

Mes Que Un Club!

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 02 dec 2012, 01:47

Meni je smijesno da se ti iz godine u godinu divis talentima poput Varejaa, a u isto vrijeme propustas vrhunsku kosarku koju igraju drugi timovi...
SI AMO CONte!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 dec 2012, 01:47

Mitar je napisao/la:Da da vjerovatno si ih gledao onda kad ih je Auerbach vodio, ili u vrijeme Birda...pa ih od tad volis... ;) :D
Ne, ali ti sigurno znaš dok si se našao prozvanim to spomenuti :roll:

Ne vidim zašto bi tebe zanimalo to, jer si sam rekao da si gloryhunter, tako da kao što je @Nezalaganje rekao, (jer i sam sam takav 8-))
Nisi hardcore fan,gloryhunter si i sasvim mi je jasno da ne mozes razumjeti ni njega ,a ni mene.Prema tome,nemoj onda da zalazis u tu temu,molim te!
;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.