Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Za januar nam i ne treba više. 20 miliona je dovoljno za dva igrača. Na ljeto će biti svašta.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
pa to i kazem, ne vjerujem da ce biti vise a sa sturridge-om (ako ga dovedu) bicu prezadovoljan jer mi je strasno drag igrac, e ako uz njega dovedu jos Bu ili wallcota najjaci smo hehheneurofunk je napisao/la:Za januar nam i ne treba više. 20 miliona je dovoljno za dva igrača. Na ljeto će biti svašta.
a inace su staridz i wolkot poznati extra napadaci koji su svojim golovima i nastupima pomogli u osvajanju mnogih titula u arsenalu i chelziju
puna evropa igraca koji nastupaju u kontinuitetu, a liverpul se nada boljem sa šestim napadacem chelzija i wolkotom kao hoce da igra centralnog napadaca, a jedina mu odlika brzina, strašno

puna evropa igraca koji nastupaju u kontinuitetu, a liverpul se nada boljem sa šestim napadacem chelzija i wolkotom kao hoce da igra centralnog napadaca, a jedina mu odlika brzina, strašno

nema potpisa
liverpulu je jedino bitno da je pojačanje englez.Admir_Sa je napisao/la:a inace su staridz i wolkot poznati extra napadaci koji su svojim golovima i nastupima pomogli u osvajanju mnogih titula u arsenalu i chelziju![]()
na ljeto je za očekivati huddlestonea, benta i upsona.
- EdenHazard
- Kontakt:
Moze li proci dalje Liverpool u EL 

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Sve zavisi kako YB odigra večeras, a ako mi pobjedimo udnese 100% prolazimo.EdenHazard je napisao/la:Moze li proci dalje Liverpool u EL
Sahin, Borini, Allen, Enrique, Suarez ?dijalog je napisao/la:liverpulu je jedino bitno da je pojačanje englez.Admir_Sa je napisao/la:a inace su staridz i wolkot poznati extra napadaci koji su svojim golovima i nastupima pomogli u osvajanju mnogih titula u arsenalu i chelziju![]()
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Evo i zvanično ekipe koja je otputovala:
Reina,Jones, Johnson, Enrique, Sahin, Suarez, Cole, Assaidi, Henderson, Coates, Downing, Carragher, Allen, Suso, Sterling, Shelvey, Coady, Skrtel, Wisdom.
Steven Gerrard has missed out with Illness, Lucas and Agger are rested. 30 minutes ago
Reina,Jones, Johnson, Enrique, Sahin, Suarez, Cole, Assaidi, Henderson, Coates, Downing, Carragher, Allen, Suso, Sterling, Shelvey, Coady, Skrtel, Wisdom.
Steven Gerrard has missed out with Illness, Lucas and Agger are rested. 30 minutes ago
Rodgers precjenjuje igrače gore nego ijedan forumaš s ss.baLFC Transfer Spec @LFCTS
Rodgers: "We are not looking for new Goalkeepers, Pepe is one of the best in the league"
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Slažem se u potpunosti.Admir_Sa je napisao/la:a inace su staridz i wolkot poznati extra napadaci koji su svojim golovima i nastupima pomogli u osvajanju mnogih titula u arsenalu i chelziju![]()
Šteta. Ja se ponad'o da bi mogli dovesti Begovića ili nekog drugog, ali dalo se naslutiti, odnosno očekivati da ta pozicija nije primarna za pojačati.Carlo je napisao/la:Rodgers precjenjuje igrače gore nego ijedan forumaš s ss.baLFC Transfer Spec @LFCTS
Rodgers: "We are not looking for new Goalkeepers, Pepe is one of the best in the league"
FK Pjetlovi
Rodgers izgleda ide logikom:
Mi imamo loptu---->kontroliramo igru---->protivnik nema loptu---->ne mogu napravit akcije---->ne mogu sutati---->i onaj postotak lopte sta dobiju nece iskoristiti jer imamo Aggera i Skrtela------>ono sto osutaju bit ce iz daljine i slabo---->Reina ce odbranit----->ako sta i prodje Sule ce postici gol vise i pobjeda =Ne treba nam golman drugi
Mi imamo loptu---->kontroliramo igru---->protivnik nema loptu---->ne mogu napravit akcije---->ne mogu sutati---->i onaj postotak lopte sta dobiju nece iskoristiti jer imamo Aggera i Skrtela------>ono sto osutaju bit ce iz daljine i slabo---->Reina ce odbranit----->ako sta i prodje Sule ce postici gol vise i pobjeda =Ne treba nam golman drugi
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BeyKopites
- Kontakt:
A i ti si našo odgovarati na post "Kanti među forumašima"neurofunk je napisao/la:Sahin, Borini, Allen, Enrique, Suarez ?dijalog je napisao/la:liverpulu je jedino bitno da je pojačanje englez.Admir_Sa je napisao/la:a inace su staridz i wolkot poznati extra napadaci koji su svojim golovima i nastupima pomogli u osvajanju mnogih titula u arsenalu i chelziju![]()

Ja se na ove padobrance i ne obazirem!
Rodgers me "pozitivno iznenadio" i nije prepustio sve slučaju (Uvrstio najbolje igrače koje imamo na raspolaganju za meč u Udinama).Ide nam u prilog i što YB - Anzhi igraju prije pa će se sve znati i prije nego što mi počnemo, svejedno mora se ići na pobjedu, a ne ići na remi i rizikovati poraz !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
ako se ne varam obje utakmice pocinju u 19:00hBeyKopites je napisao/la:
Rodgers me "pozitivno iznenadio" i nije prepustio sve slučaju (Uvrstio najbolje igrače koje imamo na raspolaganju za meč u Udinama).Ide nam u prilog i što YB - Anzhi igraju prije pa će se sve znati i prije nego što mi počnemo, svejedno mora se ići na pobjedu, a ne ići na remi i rizikovati poraz !

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- donCorleone1892
- Kontakt:

pazi face xD
Društvo inače raspoloženo....

- BeyKopites
- Kontakt:
Zar ne igramo mi u 21:05 ?keno94 je napisao/la:ako se ne varam obje utakmice pocinju u 19:00hBeyKopites je napisao/la:
Ako svi počinju u 19 h onda nema kalkulisanja!
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ključno.Nema se para da se na golmane troše.Ako ikog pristojnog dovedemo, dobro i jest'.Evo Honda se nešto spominje, mogao bi nam on dobro doći, samo ne znam koliko istine ima u tome.reds je napisao/la: Šteta. Ja se ponad'o da bi mogli dovesti Begovića ili nekog drugog, ali dalo se naslutiti, odnosno očekivati da ta pozicija nije primarna za pojačati.
Sutra po prolaz u Udine.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
hocete li uzeti udinese ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Naravno.FCUM je napisao/la:hocete li uzeti udinese ?
0:2 laganini

Obje utakmice su u 19 h
You'll never walk alone.
Ako pitaš za kladaru, toplo ti preporučujem da izbjegneš taj par.FCUM je napisao/la:hocete li uzeti udinese ?

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
bar liverpool daje go 

FC United Of Manchester !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.